Wedding Music - Naiset vinkkejä

Wedding music Se auttaa säveltää romanttisen tunnelman ja jännitystä seremonia ja juhla animaation. Aina käytetty musiikki kirkon ja vastaanotto pelataan, ne tuovat mukanaan muistoja eri aikoina.

Biisit on valittava huolellisesti eri hetkiä seremoniaan. Kirkossa, morsian voi valita eri melodian sulhasen sisäänkäynti, toinen groomsmen ja yksi hänen Grand sisäänkäynti.

perinteinen häämarssin Se ei koskaan mene pois muodista ja on edelleen musiikkia morsiamen tuloa kirkkoon Enemmän käytetty. Mutta jotkut parit ovat nyt valinneet uskallusta ja valitsemalla nykyaikaisempi aiheita kuten instrumentaalimusiikkia, elokuvateemoihin tai kappale, joka on merkitty jossain vaiheessa elämää pari, koska ensimmäinen päivä, ensimmäinen suudelma, soveltaminen vuodelta.

Tuolloin tarjoaa siunaus pari, hyvä valinta on valita herkempää ja romanttinen laulu. Exit kirkon kytkettynä, melodia voi olla vilkkaampaa.

Wedding music ihanne on aina se, joka on erityinen merkitys pari, mutta joukossa suosikki kappaleita ja käyttämät pari ovat: Ave Maria; Jeesus, iloa ihmisille; Tiedän minä rakastan sinua; Oopperan kummitus; Oodi ilolle; Chopin Sonata; Chopin Sonata; Kumpuavat Vivaldin Four Seasons; Juhlamenoin; Serenata Schubert, mm.

Musiikin vastaanottoa

Vastaanottoa, morsiamen ja sulhasen voi valita bändi tai jopa DJ. Ei ole asetettu ohjelmistoon musiikin hääjuhlissa, mutta ihanne on, että pari pitää mielessä, että eri-ikäisten ja makuja on juhlissa, joten on tärkeää valita eri musiikkityylejä. No kannattaa tehdä lista edullisten ja hoitajia silti pyytää ehdotuksia sukulaisia ​​ja ystäviä.

Musiikin häät hauskaa ja viihdyttää vieraita, joten se voi olla vakavampi puolueessa alussa. Sen jälkeen, kun valssi ohjelmistoon voi tulla rennompaa iloisilla kappaleita, jotka kutsuvat vieraat tanssia.