Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Onko mitään, lapsi tykkää tehdä enemmän kuin pelata? Riippumatta iästä, onko päivä, yö, satoi tai paistoi, epäilemättä toimintaa pidetään tärkeimpänä lapsille on vitsi. Ja se leikkii lapsi oppii olemaan ihminen, elää yhteiskunnassa, laskea, hypätä, luoda, eli kaikki tulee lopulta koulutusta eri osa elämääsi.

Monimuotoisuus pelejä tulee tärkeä ja onni on, että lapsilla on kyky pitää hauskaa vähän. Mutta viime aikoina, oli suuri konna takapihalla pelata: massiivinen olemassaolo sähköisten varusteet, jotka pitää kiinnittää pienokaiset valoilla, ääniä ja liikkuvaa kuvaa.

Kuitenkin poistaminen lapsen tekniikka on myös mikään ei osoittanut. Tasapaino on edelleen paras vaihtoehto näissä tapauksissa.

Muista, että ei ole vain tietokone, joka viihdyttää ja että ei vain kehittyy pieni tabletti. Pelata ulkona, pelata, vaatii luovuutta, fyysistä liikettä ja vuorovaikutus muiden lasten auttaa paljon psykologisia, sosiaalisia ja motorista kehitystä.

Mukaan Sonia Meri Roders, pedagoginen paroni Rio Branco School koordinaattori Blumenau (SC), "vanha vitsit ovat suureksi avuksi lasten kehitykseen. Lisäksi kehon kehittäminen on välttämätöntä fyysisen, emotionaalisen ja henkisen. Niiden kautta, lapset kehittää kieltään, ajatuksen, sosiaalinen vuorovaikutus, oppia elämään yhdessä ja kunnioittaa toisiaan. "

Lue myös: Lelut lapsille kaikenikäisille

vanhoja pelejä, että lapset rakastavat

Muistatko hänen kepposia lapsena ja huvittunut heidän kanssaan? Entä käyttöön ne lastensa elämään ja antaa heille kaikki ilo ja taika perinteisiä pelejä? Tässä muutamia pelejä muistaa ja jakaa tämän suuren perinnön lapsillesi:

Pelata koordinoinnin edistämiseksi

Kuva: LisääntyminenKuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

1. paistettu Batatinha: Selkä muuhun ryhmään, lapsi, joka on peruna, puhuu äänekkäästi: "paistettu Batatinha yksi, kaksi, kolme!". Tänä lause, muut lapset yrittävät lähestyä peruna, mutta ne täytyy pysäyttää, kun hän lopettanut puhumisen ja kääntämällä kohtaamaan heidät. Jos joku tavataan liikkuva on pois, ja ensimmäinen saada nojata taaksepäin lapsen peruna voittaa.

2. Jumping köysi: On olemassa useita eri tätä peliä, jossa lapset seuraa sanotaan musiikki. Yksi klassista laulua on "Mies koputti ovelle ja avasin. Hyvät naiset ja herrat, laita kätesi maahan. Hyvät kuulijat hypätä yksi jalka. Hyvät kuulijat pitävät yhden rodadinha ja mennä pro silmän katua (kun lapsi on lähdettävä köyden koskematta sitä)! "

3. hulavanne: Että värikäs muovi ympyrä on valta nauttia siitä pitkään kaikenikäisille lapsille, pienetkin, jotka eivät aivan Kierrä kehikkoa. Vyötärö, lantion liikkeitä, ranteisiin, tai kaulan, vanne opettaa paljon kehon lapsille.

4. Hopscotch: Helppo vitsi ja käsitellään erilaisia ​​oppimisen. Jossa liidun tai hiiltä, ​​on suunniteltu amarelinha maahan. Talot on numeroitu ja "taivas" voidaan värjätä. Käy läpi polku ruutu vaatii paljon lapsia tasapainoa ja motoriikkaa.

Lue myös: 3 reseptejä kannustaa lapsia syömään vihanneksia

5. typerä: pallo ja ainakin kolme ihmistä tarvitaan. Lapsi on typerä ja on pystyttävä kiinni pallo toiset pelata toisiaan. Kuka leikkiä ja pitää pallo takavarikoi typerä typerä on aika.

6. otedama: Vain viisi kiveä antaa asentaa haastava peli aika isovanhempia. Peli koostuu pelaa yhden kivistä ja saada toisen maahan ennen kuin se käynnistettiin syksyllä käteesi. Sitä voidaan pelata eri tavoin ajatus, että se on yhä vaikeampaa.

7. Saippua Polka Dot: Maaginen vitsi ja joka kannustaa pieniä ohjata ilma ja ohjata kalvon. Ja turha ostaa teollisuusmallin - vaikka se hyvin halpaa - lasi vedellä ja pesuaineella ja olki riittivät ratkaisemaan pelin.

Pelata luovuuden

Kuva: LisääntyminenKuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

8. Cirandas: On monia kappaleita, joista jokaisella on oma kulttuuritaustansa ja erilaisia ​​liikkeitä seuraa lapsia. "Play laulettu, jopa ilman materiaalien käyttöä, kehittää luovuutta, päättely, muisti, musiikki käsitys, brutto motoriikkaa ja edistää vuorovaikutusta ja sosiaalisuutta", lisää koulutuksen koordinaattori Sonia Meri Roders.

9. Massinha: Taikina kannustaa luovuuteen yksinkertaisella ja hauskalla tavalla. Enemmän värejä, sitä suurempi on lapsen etu luoda erilaisia ​​muotoja ja objekteja. Se sopii kaikille iästä, kannustaa valmiuksien ja käyttää tarkempia sormen liikkeet.

Lue myös: Kuinka vastata lasten kysymyksiin

10. Treasure Hunt: Piilota palkinto (voi olla makea, pukki, lahjoja) jossain talossa tai puutarhassa. Kun olet valinnut piilopaikkaan valitsee muualla talossa piilottaa vihjeitä roolit johtaa aarre.

11. Voima: Lapsi valitsee sanan ja on vain paperilla vastaaviin risquinhos jokaisen kirjaimen. Toinen henkilö yrittää arvata sanan potkiminen "yksi kirjain kerrallaan. Jokainen virhe, pala nukke näkyy hirsipuuhun olevan täysin täynnä tai sana löytö.

12. Mimic: Tämä peli voidaan tehdä missä tahansa. Lapsi yksin tai ryhmässä päättää jokin esine, eläin, elokuva tai jotain muuta, joka järjestetään ja huomaa paperilla. Muitten lasten täytyy arvata sanan valittu.

Pelata edistää sosiaalista vuorovaikutusta

Kuva: LisääntyminenKuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

13. Burn: Pelata hyvää käyttää kentälle nopeutta, kun yhdistää lapset ryhmiin. Jaettu kaksi puolta tilaan tahansa, joukkueet yrittävät heittää ja osui kakaroita toinen joukkue pallolla. Kun joku osuma menee 'vankilaan'. Voittaa joukkue, joka iski kaikki jäsenet muita.

14. pukkihyppy: Lapset on sijoitettu riveihin, kyykky lepää kätensä hänen polvi. Yksi kerrallaan, lapset hyppää takana ystäviä ja palaa alkuasentoon aivan edessä.

Lue myös: Tutkimus paljastaa huolestuttavia tietoja lapsista ja internetissä

15. Poke lippu: Telesten liiketoiminta on jaettu samalla tavalla kuin tulipalo kaksi joukkuetta. Mutta tällä kertaa tavoite on saada lipun toinen ryhmä, joka on suojattu taustalla. Jos lapsi yrittää saada vastustaja koskettanut kilpailija, se jäädytetään vasta ystävä samassa joukkueessa sulaa.

16. Hide and Seek: Yksi tunnetuimmista pelejä kaiken aikaa, piilosilla sopii kaikenikäisille. Lapsi laskee 10, kun taas muut ystävät ovat piilossa.

17. Pass rengas; Lapset istuvat piirissä ja yksi heistä on keskellä rengasta. Käsissä muut lapset ovat suljettuja simpukkapuhelin muodossa. Lapsi, joka on renkaan kanssa teeskennellä, että tuo käsissä jokaiselle osallistujalle. Lopussa, yritetään selvittää, kuka todella on rengas.

Pelien määrä, jotka keksittiin ja menneisyyden sukupolvelta päästä virta on ääretön. Se on vanhempien rooli välittää tätä tietoa lapsiin, ylläpitoon rohkaiseminen kulttuurivaihtoa matkatavaran vain heille on hyväksi.