Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Kuukautisten poisjäänti, pahoinvointi, painonnousu, tilavuus rinnat ja vatsa ... Nämä ovat tärkeimmät merkkejä siitä, että nainen on raskaana. Mutta myös oireita psykologisen raskauteen.

Valeraskautta (pseudo = false / kyesis = raskaus), joka tunnetaan paremmin nimellä psykologinen raskaus, tapahtuu, kun nainen eri psykofysiologinen, esittää samoja oireita raskauden. "Kuitenkin, kohtu on tyhjä", sanoi psykologi Andrea Lorena.

Mariane Corbetta, gynekologi sairaala ja Äitiys Santa Brigida, Curitibassa (PR), huomauttaa, että valeraskautta on raskaus, joka tapahtuu ilman todellista fysiologista perusteella lannoitus ja käsitys. "On olemassa käsite, sikiö. Ei ollut hedelmällistä ", hän sanoo.

Gynekologi lisää, että valeraskautta (psykologinen raskaus) on erittäin harvinainen, varsinkin nykyään. "Se on enemmän tai vähemmän kuin yksi jokaista 22000 raskaana", hän sanoo.

Syitä psykologinen raskauden

Mariane kertoo, että suurimman osan ajasta, valeraskauden liittyy naisen kamppailee tulla raskaaksi ja suuri sosiaalinen tai psykologinen paine ( "halu") tehdä näin. "Sen lisäksi herkän psykologinen meikkiä ja vaikeuksia käsitellä takaiskuja", hän sanoo.

Lue myös: Miten kohdata loppuun suhteen raskauden aikana

Andrea psykologi toteaa valeraskautta on syvä sisäinen ristiriita halu tulla raskaaksi ja sisäinen este sen saavuttamiseksi tai voimakasta pelkoa raskaudesta. "Muissa tilanteissa tapahtuu, kun nainen on edessään useita yrityksiä tulla raskaaksi ilman menestystä", hän lisää.

Kuka voi kehittyä valeraskautta?

Mariane kertoo, että nainen psykologinen tilanne tai elämää, jonka paine on suurempi kuin se, joka psyyke ymmärtää tukea ja kaupankäynti voi kehittyä psyykkistä raskautta. "Jotkut jo alkavaa mielenterveyden ongelma. Herkkä ja altis hallitsematon psyykkinen ydin ", kertoo gynekologi.

Andrea lisää, että kuva liittyy useimmiten psyykkisiä ongelmia, seksuaalinen ja / tai psyykkisiä traumoja.

Oireita psykologinen raskauden

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Mariane kertoo, että oireet valeraskautta oireita normaali raskaus, mutta ei sikiölle.

 • Kuukautisten poisjäänti;
 • pahoinvointi;
 • oksentelu;
 • huimaus;
 • Painonnousu;
 • Tilavuuden kasvu rinnat;
 • Tilavuus kasvaa vatsa;
 • Puhkeamista saattaa esiintyä äidinmaidossa.

Onko hoito?

Mariane kertoo, että menetelmien ja raskauden diagnosointiin tänään, tarkempi ja välitön, selvitys tehdään naisen puute sikiön raskaus kuvan.

Lue myös: Ihonhoito raskauden aikana

Tämä ei kuitenkaan ole aina riittänyt vakuuttamaan nainen, koska elimistö "näyttää", että hän on raskaana. Siksi on välttämätöntä, koska Mariane lisää gynekologi, mielenterveyden neuvonta tukemaan kysymys psyykkinen haurauden tämän naisen.

Andrea huomauttaa, että psykoterapian on paras hoito tässä tapauksessa olla tekemisissä psykologinen ilmentymä.

Miten välttää psykologisen raskauteen

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Andrea selittää, että on tärkeää, että naiset hakevat henkistä tukea aikaan suunnitteluun raskauden tai epäonnistuneiden tai jos sinulla on pelko raskaus. "Sillä näin epävarmuudet ja epäilyksiä roolia äiti on toiminut psykoterapeuttiseen prosessi", hän sanoo.

Mariane toteaa, välttää psykologisia raskauden, se vie enemmän suurta huomiota terveyden naisen. "Naiset eivät nykyisin ole niin ainutlaatuisen elämän funktiona kysymystä äitiyden. Lisäksi lääke on monia tapoja auttaa niitä, jotka haluavat todella tulla raskaaksi eikä voi kanssa steriiliyden hoitoja. Hyvä psykososiaalinen tuki on paras tapa estää naisen pääsee tähän äärimmäinen psykologinen epätasapaino ", sanoi gynekologi.

Yhteenvetona noudata tärkeimmät ohjeet siitä, miten välttää psykologisen raskaus:

Lue myös: Hoito raskauden jälkeen

 • Hae psykologinen tuki suunnitteluvaiheessa raskauden;
 • Hae psykologinen tuki jälkeen epäonnistuneiden raskautta;
 • Etsi psykologista tukea, jos pelkää tulla raskaaksi, selventää epäilyksiä olemisesta äiti;
 • Tunnustaa, että naisilla ei ole ainoa funktio äitiyden;
 • Hae tiettyjä hoitoja tulla raskaaksi, jos on vaikeuksia tehdä niin.

Lopuksi on syytä huomata, että psykologinen raskaus on tila, joka vaatii kärsivällisyyttä ja tukea kaikkien perheenjäsenten ja ystävien naisen hänen toipua parhaalla mahdollisella tavalla.