Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Kuva: Getty Images

Joka on jo äiti tietää: valitsemalla pinnasänky malli sopii vauva tarvitsee huomiota monia yksityiskohtia, etenkin nyt, kun vaihtoehtoja löytyy markkinoilta ovat rajattomat.

Valinta tietenkin paljon muutakin kuin estetiikkaa! Arkkitehdin ja sisustusarkkitehti Taciana Leme tärkeimpiin kysymyksiin valitessaan plagiaatti ovat: turvallisuus, mukavuus ja toimivuus.

Alessandra Rodrigues, arkkitehti ja maisemaan, Mango Arkkitehtitoimisto, sanoi, että Pinnasängyn valinta on ensisijainen suhde perheen ominaisuudet. "Me yhdessä huoneessa tehdä useita projekteja erilaisilla plagiaatti malleja, mutta se on tyyliä ja jokapäiväistä elämää vanhempien määrittelevät, mikä vaihtoehto on lähempänä kuin vähän tilaa", hän sanoo.

Pyöreä seimi, kannettavien plagiaatti, kehto Mooses, joukossa monia muita vaihtoehtoja ... Käytännössä miten valita? Loppujen lopuksi jokainen malli on etunsa ja haittansa.

Danielle Negri Pediatric Perinataali esimerkki: plagiaatti hoitopöytä tai lipaston liitteenä suositellaan pienille ryhmille ja tilankäytön. "Miniberços sallivat sen liikkeen kautta talon ja vievät vähemmän tilaa, kuitenkin vain mahtuu vauva enintään kuusi kuukautta", hän sanoo.

Lue myös: 20 jännittäviä kuvia äitien imetyksen niiden vauvoja

"Jotkut Cribs voi muuttua minicama, joka voi olla säästö tekijä tulevaisuudessa ja käyttöikä pitenee huonekalun kahden vuoden kuluessa. Kannettava seimi on hyvä matka, se voidaan purkaa ja koota kaikkialla, mutta se on yksinkertainen. Vakavuus heikkenee eikä lisävarusteita, kuten baareissa ja säädettävät mobiilialusta, "lisää lääkäri.

Tässä yhteydessä alla, tiedät hieman enemmän ominaisuuksia tärkeimpien kehto malleja myydään markkinoilla tänään valita yksi, joka on enemmän tekemistä tarpeisiin vauva ja perheellesi!

1. Perinteiset Seimi

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Kuva: toisto / Kaupat KD

Maria Rosimeire Rodrigues de Souza Cruz, omistajan Misk sisustus, selittää etuja tämän tyyppinen sängyn on sen pienempi koko (verrattuna muihin malleihin, kuten rinnassa on kytketty), ja siitä, että se on edullisempaa. "Huonona puolena on kuitenkin se, ei käänny minicama ja on pienempi suunnittelu", hän sanoo.

Alessandra Rodrigues, tämä on käytännöllisin ja ripeästi vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat perustaa vauvan huoneen ketterästi. "Kahdella standardeja (Brasilian ja amerikkalainen), on tärkeää tarkistaa, jos alustat noudata turvallisuusvaatimuksia (lukitus, pyöreät tangot, ei kuorittavaa materiaalit jne)", hän sanoo.

2. Cradle minicama

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Kuva: toisto / Ihmiset Grain

Taciana selittää, että ero perinteisten sängyn ja minicama on, että toinen voi, joidenkin osilla ja alustan sijoitettu ala-asentoon, käännä petiin samalla sängyn mitat, kuitenkin pienempi kuin sänky tavanomainen. "Sen hyödyllisyys riippuu paljolti yksilön kehityksen jokaisen lapsen ... Jotkut, juuri alkaneet kävelemään, jo haluat ohittaa plagiaatti, tässä tapauksessa se on turvallisempaa käyttää minicama; toiset ovat aivan kehdosta yli kaksi vuotta vanha ", hän sanoo.

Lue myös: 10 elimet naisten raskauden jälkeen voit tarkkailla, ihailla ja kunnioittaa

Alessandra huomauttaa, että tämän tyyppinen plagiaatti, palkit voidaan nostaa, laskea alustan ja siten lapsi on kävellä jopa kolme vuotta. "Etsikää malleja, jotka ylläpitävät patjan standardeja (ostamisen helpottamiseksi sarjoina), jotka tulevat asennusohjeet eikä kulmat vauva ei loukkaantunut, kun käynnistät kävely," oppaita.

3. Teline lämmönvaihdin pukeutuja ja kerrossänky (monikäyttöinen)

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Kuva: toisto / Amerikkalainen

Alessandra, tämä malli nimeltä monitoimilaite on yksi parhaista vaihtoehdoista. Se on sänky / kerrossänky cot, hoitopöytä ja pukeutuja liitteenä. "Se sopii niille, joilla on pieni huone, on toinen lapsi huoneessa, tarvitset sänky" vieraiden, haluavat nauttia mobiili pidempään ... Tulevaisuudessa sänky on vauvan maiorzinho ja pukeutuja tulee yöpöytä ... mutta pysy kuulolla! Lämmönvaihdin on pieni ja monet vanhemmat eivät ole turvallisia käyttää sitä ja mieluummin suuremman tilan jos vauva rooli ", hän sanoo.

Taciana korostaa, että tarjotaan kanssa hoitopöytä ja kerrossänky ovat ihanteellinen niille, joilla on vähän tilaa ja on optimoida joidenkin toimintojen yhtenä kappaleena.

Tämä on eräänlainen ihanteellinen kehto hakeville käytännöllisyys, se on monikäyttöinen matkapuhelin, joka lisäksi varmistaa mukavuutta lapselle on tilaa tallentaa vaatteita, hygieniatuotteita yms Maria Rosimeire huomauttaa, että suuri etu tässä mallissa on syntyi käytännöllisyys, koska pukeutuja on hyvin lähellä (poimia vaatteet ja kaikki muu).

Koskien kerrossänky (joka on alle kehto), etuna on myös käytännöllinen. "Vanhemmat voivat nukkua vauvan kanssa, esimerkiksi silloin, kun sitä tarvitaan", sanoi Maria Rosimeire.

Lue myös: 30 söpö ja luovia ideoita ilmoitti raskauden

Taciana jo sanoi, että pinnasängyn malli, joka sisältää kerrossänky käytetään usein ne, jotka tarvitsevat majoittaa vauva ja lapsi samassa huoneessa tai ne, joilla on lastenhoitaja.

Huomaa, että joissakin malleissa silti tarjota vain lämmönvaihtimen on plagiaatti. Tämä malli, vaikkakaan ei niin täydellinen, tarjoaa mukavuutta eniten, koska ne eivät tarvitse muuttaa lapsen sängyllä, esimerkiksi.

4. Rocking Cradle

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Kuva: toisto / Archi Tuotteet

Taciana kommentit, ensimmäinen on perinteinen keinutuoli kämppiä, vanhemmat, joilla on pieni ja vievät vähän tilaa, mutta tarjoavat vähemmän mukavuutta ja vaikka pakata vauva on korvattava lyhyellä käyttöajan. "Ja on olemassa 'keinuva alustat moderni', jotka palvelevat lähteä seuraava vauva vanhempien päivällä, kun ne liikkuvat läpi talon", hän sanoo.

Alessandra kertoo, että rocking kämppiä ovat mukavat vauvalle ja käytännön vanhemmille, koska ne voivat auttaa vauvaa nukkumaan yötä. "Joissakin malleissa on taitettava, mutta varmista, että malli on oikea lukitus ja suurin paino / ikä, olevan mitään vaaraa vauva tulee" ohjaa arkkitehti.

5. Cradle Montessori

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Kuva: toisto / Frame Pop

Alessandra kertoo, että Montessori huone on käsite, joka todella miellyttää lääkärit ja opettajat, koska ajatus on antaa lapselle itsenäisempiä avaruudessa olet. "Kuitenkin, kehto usein tuo hylkäämisen vanhempien pysyä hyvin lähellä (tai suoraan) lattialle. Paras vaihtoehto on valita Montessori kämppiä, jotka ovat korkeudeltaan säädettävissä koon mukaan vauvan ja voi tulla kävely matto ", hän sanoo.

Lue myös: Tee: 18 Amazing DIY ideoita tehdä elämästä helpompaa äidit ja isät

Voit Taciana, oikeus ei tarkoita sitä kehto Montessori. "Sillä, tässä ehdotuksessa neljänneksi Montessori, vauva on oltava vapaus, niin suositus on käyttää matot suojattu tyynyjä, tai logon MA Montessori sängyn suojattu tyynyt, joka ei ole mitään muuta kuin sängyn lattialle", sanoo arkkitehti ja sisustusarkkitehti.

6. Seimi Stork

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Kuva: toisto / ArchiExpo

Alessandra sanoo, että vauva menee läpi siirtyminen kohdun elämää tähän uuteen maailmaan ja syntymäpaikka haikara tehtiin jättää tämän pehmeämpi kertaa. "Kehto liikkeet ovat samanlaisia ​​liikkeen kohdussa, jolloin vauva enemmän mukava ja rento. Teki olevaa lasta enintään kolme kuukautta, on asennettava vanhempien huoneeseen lisätään turvallisuutta ", hän sanoo.

Yleensä tämä ei ole plagiaatti, joka on pitkäikäinen, koska se on pieni eikä tarjoa tarvittavaa turvallisuutta jopa vauvoja kolme kuukautta, mutta sitä voidaan pitää vaihtoehtona jättää pienen vauvan vieressä vanhempien sänkyyn, ei käytön korvaamista muiden kiinteiden kehto.

7. Cradle Moses

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Kuva: Getty Images

Alessandra huomauttaa, että tämä on toinen hyvä vaihtoehto vanhemmille on läheisin heidän vauvansa alkukuukausina. "Tarkista tuotteen laadun ja asennus, mutta kun huomaat, että vauva alkoi pyöriä, se on merkki siitä, että tarvitset enemmän tilaa, niin vaihda se tavanomaisen kehto", hän sanoo.

Maria sanoo, että tämäntyyppinen seimi on käytännöllinen ja hyvä ensimmäisten kuukausien lapsen elämään. Se on helppo kuljettaa ja on lähellä äiti minnekään, vaan, kuten haikara kehdossa ei pitkäikäinen ja päädy korvaa perinteisen kehto (kiinteä).

8. Kannettava seimi

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Kuva: toisto / Vauva Panda

Taciana huomauttaa, että kannettavien Cribs on suuri kustannus ja useita mahdollisia ulottuvuuksia, eivät kuitenkaan ole kovin mukava. "He käytetään yleensä niille, jotka matkustavat paljon tai jätä lapsen isovanhempien talo. Valitse kevyempi ja helpompi puhdistaa ja koota ", hän sanoo.

Huolimatta varsin mielenkiintoinen, ei ole sopivin käytettäväksi pysyvänä plagiaatti, se on vähemmän kestävä ja joissakin tapauksissa saattaa olla vähemmän mukavaksi. Sen tärkein tavoite on tehdä elämästä enemmän käytännön vanhempia, sillä tämäntyyppisten kehto matkustat helpommin vauvoja tai yksinkertaisesti jättää heidät makaamasta muualla (esimerkiksi vanhempien huoneessa tai isovanhempiensa talon).

Maria Rosimeire vahvistaa tällainen kehto tarjoaa helpot liikenneyhteydet, on käytännöllinen vaihtoehto vanhemmille majoittaa vauvan missään.

Alessandra varoitus hoitoa ostohetkellä: "Hoito tällöin on moninkertaistettava. Joissakin malleissa markkinoilla ei ole hengittävä kangas ja voi tukehtua vauva. Valita valumalli- ja yrityksen puolelta ei ole vaaraa, että vauva juutu "oppaita.

9. Teline pyöreä / soikea

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Kuva: Getty Images

Taciana kertoo, että normaalisti pyöreä kämppiä ovat ensimmäinen kiinnitys soikea plagiaatti. "Tässä formaatissa sitä käytetään usein vasta kuuden kuukauden ikäisiä, niin se yleensä tulee olemaan tiukka, joten ratsastus soikea", hän sanoo.

"Vuonna pyöreä muoto, kehto voi kävellä ympäri taloa ja mukana heidän vanhempansa, missä he ovat. Tämäntyyppinen seimi on korkea hinta, koska se voi olla valmistettu puusta, mutta muuttuu neljä versiota: pyöreä (toimii tavallisena Mooses kori), yhteinen kehto, minicama plus kaksi poltroninhas "lisää Taciana arkkitehti.

Alessandra toteaa, joka tunnetaan myös nimellä "kasvaa" nämä kämppiä ovat käytännöllisiä, ja kierto ja säädettävä kooltaan vauvan kasvua. "Mitä tulee harkita on hinta trousseau kaksi kokoa (ei-standardi) kehto: Pyöreä ja soikea", hän selittää.

Miten valita oikea tyyppi lapsellesi?

Professional selittää, mitä ovat ne asiat, jotka on otettava huomioon, kun valitaan oikea seimi vauva!

Turvallisuus ja laatu

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Kuva: Getty Images

Danielle lastenlääkäri toteaa, että turvallisuus vauva on tärkein näkökohta on tarkastettava valitessaan kehto. "Yleisin koko on amerikkalaisen standardin (130cm x 70cm). On tärkeää puuttuminen kulmiin ja reunoihin, joiden avulla on mahdollista pitää vauvan vaatteita ", hän sanoo.

"Suhteessa verkkoon, pienin etäisyys tankojen on oltava pienempi kuin vauvan pää (noin 6,5 cm). Välillä alustan ja Sivukiskojen etäisyyden on oltava vähintään 2,5 cm: n estämään lapsen pitävät kädet ja jalat. Patja olisi yritys, säätää seimi kokoa ", sanoo lastenlääkäri.

Danielle lisää, että sängyn patjan tulisi sallia korkeudensäätö ja on Inmetro sinetti. "Mobiili Ristikot, jopa puolelta, ovat nyt vasta. Pyörille, jos läsnä, pitäisi olla lukot ", hän sanoo.

Arkkitehti Taciana suositeltavaa mieluummin alustat, joilla ei ole pieniä osia, jotka irrotetaan, pyöristetyt kulmat liikkua ja lujasti. "Toiminta eri korkeuksilla alustan avulla voit muuttaa korkeutta sama kuin vauva kasvaa, joten se voidaan sijoittaa sängyn kun vastasyntyneen ja estää sen hyppää sänkyyn kun maiorzinho", hän sanoo.

"Varmista valmistaja on hyvät lähtö- ja sertifiointi Inmetro ... On muutaman askeleen telkien taakse ja korkeudet, jotka ovat alle standardi", sanoo Taciana.

Koko pinnasänky ja tilaa saatavuus

Taciana arkkitehti suosittelee aina tarkistaa plagiaatti mitat, koska ne eivät ole vakiona. "Useimmat Cribs myydään Brasiliassa on amerikkalaisen standardin ... Valitsemalla tämän kokoluokan sinulla ei ole vaikeuksia löytää patja ja lisälaitteita sänkyyn", hän sanoo.

Danielle vahvistaa koon ja tilaa saatavuus tulee harkita mukaan vauvan huoneen.

Mitään hyötyä loppujen lopuksi ostaa valtava pinnasänky ja ole käytettävissä kiertämään huoneessa, esimerkiksi.

Mukavuutta ja käytännöllisyyttä

Ajattele ominaisuuksia, jotka tarjoavat enemmän mukavuutta vauvan ja myös tavanomaisesta vanhempi.

Taciana kommentoidaan mukava erä mukavuus on mobiili verkkoon, jonka avulla voit sijoittaa vauvan kehto hiljainen ja mukava. "Mutta ole varovainen valitessaan tuotetta: hyvin testata verkkoon lukot välttämiseksi se irtoaa", hän sanoo.

Kämppiä, jotka tarjoavat hoitopöytä ja pukeutuja kytketty esimerkiksi tarjoavat mukavuutta eniten, koska vanhemmat on jo helppo paikka vaihtaa vauvan ja silti helposti kaikki tarvittavat kohdat (jotka tallennetaan siellä pukeutuja).

Mieltymys vauvan huoneen ja perhe ominaisuudet

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Kuva: Getty Images

Ehdot turvallisuus on olennainen, mutta myös niitä, liittyvät erityispiirteiden ja valintojen kunkin perheen. Arkkitehti Alessandra tuodaan esiin joitakin kysymyksiä, joihin on vastattava, kun valitaan oikea seimi malli:

1. "Kuinka monta vauvoja me?": Huoneen kaksoset, kolmoset usein on pieni kaikki huonekalut tarvitset. Siksi paras vaihtoehto ovat malleja "kasvaa" (pyöreä / soikea), jotka on sovitettu mukaan vauvan kokoa, helpottaa asettelu ja siirtää talon (joissakin on apupyörät).

2. "Tarvitset enemmän kuin yksi henkilö nukkumassa makuuhuoneessa (+ pikkuveli / lastenhoitaja / isovanhemmat / vanhemmat)?": on tärkeää miettiä, onko tilaa majoittaa pinnasänky + sänky + kaappi. "Kun huone on pieni näissä kaikissa me valinneet monimuotoisen makuupaikat jotka integroivat kehto + kerrossänky + lämmönvaihdin", sanoo Alessandra.

3. "Sinä tuoli huoneessa?": monet äidit haluavat imettää sängyssä tai jopa sohvalla, ei enää olennaisia ​​johdolla. "Näissä tapauksissa on mielenkiintoista on mukava vieras sänky, että erityinen hetki ja jopa äiti tai isä nukkumaan lähemmäs vauvan", sanoo arkkitehti.

4. "Huoneessa on kaapissa vain vauva asioita?": Jos huoneessa ei ole suunnitellut kaappi, se on mielenkiintoista valita plagiaatti, joka on asettanut makuuhuone vaatekaappi ja pukeutuja. Tämä helpottaa organisaatiota ja jättää enemmän viehättävä, kertoo Alessandra.

5. "Kuinka paljon investoidaan?": mount vauvan huone on osa tätä erityinen aika raskauden, mutta tämä on maksanut. "Jotkut Cribs ovat jo valmiita vastaanottamaan vauva pitkään, joten vähän sängyt ja kerrossänky. On tärkeää, että analyysi, että huone on mukava enemmän vuosia ilman menoja enemmän, "ohjaa arkkitehti.

"Kun kaikki nämä määritelmät, on helpompi valita syntyi malli: siirtomaa, Provencen, moderni ... Ajatelkaa, että kaikki huonekalut on ilmoitettava, valitse konseptin koko huone," toteaa Alessandra.

Valikoima kämppiä netistä

Oletko päättänyt joka kehto malli sopii parhaiten lapsesi huoneeseen? Inspiroidu useita vaihtoehtoja löytyy myyntiin internetissä.

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

kannettava pinnasänky $ +302,99 Yhdysvalloissa

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Kehto minicama R $ 302,99 Yhdysvalloissa

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Plagiaatti pukeutuja $ +348,90 Yhdysvalloissa

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Amerikkalainen kehto minicama R $ 362,99 Yhdysvalloissa

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Miniberço Mooses R $ 203,30 Baby Store

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Cradle Provence R $ 1820 vuonna Misk Decor

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

kokoontaitettava teline $ 399 Walmart

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Sängyn vuodevaatteet puuta $ 1459 Baby Tulip

Malleja Cribs: Opi valita ihanteellinen tyyppi vauvalle

Amerikkalainen minicama seimi $ 509 Walmart

Ostaa turvallisesti, haku, analysoida kaikki ominaisuudet (edut ja haitat) malleja, etsiä alkuperän tuotemerkkejä ja tarkista, jos mahdollista, arkkitehti, joka auttaa sinua ihanteellinen valinta kotiin.