Verenvuoto raskauden aikana: kun hätää - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Onko esiintyvät alussa, keskellä tai lopussa raskauden, joko jos nainen on äiti ensimmäisen, toisen tai useita matkoja: pieniä verenvuotoja näkyvän raskaana olevan naisen pikkuhousut voivat tehdä hänen menettää nukkua. Ja tässä tapauksessa tietty määrä huolenaihe on erittäin tervetullut!

Varmasti, ei jokainen verenvuoto on syytä epätoivoon. Joissakin tilanteissa, veri on normaalia eikä riskiä raskauteen. Mutta on erittäin tärkeää, että asia tutkitaan.

Tutustu mahdollinen verenvuoto syistä eri vaiheissa raskaus:

ensimmäisellä neljänneksellä

Mukaan Janifer Trizi, gynekologi ja synnytyslääkäri sairaala ja äitiys Brasiliassa, verkko D'Or Sao Luiz, verenvuoto tässä vaiheessa raskaus voi aiheuttaa uhkaa keskenmenon tai verenvuoto kohdunkaula. Molemmissa tapauksissa on tärkeää lääkäriin mahdollisimman pian.

Toisella ja kolmannella kolmanneksella

Mukaan gynekologi ja synnytyslääkäri Janifer Trizi toisella ja kolmannella kolmanneksella istukan irtoaminen saattaa esiintyä, mikä on enemmän vakava sairaus.

"Läsnäolo istukan previa - poikkeavuus istukan käytön - voi myös verenvuotoa koko raskauden," lisää lääkäri. Se on asia, joka voi aiheuttaa komplikaatioita raskauden, joten sen pitäisi olla diagnosoitu mahdollisimman pian. Tässä tilanteessa, yleensä verenvuoto on runsasta, kirkkaan punainen ja ei tule välttämättä mukana kramppeja.

Raskauden loppuvaiheessa, voi silti tapahtua ennenaikainen irtoaminen istukka jolla on oireita, lisäksi punasolujen sävy elää tai tumma, vahva kramppeja ja jatkuva supistuksia. Tilanne on vakava, ja se on käsiteltävä kiireellisesti.

"Riippumatta verenvuoto on olennaista, että potilas etsiä sairaalan tutkittava ja suorittaa USG, tarkka diagnoosi on mahdollinen ja voi tallentaa ja sikiölle", kertoo gynekologi ja synnytyslääkäri Janifer Trizi.

On myös tärkeää, että äiti ei epätoivoa verenvuotoa näissä tilanteissa saati tehdä mitään lääkitystä ilman lääkärin.

kanssakäyminen

raportit ovat yleisiä raskaana joilla oli verenvuotoa yhdynnän jälkeen. "Tässä tapauksessa sinun täytyy lopettaa teko tuolloin ja löytää lähimpään sairaalaan", kertoo gynekologi ja synnytyslääkäri Janifer Trizi. On tärkeää estää yhdyntää kunnes tiedät syyn verenvuodon ja kuunnella lääkärin antamia ohjeita.

Raportit äitien

Altina Rivoli, 34, kotiäiti, sanoo, että noin neljännen raskauskuukauden ollut verenvuotoa, joka pelotti tarpeeksi. "En tuntenut kipua, mutta ajattelin outo verenvuoto ja meni ensiapuun varmistaa olin kunnossa. Päädyin menossa sairaalaan joka ilta, koska hän oli esitellä virtsatieinfektio. Se oli valtava shokki, koska tulin saattaa olla mielestäsi istukan abruption. Sitten lääkäri määräsi minulle erityinen korjaamiseksi ja runsaasti vettä hydraatti. Luojan kiitos se oli kunnossa ", hän sanoo.

Denise Ferreira, 31, opettaja sanoo, että 11. raskausviikon ollut verenvuoto yhdynnän jälkeen. "Yritin gynekologi mahdollisimman pian, mutta hän huomasi, että se oli kunnossa minulle ja vauvan. Sen jälkeen olen joskus yhdyntää ilman ongelmia ", hän sanoo.

lääkärissäkäynti

Kuullen gynekologi jälkeen verenvuoto, on tärkeää, että te selittää hänelle yksityiskohtaisesti kaikki mitä tapahtui, jotta hän voi tehdä diagnoosin asian.

Verenvuoto ominaisuudet voi ilmoittaa syitä: Kuinka pitkään verenvuodon? Se oli kevyttä tai voimakas verenvuoto? Sen liittynyt kipua? Nämä ja muut asiat ovat hyvin tärkeitä.

On myös syytä huomata, että kuten verenvuotoa raskauden voi esiintyä eri syistä - voi olla tai ei olla jotain vakavaa - ei voida puhua yhden hoidon. "On olemassa useita diagnooseja, joten jokainen tapaus ilmoitetaan erityistä hoitoa tai ohi oikean suuntaviivat", kertoo gynekologi ja synnytyslääkäri Janifer Trizi.

ehkäisevät toimenpiteet

Vaikka vuotoa voi esiintyä eri syistä raskauden ja joissakin tapauksissa ovat väistämättömiä, joitakin varotoimia voi auttaa estämään keskenmenon tai muita ongelmia raskauden aikana:

  • Älä tupakoi äläkä käytä huumeita minkäänlaista lukien alkoholi;
  • Ylläpitää tasapainoista ruokavaliota;
  • Ovat säännölliset lääkärintarkastukset;
  • Noudata kaikkia ohjeita ohi lääkäriltä alusta raskauden
  • Älä epäröi hakea lääkärin apua mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​vinkkejä, raskaus on todennäköisesti hiljainen, joissa ei ole vaaraa äidille tai vauvalle.