Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

On totta, että ihmisen keho muuttuu jatkuvasti koko eliniän, mutta naisen odotusaika tekee tämän tosiasian vielä selvemmin. Sen lisäksi, että selvempi muutoksia, kuten lisääntynyt vatsa ja rinnat, hormonien ja vitamiinipitoisuudet muuttaa myös aiheuttaa muutoksia ihon ja hiusten odottavan äidin.

"Jotkut naiset huomata muutoksen rakenne, kirkkaus ja määrä hiusten raskauden ajan" esimerkki lääketieteellisen ihotautilääkäri Dr. Juliana Spektor, Clinic Helena Costa, Rio de Janeirossa. Myös liittyy lisääntynyt hormonaalista toimintaa, päänahan voi tuottaa enemmän talia.

On juhlia tätä hetkeä symbolisesti, jotta rutiini enemmän käytännön henkilökohtaisen hygienian tai edelleen korostaa kauneutta tämän vaiheen, monet naiset päättää pitää hiusten muutokset, jotka ovat erittäin tervetulleita, jos ne eivät laita terveydelle vauva vaarassa.

Cortes käytännöllistä aina kauniit hiukset

Kuten rajumpia menettelyjä hiusten ovat tarkastaneet raskaana oleville naisille, leikkaus muutos on paras tapa parantaa visuaalisen vaaratta. Vaikka monet naiset eivät anna periksi pitkän lukot myös raskauden aikana, jotkut enemmän oikotietä voi näkyä suosituimpien joukossa monet äidit lähinnä mukavuutta.

suoraan lanka

Kuva: toisto / Cupcakes ja Cashmere | Tyttö käyrät | Fashion Guitar

Kuva: toisto / Cupcakes ja Cashmere | Tyttö käyrät | Fashion Guitar

Mukaan kapillaarisen terapeutin Sol D'Avila tila aurinko Family & Lapset, Rio de Janeiro, eniten suoria aliarvostusta edullisia raskaana oleville naisille, jotka eivät halua luopua pituuteen. Suurin etu tämä tyyli on kyky liittää langattoman että he pakenevat, joka voi jättää hektisen rutiini tai jopa henkilökohtaisen hygienian kotona venyttää ketterämpi raskaus.

Lue myös: 10 vaatteita, jotka voivat olla kuluneet aikana ja raskauden jälkeen

Bob keskipitkällä tai lyhyellä

Kuva: toisto / Love Taza | Blame It On Fashion | Anna Saccone

Kuva: toisto / Love Taza | Blame It On Fashion | Anna Saccone

ADEPT naisille enemmän modernia tyyliä, vedonlyönti Zaza Soares, Rio halli Depil Z on keskimääräinen leikkauksia tai hieman yli katkaistu hartiat koska "eivät vaadi jatkuvaa käyttöä kuivaimet ja sitä voidaan käyttää muodossa yli vinoutuneiden ", hän selittää.

Chanel

Kuva: toisto / One Little Momma | Chriselle tekijä | Muoti kadulla

Kuva: toisto / One Little Momma | Chriselle tekijä | Muoti kadulla

Jos ajatus on napata käytännöllisyys Sun suosittelee myös tyyppi Chanel leikkaukset, mikä saattaa näkyä klassinen versio, jossa suorempi johtoja tai voidaan modernisoida valoa kuvioita. "Joten kun nainen haluaa kasvaa jälleen, ei kanssa kömpelö johdot, ja edelleen työtä työntää niitä kotona", ehdottaa ammattilainen.

hiustenhoitotuotteita tarvitaan raskauden aikana

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Sen lisäksi, että muutoksia aiheuttanut johtuu hormonaalista ja vitamiini hinnat, raskaana olevan naisen on käsiteltävä myös rajoituksia joidenkin hiukset menettelyistä johtava kemianalan koska ne voivat helpottaa kulkua raskasmetalleja, kuten lyijyä, että istukan kautta sikiöön. Väriaineiden tulisi välttää, "varsinkin raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana, kun on vielä riski synnynnäisiä epämuodostumia," neuvoo tohtori Juliana Spektor.

"Viime aikoina Brasiliassa, tehtiin tutkimus National School of Public Health yhteistyössä National Cancer Institute, jossa todettiin, että käyttö väriaineiden raskauden aikana voi lisätä mahdollisuuksia vauva kehittää leukemian enintään kahden vuoden iässä" , toteaa lääkäri.

Vaikka nämä ovat suurimpia huolenaiheita raskaana, on vielä muita näkökohtia hiukset, jotka voivat tuoda epämukavaksi. "Raskaana olevat naiset vielä kosteuttaa johdot ja huolehtia rasvaa estää lasku prosessi synnytyksen jälkeen", muistelee Sol D'Avila. Tämän tyyppinen hoito, ihotautilääkäri suosittelee neutraali shampoot ja koko kapillaari terapeutti hoito pesut kylmässä vedessä ja joka toinen viikko soveltaminen hilseshampoissa ainoastaan ​​päänahalle.

Nämä varotoimet auttavat varmistamaan kaunis, silkkinen karva aikana koko raskauden, mutta älä ohita joitakin tapoja, jotka voivat olla osa käsitellä johtoja milloin tahansa elämän, kuten ylläpitäminen tuomioistuin kolmen kuukauden välein ja tuotteiden käyttöä, joilla on tekijä suojakerroin.

Huomaa kuitenkin, että mikään tässä vaiheessa, jos on tasapainoinen ruokavalio, joka sisältää runsaasti välttämättömiä vitamiineja ja mineraaleja terveet hiukset sykli, varsinkin tänä aikana niin erikoista.

3 Vinkkejä peittää erinomaisen koskettaa

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Selvittää, mitä menettelyjä tulisi välttää, tarkista ammattilainen, joka suorittaa, jos on kemikaalien käyttöä, jotka aiheuttavat hapettumista, pienentäminen tai neutralointi. Jos on epävarma, on tärkeää ottaa yhteyttä synnytyslääkäri.

Moms jotka olivat jo taitavia värejä tai muita kemiallisia tuntuu vähemmän kauhistuttaa hiusten kasvua, visagista Ana França Studio Eliete, Rio de Janeiro, antaa vinkkejä naamioida root:

1. Tarvikkeet: noudattaa bändejä, jouset ja leikkeitä eri tulosteita ja yksityiskohtia auttaa kiinnittää johdot ja peitä ne edes osittain.

2. Kiinnikkeet: veto erilaisia ​​kampauksia ovat yksi parhaista tavoista löytää uudelleen hiukset ja löytää uusia tapoja käyttää niitä molempia päivänä ja juhlaan. Koska uudet johdot voi olla erilaisia ​​kuvioita loput, arvoltaan väärin geeliä suihkeita tai kiinnikkeitä pitää ne paikallaan.

3. Stain keppejä: Nykyään on olemassa useita mahdollisuuksia tilapäiseen colorations käytettävissä. Lepakoiden huulipuna muodossa ovat edullisia, koska ne on helppo soveltaa ja voidaan ladata pussissa käytännöllisyys.

6 nopeaa, helppoa ja kaunis kampaus

On muuttaa hieman ulkoasua tai yksinkertaisesti tehdä johdot eivät estä liikkumista tai visio, voit piirtää monia kauniita kampauksia ilman salaisuuksia. Tutustu vinkkejä kuudesta bloggaajia siistiminen hiuksensa nopeasti!

1. punokset puolella Ella Diniz

Vaikka raskaana Olivia, Ella Diniz jakaa YouTube-kanavan video, joka opettaa, miten tehdä kiharat hiuksissa paljastaa temppu kampauksen puoliksi kiinni tyyliin puolella punokset. Videolla YouTuber jatkaa lainata vitamiinien käyttö raskaana oleville naisille suositellaan lääkärin auttoi parantamaan tekstuuria johtoja.

2. Fringe loukussa äänenvoimakkuutta Helena Lunardelli

Hiukset ilman pituus ja erityisesti niille, joilla on pitempi otsatukka, kärki Blogger Helena Lunardelli on panostaa äänenvoimakkuus luomaan preppy ilmeen käytännöllisellä tavalla.

3. Korte jaettu puoli Lu Ferreira

Korostaa, että ei voi tehdä kampaus, bloggaaja Chata kumisaapas - joka paljasti tämän vuoden kesäkuussa (2015) hän on raskaana - opettaa miten tehdä kaksi erittäin helppo kampaus: tyylitelty poninhäntä, raaputtamalla kahtia, ja vaihtelu volyymi Helena Lunardelli, se, jolla on löysä hapsut.

4. Koksi donitsi mukaan Raka Minelli

Mukana erilaisia ​​lisävarusteita, bloggaaja Raka Minelli, pian sen jälkeen hänestä tuli pojan äiti David, opettaa miten tehdä kuuluisaa donitsi pulla, mikä edellyttää keskipitkät hiukset pitkät.

5. Käytä huivi hiuksissa by Thais Farage

Raskauden aikana Miguel, bloggaaja Thais Farage jakaa YouTube-kanavan muutamalla eri tavalla kulumista huivi hiuksissaan. Kärjet ovat voimassa sekä niille, jotka haluavat pitää niitä ja niille, jotka haluavat löysät kierteet.

6. Prinsessa leikkauksella Lu Ferraes

Otteeseen, jotka vaativat enemmän kehittää hiukset kaapit, bloggaaja Lu Ferraes opettaa käyttämään punokset kampauksen prinsessa tyyliin. Voit mukauttaa sen eri pituisia, vain käyttää lukkoja silloin, kun ne saavuttavat vastakkaisella puolella päätä.

Lopuksi, muista, että kunkin hiusten vaatii erityistä huolenpitoa, joten on tärkeää, että lääkäri on sopusoinnussa minkäänlaista hoitoa haluat tehdä; Se voi myös olla voimassa kiistelemään ammattilainen, joka seuraa raskauden jos tuotteet käytät ovat turvallisia vauvalle. Mistään menettely, on suositeltavaa etsiä luottamuksen kampaajat, jotka ovat valmiita käsittelemään raskaana oleville naisille.