Ihonhoitotuotteet raskauden aikana - Naiset vinkkejä

Niin monia tapahtuvia muutoksia elimistössä naisen raskauden, iho myös tuntuu vaikutuksia. Toiset ovat rasvainen, muut resektoitiin, voi olla paikkoja, akne ja allergiat tuotteisiin, joita käytetään yleisesti ennen raskautta. Siksi, odottaville äideille on kaksinkertaistettava ihonhoitotuotteet raskauden aikana.

Painonnousua, ihon kimmoisuutta saavuttaa rajansa ja siellä näkyvät venyttää markkaa. Paras tapa välttää niitä on intensiivisesti kosteuttaa ihoa. Käytä kermaa manteliöljyä, rypäleiden siemenet, avokado tai macadamiapähkinöitä koostumukseen, ne auttavat ylläpitämään ihon kimmoisuutta. Kosteusvoidetta tulisi käyttää vatsa, pakarat, reidet ja rinnat, jotka ovat kehon alueille, joissa venytys merkit näkyvät yleensä raskauden aikana.

Vaikka luonnon painonnousu raskauden aikana, sinun täytyy pitää silmällä mittakaavassa saa rasvaa liikaa. Syödä elintarvikkeita runsaasti C-vitamiinia, joka stimuloi kollageenin tuotantoa ja proteiineja. A-, E-, hedelmät ja vihannekset ovat myös suositeltu ruokalistaa. Vältä paistettuja ruokia, liikaa suolaa ja makeisia.

Tummien paikkoja on yksi tärkeimmistä iho-ongelmat, joita voi esiintyä aikana yhdeksän kuukautta. Ne johtuvat hormonaalisia muutoksia ja muutoksia ihon pigmentti, joka nyt tuottaa enemmän melaniinia. Täplät voi esiintyä missä tahansa kasvojen tai kaulan ja ruskea tai musta nahka naiset voivat olla kevyempi kuin ihon sävyyn.

Auringossa tekee tummempi täplät, joten alkuun kärki välttää iholla raskauden on soveltaa aurinkovoidetta päivittäin, myös pilvisellä säällä ja talvella. Jos pisteet ovat hyvin selvää, voit yrittää peittää niitä käyttämällä meikki. Yleensä paikat alkavat kadota noin kolme kuukautta synnytyksen jälkeen.

Hormonaaliset muutokset raskauden aikana voi myös hyödyntää rasvainen iho mustapäät ja näppylöitä. Kanssa raskauden loppuvaiheessa, tämä rasvaisuus pyrkii vähenemään. Mutta siihen asti, se on parasta käyttää saippuoita ja erikoistuotteet rasvaiselle iholle, erityisesti geelin muodossa.

Jotkut raskaana olevat naiset ovat kuiva iho. Tällöin suositus on suosia kylvyn lämpimällä vedellä, kylmä, käyttämättä paljon saippuaa voiteet ja käyttöä, jotka parantavat ihon nesteytyksestä.