Hoito Vauva turvallisuus aikaan imetys - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

imetys Se on yksi kaikkein odotettavissa tulevien äitien kertaa. Monille aika tarjoaa koko ei läheisyyttä vauvan kanssa. Mutta kun äiti on kokematon tai vastasyntynyt on vaikeuksia imetyksen teko voi kauhistuttaa naisia. Kaksi huolenaihetta tullut vakio: ja vauva kuristin? Ja jos hän hukuttaa maidon itse?

Ensimmäinen ja tärkein asia huomata on asennossa vauva aikaan ruokinta. Lastenlääkäri puheenjohtaja tieteellisen osaston Imetys Brasilian Society of Pediatrics (SBP), Luciano Borges Santiago, ohjaa että "vauvan pään pitäisi olla suurempi kuin runko." Tämä asento suosii nesteen laskeutumisen vatsaan. Lisäksi ruokinnan jälkeen, lapsi tulee sijoittaa pystyasentoon 20-30 minuuttia.

Imettävät lapsi valehtelee ei ole ilmoitettu. "Sucklingin valehtelee riskiä hukkuminen ja tukehtuminen lapsi. Tässä asennossa voi myös suosia korvatulehdus (korvatulehduksia), erityisesti kun kyseessä on käyttö pullojen ", selittää Santiago.

Mutta vaikka nämä varotoimenpiteet, lapsi tukehtuminen tai hukkuminen maitoa, lääketieteellinen kuulutuksen lähestymistavasta. "Yritä poistaa maidon suusta ja hengitysteihin vauva. Tämä voidaan tehdä imemällä. Mutta ajaa ensiapuun tai soita lääkärin apua mahdollisimman pian", painottaa Santiago.

Toinen tekijä, joka voi tapahtua on lapsi Regurgitate ja sijainnista riippuen, jossa todetaan, oksentelua voi palata suuhun ja hengitysteihin aiheuttaen tukehtuminen. Tässä tapauksessa ovat samat.

Muutamaa kuukautta myöhemmin, kun lapsi voi jo olla joitakin esineitä, hän usein mieluummin sairaanhoitaja yksin, pidellen omin käsin pullon. Mutta lastenlääkäri hälytyksen tähän tilanteeseen. "Ei lapsen pitäisi koskaan ottaa yksin pullo, aikuisen tulisi valvoa teko ikuisesti." Lääkäri myös suosittelee kupit sen sijaan pulloja. Markkinoilla on jo tarjolla pientä lasillista lasista, äiti antaa maitoa, vaikka vastasyntynyt.

Mutta tärkeintä on havainto. Tuolloin ruokinta, äidin pitäisi olla juuri tätä toimintaa, jotta tarkkailla vauvan signaaleja ja välttää monimutkaiset tilanteet. Varmista, että lapsen on nielemisvaikeuksia tai jos se tarvitsee pienen tauon levätä, ja jos mahdollista, huomaa nesteen määrää, että hänellä on suussaan.