Miten luoda päivittäin vauva albumin ja tallentaa hetket - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Syntymä lapsen on epäilemättä yksi tärkeimmistä tapahtumista elämässä pari. Kun hän on syntynyt, kaikki ympärillä muuttuu ja mukautuu sen vastaan. Perheen talo, rutiini, mikään ei muutu saapumisen jälkeen vauva, mutta usein jotkut näistä muistoja lopulta hävitä muistiin ja ihmisiä, jotka eivät pysyneet tällä kertaa, kuten vauvan itse päätyä ei osaa kaikkea se tapahtui.

Ikuistaa kaikki yksityiskohdat tämän tärkeän hetkellä. vauva päiväkirjoja. Kuten sen nimikin sanoo, se on sellainen kirja, jossa äiti menee läpi kuvia ja raportoi tärkeimmistä lapsen elämässä hetkiä, kuten löytö raskauden, valmisteiden, syntymän, ensimmäinen kylpy, ensiaskeleita, ensimmäinen sanoen ensimmäisestä leikkauksesta, kaikki mikä voidaan rekisteröidä varastoida fyysisten tilojen ja jotka voidaan jakaa enemmän ihmisiä.

Jokin aika sitten, nämä lehdet tehtiin eräänlaiseksi muistikirjan. Nykyään kannet ovat saaneet enemmän hienostuneisuus ja voidaan työstää, koristeltu erityisluonnetta, tyylitelty ja henkilökohtainen maistuu äiti, joka kestää yleensä projektin huomioon.

Lisäksi on olemassa myös online-versioita, joissa lisäksi kuvia ja viestejä, voit liittää videoita ja jakaa ystävien ja perheen, jotka asuvat muissa kaupungeissa tai jopa ulkomailla.

Tehdä hyvin täydellinen albumi, entä Tallennus aloitetaan hetkellä hän sai tietää raskaudesta, hänen tunteitaan ja jopa kuvan positiivisen tuloksen? Sitten tallentaa kehitystä ja kasvua kuukausittain vatsa, valinta nimen prosessin kanssa saatujen ehdotusten ystävien ja perheen kanssa. Myös tallentaa ensimmäinen porukka, ensimmäinen kenkä, koristelu pieni huone ja kaikki baby shower osapuolelle.

Tässä vaiheessa levy ollaan yli äiti ja isä kuin vauva itse, joka vaikka se on päähenkilö kaikkien historian, ei ole antanut ilman armon.

Viikolla toimituksen useita asioita tapahtuu ja se on hyvin viileä kirjata perheen ahdistusta. Jos äiti ei enää aivan niin halukkaita väsymyksestä myöhään raskauden, isä voi toimia ja osallistua aktiivisemmin tekemiseen lehdessä.

Kohokohta päiväkirja ei voinut olla toimituksen, kauan odotettu saapuminen vauva. Siitä lähtien on kuvia ja lisää kuvia. Vastasyntyneen seulonta, auttava käsi, itku kasvot, nukkuva lastentarha. Ja kun pääsen kotiin paparazzi istunto jatkuu todennäköisesti kanssa kuvia ensin kylpy, äiti imetyksen ensimmäinen vaippa muutoksen. Vauvan kanssa jo crescidinho volyymi uuden kaatumisia, mutta on kauniita tarinoita kerrottavanaan.

Kaikki tämä voi tuntua suuri liioittelua, mutta vasta tämän vaiheen jälkeen kulkee on, että vanhemmat ymmärtävät, kuinka paljon hän saa koti-ikävä, joten täydellisempi albumin, enemmän hyviä muistoja tallennetaan ja kun vauva kasvaa ja voi ymmärtää, se voi seurata ja ymmärtää, kuinka paljon hän oli rakastettu ja odotettu jo ennen syntymää.