Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Vaikka monet naiset kärsivät kritiikkiä ei halua tulla raskaaksi, toiset tulevat tuomiot ja ennakkoluuloja kohde aikana raskauden. Kommentteja ja kysymyksiä teille, voi tuntua viaton ja yksinkertainen uteliaisuus mielenosoituksia, voi tehdä raskaana olevan naisen tuntemaan olonsa epämukavaksi, hämmentynyt tai loukkaantunut.

Jopa hyvää tarkoittavat kommentteja voi muuttua negatiiviseksi kokemus raskaana. Fátima Aparecida, nyt äiti kaksi tyttöä, vielä muistelee ahdistus puheita hän kuuli aikana hänen ensimmäinen raskaus, mutkistaa löytö fibroid kohtuun.

"Pahin tunne maailmassa oli kuulla ihmiset sanovat, että he odottivat tyttäreni syntyi tavallista", sanoo Fatima. Sen läpi ensimmäistä kertaa ja jo huolissaan terveydestä vauva komplikaatioista raskauden, nämä kommentit teki vieläkin ahdistunut ja stressaantunut - vastakohta lääketieteellisiin suosituksiin, jotka olivat lepoa ja rauhaa. Lapsi syntyi terveenä ja toinen raskaus sujui erityisen monimutkaisia, mutta nämä hetket ovat edelleen vahvat tuotemerkit äidin muistissa.

Raskaus voi olla hieno vaiheessa ja voit myös tehdä yhteistyötä sen kanssa. Tutustu luetteloon joitakin kommentteja ja kysymyksiä, jotka voivat olla epämiellyttäviä ja sitä tulisi välttää.

1. "Se oli suunniteltu?"

Vastaus tähän kysymykseen ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kuinka äidin on tunne raskauden. Loppujen lopuksi yksi suunnittelematon raskaus voi tuoda niin paljon onnea kuin yksi, joka on kauan odotettu.

Lue myös: 10 pelejä vauva suihku

2. "Voinko koskettaa vatsa?"

Vaikka jotkut naiset eivät häiritse, muut voivat olla erittäin epämiellyttävä muiden ihmisten koskettaa vatsa. Kukin osaavat tuntea paremmin oman kehon ja jos raskaana halutaan jakaa vauvan liikkeen teille, tekee itse kutsun.

3. "Oletko varma et ole kaksosia?"

Kunkin keho reagoi tavalla raskauteen. Kysy jos nainen on oikeassa siinä, että lasten lukumäärä, joka on tuottava ehdottaa, että luulet hän on "suuri" liikaa yhdelle vauva.

4. "Tiedätkö, kuka isä on?"

Riippumatta vastaus, tämä on kiusallista kysymys. Siviilisääty äidin juurikaan merkitystä, kysymyksiä isyys ovat häiritseviä ja voi olla loukkaavaa.

5. "Toinen lapsi? Mitä rohkeutta! "

Vaikka löydät rohkea teko on useampi kuin yksi lapsi, toiset voivat unelmoida kolmen, viiden, Maa. Oikea sinulle ei ole ihanteellinen kaikille ja kunnioitus on aina tarpeen.

6. "Et ole liian vanha saada lapsen?"

Oikea aika tulla raskaaksi osalta raskaana oleville naisille. Et tiedä syistä, jotka johtivat hänen raskautta tuolloin ja, olipa syy mikä tahansa, tällainen kysymys voidaan tehdä hänen epämukavaksi ja huolissaan hänen terveyden ja lapsen terveys.

Lue myös: 5 yhteisiä pelkoja raskauden

7. "Älä luulet liian aikaista tulla raskaaksi uudelleen?"

Äidit, jotka tulevat raskaaksi pian syntymän jälkeen lapsi voi koskea kysymyksiä näin. Väli lasten syntyminen on jotain henkilökohtaista ja onko sitä raskaus tuli hyvään aikaan vain aiheuttaa hämmennystä.

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

8. "Oletko varma, että tämä on mitä haluat?"

Jos raskaana oleva nainen on melko tyytyväinen raskauden tai jos olet ahdistunut ja täynnä epäilystä, riippumatta: kysymys, onko oikein, että raskaus vai ei parempi se luo vain epämiellyttävää tunnetta tuomion.

9. "Nauti nyt, koska lähdettyään vatsa on pahempi!"

Lapsen hoidon vaatii työtä ja vaatii omistautumista, mutta se ei tarkoita millään tavalla, että elämän jälkeen vauvan syntymän go tullut "pahempi".

10. "Toivon vauva on normaali."

Ei ole mitään vikaa toivossa, että vauva on terve. Mutta riippuen siitä, miten se sanotaan, se voi tuntua, että on olemassa jokin erityinen syy, miksi terveys on kyseenalainen tai että lapsi on vähemmän tervetullut jos ei syntynyt terveenä.

11. "Miten vanhempasi reagoivat?"

Kysy vanhempien reaktiota - tai joku muu - avaa oven tulkille raskaana he olisivat jostain syystä ei olla tyytyväisiä tai tyytyväisiä raskauteen.

Lue myös: 6 tärkeitä vinkkejä naisille, jotka haluavat tulla raskaaksi

12. "Tee keisarinleikkauksella, se on paljon helpompaa."

Synnytys on jotain erittäin henkilökohtainen ja on valinta äiti. Vaikka C-osio oli paras sinulle, se ei voi olla paras hänelle. Lisäksi tehdään leikkaus ei ole helppoa.

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

13. "Olet niin pieni, toimitus on kamala."

Tällaiset kommentit voivat jättää äidille vielä enemmän huolissaan syntyessään ja saattaa päätyä estämään hänen valintansa. Muista, että toimitus on henkilökohtainen, että kukin tapaus on ainutlaatuinen ja että kokemus naiset voivat olla loistava - ja kommentit joten älä yhteistyötä lainkaan tähän.

14. "Se pilaa elämäsi."

Koskaan olettaa asento lapsen mielestä tekee naisen pakko täysin luopumaan elämäntapa tai että tulevat muutokset eivät tee onnelliseksi.

15. "tulin raskaaksi ennen tai jälkeen avioliiton?"

vasta naimisiin raskaana voi houkutella paljon kiinnostusta lapsen päivämäärä käsitys. Ennen aiheuttaa rajoituksia, kysy itseltäsi: onko sillä mitään merkitystä? Loppujen lopuksi tämä on yksityisasia ja kysyä kuulostaa tunkeutumisen.

16. "Mutta et imettää?"

Se ei ole mukavaa tehdä nainen tuntuu että valinta, miten te lastasi on vähemmän arvoinen kuin mikään muu.

Lue myös: 6 myyttejä ja totuuksia raskauden vaiheesta

17. "Sinulla oli niin kaunis elin."

Sanoa, että nainen menettää kaunis elin, koska raskaus on ongelmallinen asenne. Ensinnäkin fyysinen muoto ei voi olla etusijalla sitä. Lisäksi monet naiset takaisin samassa muodossa kuin ennen raskautta; ja palauttaa elimistö ei tarkoita, että tämä ei enää olla kaunis.

18. "Tulet jatkaa työskentelyä kun vauva on syntynyt?"

Älä tee oletuksia. Vaikka joidenkin naisten on mahdotonta ajatella, luopua työn jälkeen lapsen syntymän, toisille se on mahdoton ajatus jättää lapsensa ja palata työhön. Päätöksen on tultava nainen itse.

19. "Haluatko tehdä tätä yksin?"

Luo lasta yksin on täysin mahdollista ja kyseenalaistaa se voi kulkea tunne, että et pidä raskaana voi tehdä luomalla tai lisää entisestään epäilyjä ja huolia hänellä voi olla itsestään.

20. "Toivottavasti se tulee tyttö nyt!"

Toivoa lapsen sukupuoli perustuu toiset lapset voivat aiheuttaa epämiellyttäviä tilanteita. Se, että henkilöllä on oltava poika, esimerkiksi, ei tarkoita, että hän haluaa seuraavaksi vauva on tyttö "muodostaa pari", tai toinen poika "tehdä yrityksen ensimmäinen." Myös kommentteja kuten tämä voi antaa vaikutelman, että lapsi on vähemmän rakas jos ei täytä odotuksia.

21. "Vihdoinkin!"

Jos luulet, että nainen kesti liian kauan saada raskaaksi ja "lopulta" saapui, muista, että aika osalta sitä. Jos hänellä oli vaikeuksia tulla raskaaksi ja päätti, että tämä oli hetki, jolloin hän olisi valmis siihen - tärkeintä on, että aika on yksityinen.

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

22. "Et voi syödä sitä!"

Yleensä raskaana jo tietää mitä voi ja ei voi syödä ja juoda raskauden aikana. Pelaa voima poliisi on epämiellyttävä eivätkä välttämättä vastaa todellisuutta se.

23. "Se on ohi hyvää elämää, vai?"

Kuka sanoi elämä lasten kanssa ei voi olla hyvä? Lapsi ei välttämättä poista olemassaoloa rauhaan tai sosiaaliseen ja työelämään. Lisäksi omistautua yksinomaan lapsille ei myöskään taata elämää, joka ei ole hyvä.

24. "Haluatko lisää lapsia?"

Kaikilla ei ole selkeä suunnitelma, kuinka monta lasta odottavat olla tai olla varmuus tarpeeksi vastaamaan kysymyksiin niin. Kuulusteluissa äiti tulevasta lapset voivat tehdä hänen masentunut.

25. "syöt vain sitä?"

Vain raskaana vielä itse tiedä, miten ruokahalua ja kuinka paljon hän on valmis syömään tuolloin. Huomauttaa, että hän syö vähän voi tehdä siitä entistä huolissaan lapsen terveys, joka voi olla hyvin kaukana todellisuudesta.

26. "syöt kaiken tämän?"

Samoin on epäkohteliasta huomauttaa, että raskaana syövät enemmän kuin tarpeen. Havaintoja kuten nämä saavat sinut näyttämään painoa valppaana.

27. "Kuinka on raikas!"

Jokainen nainen tietää heidän huolensa, terveydentilansa ja tottumukset tuntea olonsa turvalliseksi raskauden aikana. Joten se ei ole mukavaa harkita joitakin raskaana olevan naisen huolellisesti kuin tuoreus.

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

28. "Tulet saanut tässä asussa?"

Mikään arvioida äidille hänen muoti valintoja raskauden aikana. lyhyt vaatteita, oikeudenmukainen, larguinhas, tai ilman necklines joka näyttää tai piilottaa vatsa ... naiset voivat vapaasti käyttää mitä tekee hänestä mukavampaa.

29. "Mistä sait tuon nimen?"

Nimen muuttaminen on tärkeä ja erityinen osa raskaana oleville naisille. Vaihtoehto on yleensä nimi, joka hän haluaa tai että on tärkeä merkitys ja kritisoi valinta voi luoda kaunis tylsä ​​sää.

30. "Tämä on viimeinen, eikö?"

Jälleen muistaa, että lasten määrä pidetään ihanteellinen sinulle ei ole aina sama muille. Tee äiti ymmärtää, että luulet hänen on jo liian monta lasta ja on aika lopettaa se ei ole mukavaa.

Aina muistaa, että on olemassa useita näkökohtia raskauden jotka ovat erittäin henkilökohtaisia ​​ja koskevat ainoastaan ​​raskaana ja vaikka jotkut haluavat jakaa kokemuksiaan, toiset ovat varattuja. Yleisenä sääntönä on kunnioittaa erityispiirteet kukin ja pitää mielessä, että paras voi olla paras toisilleen!