Sukupuoli raskauden jälkeen: 10 asiantuntija selventää tärkeitä kysymyksiä - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Yhdeksän kuukauden odotuksen vauva saapuu muuttua, kun elämän pari! Muuten, ei väliä jos nainen ja mies ovat vanhemmat ensimmäisen, toisen tai useita matkoja, totuus on, että lapsen syntymä on valta vaikuttaa (ja melko) rutiinia niihin.

Paitsi käytännön kysymyksiä arkielämään liittyviä - esimerkiksi hoitoa he joutuvat omistamaan uusi perheenjäsen; ostot ja muutokset täytyy tehdä kodin sisustus jne - syntymän vauva muuttaa myös väistämättä, käyttäytymistä vanhempien.

Vauva vaatii huomiota, erityisesti äiti - imettävä - melko paljon koko päivän. Näin ollen on tavallista, että usein naiset päätyvät unohtamatta huolehtia itsestään ja anna "pieni käsi" suhde kumppanin kanssa.

Mutta tietenkin, ei pitäisi tapahtua. Syntymän vauvan pitäisi aina olla aihetta iloa perheen ja sen pitäisi vahvistaa entisestään rakkautta ja toveruus välillä pari.

Ja rakkaus on myös läheisesti sidoksissa sukupuoleen, on tärkeää, että miesten ja naisten tulee muistaa, että kyllä, jatkamista seksuaalinen aktiivisuus mahdollisimman pian syntymän jälkeen.

Mutta tämä tietysti, tarvitsemme lääketieteellisiä puhdistumaan ... Mutta lopulta, kun kuinka kauan nainen voi palata seksiä? Kaiken takaisin normaaliksi välillä pari syntymän jälkeen vauva? Tällaiset kysymykset ovat hyvin yleisiä.

Ajatellut sitä, alla näet vastauksen näihin ja muihin kysymyksiin liittyvät seksiin raskauden jälkeen. Kannattaa tutustua!

10 kysymyksiä ja vastauksia, jotka liittyvät sukupuoleen raskauden jälkeen

Sukupuoli raskauden jälkeen: 10 asiantuntija selventää tärkeitä kysymyksiä - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

1. Kuinka kauan synnytyksen jälkeen nainen voi jatkaa seksielämääsi?

Tämä on luultavasti suurin kysymys keskuudessa parit. Keila Oliveira, psykologi, seksologi ja sukupuoli terapeutti kertoo, että se on aina lääkäri, joka määrittää parhaan ajan raittiutta.

Mutta yleensä 30 -40 päivää synnytyksen jälkeen, nainen on vapautettu jo takaisin normaaliin seksuaaliseen rutiinia.

2. Miksi nainen tarvitsee mennä ilman seksiä jälkeen vauvan syntymän?

Tämän pitäisi olla Toipumisvaihe naiselle, fyysisesti puhuminen. Tämä johtuu siitä, että ennen sitä - 30-40 päivää syntymän jälkeen - kohtu edelleen remaking muutosten aiheuttamia raskauden.

Huomaa, että tässä vaiheessa, levinneisyys, ja on erittäin kivulias, se lisää riskiä naisilla kehittää jonkinlainen infektio kohtu.

3. Mitä tehdä pariskunnan suhde ei ole "cool" tämä vetäytymisvaihe?

Se, että pari ei voi harrastaa seksiä ajaksi 30-40 päivää, ei tarkoita millään tavalla, että suhde menee (tai pitäisi) jäähdytetään sen takia.

Varsinkin kun pari ei estetä vaihtamasta hyväilevä ja hyväillen ... Päinvastoin, fyysinen kosketus ja myös emotionaalisia kontakti miehen ja naisen olisi vahvistettava tässä uudessa elämänvaiheessa (nyt on uusi jäsen perheessä) .

4. Kun kyseessä on normaali toimitusaika, elpyminen pyrkii enemmän aikaa vievää?

Odotusaika on yleensä sama, 30-40 päivää, aina mukaisesti lääkäriin.

Joskus tällainen toimitus vaatii liikaa emättimen lihakset ja näin ollen on vähentää lihaksen sävy alueella. Niinpä lääkäri voi suositella käytäntö paikallisten harjoituksia - joka auttaa naisia ​​jatkaa sukupuolielämää samalla ilo kuin ennen.

5. Aikana synnytyksen raittiuden voi esiintyä suuseksistä?

Ei ole olemassa vasta-suuseksiä. Tämä saattaa jopa olla hyvä vaihtoehto pari pidä "palava halu" tällä kaudella.

6. On normaalia, että naiset väsyttää ja halua seksiä (vaikka lääketieteellinen julkaisu sukupuoliyhdyntään)?

Varmasti syntymän vauva mullistaa rutiini naisia, mutta ei se välttämättä tarkoita hän tuntuu niin väsynyt siihen pisteeseen, jossa ei ole tuulella seksiä?

Keila Oliveira kertoo, että yleensä, synnytyksen jälkeen, nainen alkaa olla monia muita tehtäviä, jotka siihen asti raskauden aikana, ei ole, kuten:

  • lyhyempiä jaksoja unen ja vapautetuilla;
  • aika imettää;
  • Terveydenhuollon vauva;
  • care hygienia vauva jne

"Kaikki nämä hoito liittyvät kiinteästi uuteen elävä olento, täysin avuton ja vailla kehittynyt ja vahvan immuunijärjestelmän, vaatii paljon huomiota ja tämän vuoksi aiheuttaa suurempaa väsymystä", hän sanoo.

"Kaikki nämä tekijät yhdessä - väsymys, epäsäännöllinen uni, imetys - jättävät usein naisia ​​vähemmän altis seksuaalinen halu ja halu harrastaa seksiä", sanoo sukupuolta terapeutti.

Se on rooli ihmisen niin tuolloin, kärsivällinen ja yhteistyötä vauvan rutiinia. Vastuut on jaettu isän ja äidin tasapainoisesti, kun lapsi on molemmat. Tämä edistää parempaa luovuttamisesta naisen sukupuoli.

7. vauvan syntymän voi vielä muuttua naisten käyttäytymistä suhteessa kumppani?

Keila Oliveira huomauttaa, että jotkut naiset eivät välttämättä tunne hyvin väsynyt fyysisesti, mutta he voivat saada tilaan "rakastuminen vauva" niin voimakas, lopulta laiminlyödä hoitoon miehensä. "Joskus jotkut miehet saattavat tuntea hylätä kustannuksella antaumuksella ja huomiota, että äiti kulkee antaa vauvan. Ja tämä on tekijä, joka voi liittyä seksuaaliseen kysymyksiä pari ", sanoo ammattilainen.

8. On normaalia, että pari on ongelmia suhteeseen syntymän jälkeen vauva?

Ottaen huomioon joitakin asioita edellä mainittiin, voi syntyä toinen kysymys: Onko jokainen pari menee läpi suhteen ongelmia syntymän jälkeen vauva?

Mutta tietysti vastaus on "ei". "Olemme kaikki hyvin erilaisia ​​ihmiset ovat erilaisia ​​reaktioita kaikkiin tilanteisiin elämässä. Kukin pari reagoi eri tavalla, kun perhe alkaa kasvaa. Suhteessa sukupuolen asioita ei myöskään voinut olla erilainen. On pariskuntia, jotka tulevat normaalit sukupuolielämää raskauden jälkeen, toiset menevät kriisiin ja on nyt seksuaalinen ongelmia ja muutama parantaa huomattavasti toimintaansa ", sanoo Keila Oliveira.

Lisäksi mukaan Seksologin, tärkeintä on, että pari voi ylläpitää avointa, rehellistä vuoropuhelua. "On tärkeää, että miehet ja naiset voivat jäädä empaattinen uuteen tilanteeseen", hän sanoo.

Ei ole harvinaista löytää parit, jotka heitetään kriisiin syntymän jälkeen lasten koska he tuntevat enemmän epävarmoja, vähemmän tyytyväinen, mustasukkainen kanssa "kolmannen osapuolen", joka tulee osa tätä suhdetta. "Ei ole vaikea tapahtua missä ihminen alkaa tuntua laiminlyöty ja vasemmassa yläkulmassa, kun nainen on hämmästynyt tämä vauva juuri syntynyt. Mitään muuta luonnollista, varsinkin kun lapsi oli paljon toivottu ", sanoo sukupuolta terapeutti.

"Mutta on kypsiä auttaa paria pysymään yhtenäisempi ja kohtaamaan tämän uuden vaiheen, jossa tietoa ja ymmärrystä", sanoi Keila.

9. Miten toimia, jos kumppani ei osoita kiinnostusta seksiä?

Jotkut miehet tuntevat pelkoa seksiä molempien raskaana olevan naisen, ja kun vauva on syntynyt (vaikka julkaisun lääkäriin tästä).

Mukaan Keila Oliveira, usein se ei ole läheistä sukua fysiologisia muutoksia, että nainen menee. "Ja kyllä, paljon hänen oma erityinen emotionaalisia kysymyksiä jokaisen miehen. Oppia puhumaan ja yrittää päästä yksimielisyyteen on aina paras tapa ", hän sanoi.

Lisäksi mukaan Seksologin tärkeä vihje sellainen pelko ei esiinny puolelta ihminen on rohkaista teitä osallistumaan aina ympärillä raskausdiabeteksen prosessin. "Äitiys neuvotteluja ja ultraäänitutkimuksia, help mies omaksua ja ymmärtää kunkin vaiheen. Lopettamista pelot ja huolet, ja myös edistettävä 'isä' sisältyy tässä prosessissa ja ei ole asetettu 'takana' ", hän sanoo.

10. Mitä tehdä, jos vauvan itkeä seksin aikana?

Ihanne on investoida lämpiminä aikoina milloin vauva nukkuu. Mutta kuinka pieni on arvaamaton, se voi ratkaista kyyneleitä hyvin "nolla hour" ... mutta se ei ole syytä epätoivoon! Ratkaista lapsen ja palata siihen pisteeseen, jossa he lakkasivat.

Kysymyksiä seksistä raskauden aikana

Sukupuoli raskauden jälkeen: 10 asiantuntija selventää tärkeitä kysymyksiä - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

On myös monia kysymyksiä seksistä raskauden aikana. Yleisin kysymys on tietenkin edelleen: raskaana olevan naisen voi jopa seksiä?

Keila Oliveira kertoo, että koska raskaus on terve ja ei kulje mikään sitoumus (kuten tapauksessa riskiraskaudet, alhainen istukka tai välittömän uhan varhainen syntymä), sukupuoli on suositeltavaa. "Mutta aina määrittää, kuka lääkäri mukana raskaana synnytystä", hän sanoo.

Sukupuoli terapeutti toteaa, että seksi raskauden aikana lähtee lähin pari, on hyväksi terveydelle - juuri siksi se on niin suositeltavaa.

Myös mukaan Keila, että jotkut naiset kertovat tunteneensa valmiimpia ja onnellisia raskauden aikana. "Jotkut lääkärit jopa suositella voimakkaampi seksuaalista toimintaa viimeisen viikon raskauden, kun on halu että synnytys on normaalia, koska sukupuoli saa alttiimpia naisella on rauhallisempi työvoimaa", selittää sukupuoli terapeutti.

Miten toimia, jos kumppani ei osoita kiinnostusta seksiä?

Keila Oliveira sanoo, että jotkut miehet eivät tunne taipuvainen seksiä naisten kanssa lavalla "vatsa." "Äidin henki on todisteita ja jotkut miehet eivät tiedä kovin hyvin nämä erilliset tehtävät naisen ja äidin. Mutta ovat henkilökohtaisia ​​asioita hyvin tajuton merkki ", hän sanoo.

Alla sukupuoli terapeutti antaa muutamia vinkkejä näissä tapauksissa:

  • Parin tulisi avointa, empaattinen vuoropuhelua, kunnioitus ja hyväksymistä molemmille osapuolille.
  • Taas on tärkeää, että tämä kumppani osallistuu kaikkiin raskausdiabeteksen prosessi, voi olla läsnä kaikki nimitykset ja testit.
  • On mielenkiintoista, että pariskunta yrittää löytää tilaa lukea paljon tästä ajasta (raskaus) - joka voi olla hankalaa, mutta se voi olla myös hyvin kaunis ja täynnä tyydytystä.
  • Pari on otettava huomioon, että voi olla muita seksuaalisia vaihtoehtoja, että ei vain vihlova sukupuolen. Se voidaan lisätä tässä valikossa: suun kautta, peräaukon, caresses. Aviopari ei tarvitse vaarantua, jos he molemmat ymmärtävät, että seksi on kuin tunkeutuminen.
  • Tuntuu vähemmän hankalasta asennosta, varsinkin kolmas raskauskolmanneksen, se on hyvä tapa.
  • Luovuus ja toveruus ovat keskeisiä kohtia tässä vaiheessa elämää pari.

"On tärkeää, että molemmat tunnustavat, että he pelata samassa joukkueessa eikä eri aikoina! Ottaa vauva on jotain rikas ja muuttaa monien ihmisten elämään, mutta meidän on oltava viisaita ja potilaiden jotta nämä muutokset ovat aina parempaan, "toteaa sukupuoli terapeutti Keila Oliveira.