Vesirokko: Suojele lapsia - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Sairaus, joka tulee punaiset pilkut koko lapsen kehoon ja aiheuttavat usein kutinaa. Jos olet ajatellut vesirokko, olet oikeassa. Tauti on hyvin yleinen, ja jos et ole ollut lapsuudessa, varmasti tavannut jonkun joka oli saanut tartunnan ja sai kaikki Pintadinho. Vaikka hyvänlaatuinen, vesirokko aiheuttaa paljon epämukavuutta ja on erittäin tarttuvia.

Lastenlääkäri Tieteellisen laitos Tartuntataudit Brasilian Society of Pediatrics (SBP), Paulo César Guimarães selittää "joka vesirokko on aiheuttama tartuntatauti varicella zoster (VZ)." Niin tautia tiedetään tieteellisesti vesirokko. Punertava merkkejä iholla ovat yksi oireita vesirokko, mutta ennen kuin ne syntyvät vanhemmat saattavat huomata muita ongelmia, joita lapsia. "Aluksi potilaan vesirokko on kuumetta ja lihassäryt, joka voidaan helposti sekoittaa influenssadiagnoosi", sanoo lastenlääkäri.

Vauriot yleensä ensin näkyvät päänahan ja levisi kohti keskustaa kehon ja voi myös päästä paikkoihin, kuten limakalvojen suun. Lastenlääkäri selitti, että vammat eri vaiheissa sairauden aikana, ne ovat: makulan; kun se on punainen piste, Paukaman; kun voi tuntea tässä vaiheessa, virtsarakon; kun muodostetaan pieni pallo, rupi; kun vaurio on täytetty missä täytetty ja lopulta kuori; kuori on muodostettu haavan päälle.

Hoidon ja ehkäisyn

Hoito vesirokko on pohjimmiltaan oireellista, eli se pyrkii torjumaan oireita. aineita käytetään vähentämään kutinaa, antiseptistä saippualla estää toisen tartunnan ja kuumetta kuumetta. Mutta muista: vain lääkäri pystyy tarjoamaan tukea lääkitystä. Mikään lääkitä lapsesi ilman ammattiapua.

Mutta erittäin huolellisesti on suojella lasta bakteeritulehdus ihoa. "Loukkaantumiset voi saada tartunnan ja äidin pitäisi pitää kynnet aina puhdistaa lapsen joutumista viruksen potilaan suuhun. Tällöin saattaa olla suurempi ongelma munuaissairaus ", kertoo asiantuntija.

Koska vesirokko on erittäin tarttuvia, ehkäisyä ei välitä kosketuksissa infektoituneen potilaan. Siirto on tehty läpi eritteiden vaurioita tai aivastelua ja yskää. Mutta on tietoinen, vaikka kuiva punaisia ​​jälkiä voi vielä levittää virusta. Suositus on tässä tapauksessa täysin levossa vähintään seitsemän päivää.

Hyvä uutinen on, että on jo rokote estää taudin. Sitä sovelletaan yleensä vauva, välillä 9 ja 12 kuukautta vanha. Kun olet ollut tautia, potilaan luo myös immuniteettia virusta ja tuskin takaisin on vesirokko.

Vesirokko on hyvin yleinen lapsilla, mutta lastenlääkäri selitti, että aikuiset ovat myös vaarassa sairastua vesirokko. "Jos aikuinen ei ole koskaan otettu rokote eikä ole sairaus hän on altis tartunnalle, jos heillä on ollut yhteydessä sairaaseen vesirokko," toteaa lastenlääkäri ja tartuntatauti.