Sex raskauden aikana - Naiset vinkkejäRaskauden aikana on normaalia, että naisen ja hänen kumppaninsa epäilevät seksiä raskauden. Tässä vaiheessa jotkut naiset kokevat vähemmän seksikäs ja anna tämä tunne kasvaa voi heikentää laatua sukupuolen pari.

Joten on tärkeää, että nainen on arvostettu ja pysyä tietoinen, että tämä on erilainen ja väliaikainen vaihe ja että hänen epäkeskisyydet tulisi hyödyntää aikana yhdeksän kuukautta. Mutta on myös niitä, jotka tuntevat jopa paremmin raskauden aikana, mikä auttaa paljon pitämään sukupuolielämää sekä aktiivisten ja nautittavaa.

Raskauden aikana nainen jää kaikkein herkälle iholle, erityisesti rinnat, joka mahdollistaa hänen kokea uusia tuntemuksia. Toisaalta, jotkut raskaana olevat naiset tuntevat hyvin väsynyt ja tämä päätyy vähenemässä heidän seksuaalinen halu. Joitakin myyttejä voi olla myös haitallisia pariskunnan seksielämää, joten tehdään asia selvitetään muutamia kysymyksiä seksistä raskauden aikana.

Tunkeutuminen on huono vauvalle?

Tunkeutuminen ei ole haitallista lapselle, on mahdotonta, että peniksen saavuttaa se. Raskauden aikana, sikiö kohdussa on suojattu useita kerroksia lihas, ja myös raskausdiabeteksen pussi lima tulppa, joka pitää sisääntulon suljettu kohtu, leviämisen estämiseksi, koska yhdyntää.

Lisäksi sukupuoli ei vahingoittaa vauvaa, orgasmi raskauden aikana, tuottaa supistuksia, jotka auttavat vahvistamaan lantionpohjan lihaksia ja lähettää tunteita hyvinvoinnin sikiölle. Naiset, jotka valitsevat luonnollinen synnytys hyötyä näistä supistukset, koska välilihan lihakset ovat välttämättömiä tämäntyyppisessä toimituksen.

Sopivin kannat seksiä raskauden

  • Doggie asento on tarkoitettu ensimmäisten 6 kuukauden koska vatsa on mukavampaa, mutta viimeisten kolmen kuukauden aikana voi vahingoittaa selkärangan.
  • Älä spooning seksi on myös hyvä raskauden koska vatsa ei kärsi painetta ja pylväs on kohdistettu.
  • Sex seisoo naisen seinää vasten, voi olla miellyttävä asema ensimmäisen kuukauden aikana.
  • Isä ja äiti sopii myös raskaana oleville naisille, mutta tässä tapauksessa, mies pitäisi pysyä kohollaan runko.
  • Toiseen asentoon seksiä raskauden aikana, on se, jossa on nostettu lantion ja hänen selkänsä tyynyt ja osoitetaan seitsemännen kuukauden raskaus.
  • Istuma-asennossa on mielenkiintoinen, koska nainen on valvoa liikkeitä ja tämä on suositeltavaa, kunnes kahdeksannella kuukaudella raskaana.
  • Asema, joka voidaan käyttää aikana 9 kuukautta on risti, jossa nainen istuu tuettu kumppanin kanssa polvet. Mies istuu syrjään ja levinneisyys on helpompaa ja mukavampaa.
  • Pari voi myös kokeilla seksiä naisen istuu selin miehen pitäen vapaa vatsa. On myös suositeltavaa, koko raskauden.