Raskaana: miten isä voi osallistua raskauden - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Kun raskaus ilmoitti, pari alkaa valmistella tiedot vauvan saapumista. Tuntemuksia raskauden ovat kuitenkin äiti yksinoikeus ja siksi vanhempien usein tuntuu jättää pois tai pysty osallistumaan aktiivisesti näihin kuukausina niin erikoista.

Se on jopa naisen, sitten oppia käsittelemään näitä maskuliininen epävarmuus ja sisällyttää kumppani jokaista yksityiskohtaa prosessin. Hänen miehensä, pyrimme tietoa raskauden ja olla aktiivisia ja kiinnostuneita tapahtumista yli yhdeksän kuukautta.

Tässä muutamia vinkkejä helpottamaan tätä sisällyttämistä miehen raskauden aikana:

1. Ole ainutlaatuinen rikkoa uutiset

Siitä hetkestä lähtien kun selville olet raskaana, ajatella luovasti ja jännittävä tapa saada uutinen uudelle isälle. Tämä huomiota yksityiskohtiin näyttää, että olet kiinni siitä, että se on läsnä joka hetki tässä uudessa vaiheessa, ja osoittavat, kuinka hän on iloinen siitä, että isä lapselleen.

2. Auta häntä ymmärtämään mitä tunnette

Kun hän tutkii ja oppii raskauden, voit auttaa ymmärtämään aikaa puhumalla fyysisiä ja emotionaalisia tuntemuksia, jotka ovat menossa. Puhua muutoksista jokaisen uuden viikon ja kertoa päivämäärät tapaamisia gynekologi ja ultraääni istuntoja edellyttäen synnytystä niin, että se on läsnä. Tämä helpottaa isän osallistuminen lapsen kanssa jo ennen syntymää.

3. Kerro hänelle saada tukea

Tornado hormoneja, raskaana olevan naisen kulkee edelleen haaste lääkettä - ja psykologiaan. liioiteltu ja äkillinen reaktioita, kuten hallitsematon itku tai hermostunut iskut ovat yhtä yleisiä kuin tunnetuksi haluaa raskaana.

Ja kumppanin pitäisi olla siellä selviytymistä koko tämän tilanteen. Joten pitää avointa viestintää niin voit puhua huolimatta hormonaalista sekaannusta. Kerrothan kun et tunne hyvin, aina kun mahdollista. Tässä herkällä hetkellä, se on myös mies on herkkyyttä ymmärtää, että nainen käy läpi tilanteet ja erilaiset tuntemukset ja on ymmärrettävä ja kunnioitettava.

4. Ja jos hän on mustasukkainen huomio siirtyy nyt vauva?

Vaikka se on outoa, monet miehet menevät läpi. Kokemuksen puute äitiyttä, kypsymättömyyttä sekä tietämättömyys raskauden ja sen vaiheista voi tuottaa joitakin miehiä tunteita kuten mustasukkaisuutta ja turvattomuutta. Ja tämä on merkittävä tekijä, joka vaikuttaa sen pois aikana raskauden.

Ratkaisu on integroida isä uuteen rutiinia perheen, mukaan lukien kaikki siihen liittyvä raskauden eikä maksa huomiota. Selväksi kumppanin että tämä vauva on rakkauden hedelmä teitä molempia - ja se on parantaa mikä oli jo hyvä ja että molempien pitäisi kiinnittää huomiota sekä vauvan ja suhde. Älä unohda puhua ja nauttia vaihe löytö tulla vieläkin lähemmäksi.