Muoti temppuja pitkille naisille - Naisten vinkkejä

Pitkät jalat ja hoikka elimissä. Nämä ominaisuudet, unelma monet tytöt, jotka haluavat tulla malleja. Toivomat monet Brasilian, jotka useimmiten ovat lyhytkasvuisuus ja mediaani. Ja sitten tulee mieleen kaikki luokan ja kekseliäisyyttä naisten mallina ja juontaja Ana Hickmaan 1,85 m korkea ja 1,20 m jalat.

Itse asiassa, pitkä tytöt Usein he kohtaavat epämiellyttävä nuoruusiässä, koska ne voivat tulla tuntemaan, jotka eivät mahdu. Lisäksi ostaa vaatteita tulee vaikeaa, kun esimerkiksi etsivät farkut, jotka ovat yleensä lyhyitä, sekä mekkoja.

Siksi kunniaksi nainen ei välttämättä vastaa stereotypia kiitotien malleja, eikä aina, tämä ominaisuus on synonyymi etu, kun se tulee pukeutua. Siksi yhdistämällä ryhti muutamia temppuja tyyli, pitkille naisille helposti tulla tyylikäs ja merkittävä.

Naiset longilineal elimet

että naiset longilineal elimet, pitkät leningit ja haalarit ovat paloja, jotka auttavat ja korostavat käyriä. Vältä hyvin istuva osat ja 'minis'. Ihannetapauksessa säveltää ilmeen kuittaaminen sequinhos topit ja leveät housut, kuin mies leikkaus tai housut.

Vältä yksivärisen ulkonäkö. Kappaletta samaa väriä pidentää siluetti (suuri temppu alhaisen naisille). Joten ihanteellinen on investoida väri, värin sävyjä ja eri tulosteita.

Naisten pitkät jalat tai matala vyötärö, ehdotus on investoida matalan vyötärö housut ja puserot pitempi entistä verrannollinen kehon vaikutus.

pitkille naisille yli ihannepainon

Korkea, jotka ovat yli ihannepainon, kärki on valita T-paidat ja topit lonkassa tai kansi, sekä kiinnittää huomiota kaulan ja kasvot. Joten necklines "U" ja "V" näytetään.

Housut ja hameet on esitettävä suora ja sequinho tuomioistuimessa. Valitse, esimerkiksi lyijykynällä hame. Värit voivat vaihdella neutraaleja ja tummia sävyjä luoda vähentämiseen tulostaa siluetti.

Kuitenkin naisten leveät hartiat, ohuet jalat ja tilaa vieviä rintakuvat, temppu on hameita kevyesti aseistettu, kuten evasês ja haaremihousut, porkkanaa tai pantaloons elävämpiä värejä tai painettu. Tällöin sinun on luotava epäsymmetria naamioida äänenvoimakkuuden ylhäältä, osia ja elementtejä neutraalit sävyt.

Tarvikkeet ja kengät osoittivat

Käyttö lisävarusteita kuten korvakoruja ja pitkät kaulakorut, ja huivit ja nenäliinoja, paitsi täydentää visuaalista arvoa, koska ne edistävät tuotantolaitos keskittyä eri alueelle - kasvoille ja kaulalle - jalkoihin.

Pussit voivat olla keskikoko tai Maxi. Vältä pieniä malleja tai käsilaukkuja.

Korkokengät, toisin kuin monet naiset ajattelevat, ovat tervetulleita. Valita keski- tai matala korot, ei hype. Mutta Grounders, lenkkarit ja alhainen sandaalit ovat sopivimpia päivittäin.

Haalarit arvostavat siluetti pitkille naisille.

Haalarit arvostavat siluetti pitkille naisille.

Maxi tarvikkeet arvostavat ilmeen.

Maxi tarvikkeet arvostavat ilmeen.

Pitkät mekot, värillä tai painettu ja korostavat käyrät määrittelevät siluetti.

Pitkät mekot, värillä tai painettu ja korostavat käyrät määrittelevät siluetti.

maskuliininen leikattu housut ja housut: Invest in värejä ja tulostaa kuittaaminen sequinhos topit ja leveät housut.

maskuliininen leikattu housut ja housut: Invest in värejä ja tulostaa kuittaaminen sequinhos topit ja leveät housut.