Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

Innoittamana pikkuhousut tapin yritysten 50s, shortsit tyyli kuuma housuissa kaikki onnistuu kesällä 2011. Normaalisti kuuma Housuissa vyötärön navan tai sormea ​​alaspäin ja ovat kaivettiin jaloissa, sillä tämä malli pidentää jalat ja parantaa siluetti.

Miten ovat liian lyhyet, kuuma housut voi tuoda esiin joitakin puutteita kehon, niin ylipainoisia naisia ​​tulisi välttää tätä tyyliä. Jo ohut naiset pitkänomainen jalat ja voi sijoittaa ilman pelkoa. Mutta sinun täytyy olla liikaa asennetta käyttää pala, koska se kiinnittää riittävästi huomiota ja poistuu elimistöstä hyvin show.

Käyttäen kuumaa housut

Kuuma housut voidaan käyttää uimapuvut ja kaduilla. Säveltää ilme kuuma housut sinun täytyy käyttää käyttäytyi puserot ei saada yhteistä ilmeen ja kuroa pituudella. Koska kappale voidaan pitää mikro lyhyt, vaatii enemmän käyttäytyi puseron, joka ei ole hyvin avoin ja ilman antelias kaulus.

Sijoittaa larguinhas puserot, lyhyen puseroa tai ¾, regattoja kanssa päällekkäisiä paitoja tai rajattu T-paitoja. Jos lämpötila laskee, hyvä kärki on yhdistää villatakki.

Yhdistelmä erittäin korkokenkiä lähtee liioiteltu ilmeen, välttää. Tukkii puukengät, kenkiä, Oxford, tasainen sandaalit, kiila, maa ja muita malleja, joilla on kohtalainen korkokengät, sopivat hyvin kuuma housut. Valitsevat kengät värit, jotka ovat edessä kesällä.

Voitko yhdistää kuuma housut lisävarusteilla kuten hattu, pitkät kaulakorut, kukkaro, huiveja ja vöitä. Muista, että shortsit kuuma housut ovat ihanteellisia käytettäväksi useammassa epävirallisissa asetuksia.

Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen