Kuva: Lehdistötiedote / ompeleet halu

Kuva: Lehdistötiedote / ompeleet halu

Valitse farkkuja ei ole helppo tehtävä. Valitse joukossa monia malleja, joka näyttää parhaiten elimistössä tyyppi on varsin monimutkainen ja aiheuttaa paljon epäilyksiä. Lisäksi myös kysymys siitä, miten parhaiten yhdistää ja mitä kengät voivat parantaa ulkonäköä ja tehdä kaunein ilme farkut.

Auttaa valittaessa ihanteellinen farkut, kuva konsultti vastuussa istuvuuden {} kuva konsultointi, Camila Teixeira mainittu keskeinen kärki lyödä aika valita: katsoa peiliin ja ymmärtää, että farkut ovat korostus jotain et halua jäädä merkitystä, luultavasti tämä ei ole ihanteellinen housut sinulle.

Miten käyttää kunkin farkut

Keskeisiä malleja farkut ovat laiha, heijastumia, poikaystävä, suora, jokainen suosii joitakin ruumiinosat ja näyttävät paremmilta tiettyjä osia ja kengät. Kuva konsultti jaettu muutamia vinkkejä valinnassa täydellinen farkut ja sitten voit tarkistaa.

Housut pillifarkut

Poikaystävä farkut $ +155,40 glamouria | Paita R $ 166,20 vuonna Galleristi | Sandaali nauhat $ 350 osoitteessa Schutz | Suuri laukku $ +59,99 vuonna DafitiPoikaystävä farkut $ +155,40 glamouria | Paita R $ 166,20 vuonna Galleristi | Sandaali nauhat $ 350 osoitteessa Schutz | Suuri laukku $ +59,99 vuonna Dafiti

Poikaystävä farkut $ +155,40 glamouria | Paita R $ 166,20 vuonna Galleristi | Sandaali nauhat $ 350 osoitteessa Schutz | Suuri laukku $ +59,99 vuonna Dafiti

Laiha farkut on malli, joka on oikea lonkka nilkan, piirustus käyrä kehon ja korostaa sitä. Joten jos et halua lähteä todisteita lonkan ja reiden, tämä malli ei ole sopiva sinulle. Jos sinulla on näitä osia Kookkaammat kehon ja haluavat peittää vihje että Camila antavat sille on käyttää ylhäältä pitempään ja löysä.

"Se on malli, joka sopii hyvin pois lenkkarit, kengät, korkokengät ja saappaat", sanoo konsultti parhaasta kenkä. Voit käyttää laiha puseron erilaisia ​​malleja, mutta kuten seksikäs ja oikeudenmukainen malli, jotta villapaitoja liian liimattu runkoon. Jos paita on enemmän lähellä kehoa, kärki on valita kolmas kappale, kuten kimono, liivi tai takki.

Lue myös: Miten pukeutua farkut shortsit: demokraattisin osa vaatekaappi

farkut leimahtaa

Farkut leimahtaa R $ +288,15 vuonna Capitollium | Body kirjailtu R $ 111,30 Muoti Toimitus | Pumput paksu kantapää R $ +49,90 Milano | Kytkin R $ 239 CorelloFarkut leimahtaa R $ +288,15 vuonna Capitollium | Body kirjailtu R $ 111,30 Muoti Toimitus | Pumput paksu kantapää R $ +49,90 Milano | Kytkin R $ 239 Corello

Farkut leimahtaa R $ +288,15 vuonna Capitollium | Body kirjailtu R $ 111,30 Muoti Toimitus | Pumput paksu kantapää R $ +49,90 Milano | Kytkin R $ 239 Corello

Vaikka laiha kaikki on vain leimahtaa housut ovat vain lonkalta ja polvi, avaamalla kellomainen. Jos vyötärö on mediaani, eli ei korkea eikä matala, on hyvä malli kaikille vartalotyypeille, se tasapainottaa siluetti, kertoo Camila. Pitäisi kiinnittää huomiota suun koska leveämpi se on, jättää suurimman lonkan tulostuksen, joten jos aiot naamioida lonkan, suosia soihdut vähemmän suuta.

Toinen tärkeä vihje on, että leimahtaa housut litistää siluetti ja jättää naiset etsivät pienempi. "Jos henkilö on lyhyt, parempi kulumista korot ja kenkä ei käynyt ilmi, sillä näin saada enemmän aikaa. Jos olet tyytyväinen aika, voit käyttää hiipivä kengät ", kertoo konsultti. Latvat voi vaihdella eniten soltinhas kaikkein liimattu, koska elin etsiä. Naamioida lonkan, puseron, joka on pidempi voi olla hyvä valinta.

Poikaystävä farkut housut

Poikaystävä farkut $ +155,40 glamouria | Paita R $ 166,20 vuonna Galleristi | Sandaali nauhat $ 350 osoitteessa Schutz | Suuri laukku $ +59,99 vuonna Dafiti

Poikaystävä farkut $ +155,40 glamouria | Paita R $ 166,20 vuonna Galleristi | Sandaali nauhat $ 350 osoitteessa Schutz | Suuri laukku $ +59,99 vuonna Dafiti

Poikaystävä farkut on laajin kaikkien mallien ja myös unfeminine. Nimensä, housut olisi lainattu poikaystävän vaatekaappi ja siksi niin suuri, suuri ja unfeminine. Camila, jotka eivät tarvitse tai eivät halua näkyvän lisää volyymia, pitäisi huolehtia tämän mallin.

"Kallistuneena kenkä auttaa venyttää ja tarkentaa siluetti ja myös tuoda joitakin naisellisuus", ehdottaa konsultti. Käytä muita kappaleita, jotka tuovat lisää naisellisuutta ja aistillisuutta ulkoasua on erinomainen vaihtoehto. Huolehtia vain hyvin laaja puseroita niin, että kun yhdistetään housut, eivät luo liikaa volyymi kaikissa visuaalinen. On syytä vedonlyönti korvakoruja, kaulakoruja ja muita lisävarusteita, jotka antavat ripaus romantiikka etsiä.

Housut suorat farkut

Suora farkut $ 325 E-Closet | Säiliö R $ 119 OQVestir | Kangaskengät for $ +99,90 vuonna Zattini | iso laukku $ 269 Lojas Americanas

Suora farkut $ 325 E-Closet | Säiliö R $ 119 OQVestir | Kangaskengät for $ +99,90 vuonna Zattini | iso laukku $ 269 Lojas Americanas

Suora farkut on monipuolisin malli ja näyttää kauniilta tahansa laitoksen tyyppi. "Pidän neutraali malli, koska se ei pisteet paljon kenellä on MTO hieno jalka ja myös niille, jotka ovat jalka paksut eikä korosta hip", lisää Camila. Joten tämä on malli, että voit valita virheettömästi ja tuo klassinen kosketus omaan näyttää.

Lue myös: Jeans leimahtaa: housut joka muovaa kehon ja tekee sinusta tyylikkään

On komplikaatioita poiminta kenkä, ainoa varoitus, että konsultti tekee on tehdä välttämään sisällä boot kuten liottaa suoralla mallia. Mitä alkuun, voit valita kaikkiin malleihin ja valita se, joka parhaiten sopii tyyliisi. Se on farkut ja klassinen malli, kannattaa vaarantavat hieman päälle ja valitse rohkeampia malleja on enemmän luovia ilmeen.

11 vinkkejä lyödä valitessasi farkut

Kuva: toisto / Fake-Nahka

Kuva: toisto / Fake-Nahka

Camila Teixeira myös yhteinen muita vihjeitä, jotka auttavat sinua valitsemaan täydellinen farkut mukaan kehon tyyppi. Olitpa paksuiset jalka kookkaita tai pätkä lonkka, on aina malli, joka parhaiten sopii ja on kaunis teitä.

 1. Pusku pieni: jos sinulla on pieniä pakarat, huippumalleja ovat laiha ja leimahtaa koska mukaan konsultti, anna käyrät kehon. Myös valita housut, jotka ovat suurempia takataskut ja joitakin yksityiskohtia.
 2. Iso perho: parhaita malleja niille, jotka ovat suuret pakarat ovat suora leikkaus, huomaamaton takataskua ja tummempi pesee. "Evita alhainen waists ja oikeudenmukainen malleja, kaikki huomio menee alueella", Camila opastaa.
 3. Ohut jalat: jos tarkoituksena on naisten ohuet jalat lisäämällä tilavuutta, sopivin mallit ovat poikaystävä, suora tai jopa housut. "The skinny voidaan käyttää, koska tietäen ne korostavat tätä aluetta", sanoo konsultti.
 4. paksu jalat: peittää paksu jalat, tummempi ja suora leikkaus farkut ovat sopivat parhaiten tämäntyyppisiin laitoksiin. "Jos valitset laiha on hyvä käyttää enemmän longuinhas topit ja löysä ja valitse kappaletta värejä ja sävyjä ei liian contr astantes housut" on kärki, joka antaa Camila.
 5. uskomattoman alhainen: keskeinen kärki naisten uskomattoman alhainen tai lyhyt jalka on että enää housujen palkki, sitä enemmän pitkänomainen jalka näyttää. Siksi leimahtaa ja suorat mallit ovat hyviä vaihtoehtoja niille, jotka haluavat näyttää olevan muutamia senttimetrejä enemmän.
 6. korkea: joille se on liian korkea tai on pitkä haara Capri malleja tai mahdollistaisi kaksinkertaisen baari ovat mitä auttaa peittämään Jalkojen pituutta. "Koska matala ja leveä suu vyötärö, ne myös litistää siluetti", Camilla elpymistä.
 7. Plus koko: suora housut on paras malli plus koko naisten. "Kun keskimääräinen vyötärö antaa enemmän tukea vatsa ja vyötärö puoli rasvat", täydentää konsultti.
 8. Salata poskiliha: joka haluaa naamioida kaksoisleuka, kärki on mieluummin malli, joka on varsin yksityiskohtaisesti alueella, jolloin vältetään matala vyötärö, alueella pesee ja oikeudenmukainen jalat. "Suosi mallien muutaman taskut vyötärön paikka (mediaani) ja tummin s s. Hyvä estäisi kangas on "kiinni" alueella ", neuvoo Camila.
 9. laiha: Kaikki mallit ovat hyviä laihoja naisia, mutta jos tarkoituksena on peittää hieman ohut, älä valitse liian tiukka housut. "Suosia malleja, jotka tuuheuttavat, kuten heijastumia, poikaystävä, suora tai housut."
 10. pesu: kevyempi pesu housut, sitä enemmän malli näyttää käyrät ja volyymit, kuten tummempi, enemmän tulee peittää mitä et halua korostaa.
 11. housut bar: ihanteellinen huohottaa baari on yksi, joka ei vedä, mutta se on mahdollisimman lähellä maata niin pidentää siluetti antaa vaikutelman, että pitempi ja ohuempi.

Valitsemalla uudet farmarit

Onhan näitä vinkkejä, on aika ostaa uusi farkut joka sopii kehon tyyppi ja edistää mitä sinulla on paras ja naamioida mitä aiot piilottaa. Alla, valikoima keskeisiä malleja housut voit kysyä Internetiin, ilman lähteä kotiin ja kasvot jono. Lähtö:

Farkut poikaystävä Leboh R $ 183,77 vuonna Dafiti

Farkut poikaystävä Leboh R $ 183,77 vuonna Dafiti

Lue myös: Total Looks farkut: miten tehdä mielenkiintoisia yhdistelmiä

Farkut leimahtaa 2. kerros $ 239 OQVestir

Farkut leimahtaa 2. kerros $ 239 OQVestir

Housut laiha farkut $ +149,90 vuonna Amaro

Housut laiha farkut $ +149,90 vuonna Amaro

Suora farkut Guangzhou R $ 239,20 vuonna Capitollium

Suora farkut Guangzhou R $ 239,20 vuonna Capitollium

suora farkut Calvin Klein Farkut $ 131,40 Glamour

suora farkut Calvin Klein Farkut $ 131,40 Glamour

pillifarkut Cavalera R $ +124,80 Muoti Delivery

pillifarkut Cavalera R $ +124,80 Muoti Delivery

Farkut leimahtaa R $ 209,99 vuonna Dzarm

Farkut leimahtaa R $ 209,99 vuonna Dzarm

Farkut poikaystävä MOB R $ 169 Shop2gether

Farkut poikaystävä MOB R $ 169 Shop2gether

Bloggaajia ja niiden farkut

Jos se, mitä puuttuu sinulle on inspiraatiota, sitten gallerian paras bloggaajien yllään farkut. Loistavia kuvia voit kuvitella seuraavaan kaunis ja mennä täydellinen farkut.

Kuva: toisto / Fake-Nahka

Kuva: toisto / Fake-Nahka

Kuva: toisto / Sincerely, Jules

Kuva: toisto / Sincerely, Jules

Kuva: toisto / Super turhaan

Kuva: toisto / Super turhaan

Kuva: toisto / Stupid Girls

Kuva: toisto / Stupid Girls

Kuva: toisto / Glam4you

Kuva: toisto / Glam4you

Kuva: toisto / blogi Thássia

Kuva: toisto / blogi Thássia

Kuva: toisto / Viva Luxury

Kuva: toisto / Viva Luxury

Kuva: toisto / ompeleet halu

Kuva: toisto / ompeleet halu

Kuva: toisto / tyttö käyrät

Kuva: toisto / tyttö käyrät

Kuva: toisto / Välillä Tufts ja vinyylejä

Kuva: toisto / Välillä Tufts ja vinyylejä

Kuva: toisto / Gabi Tuore

Kuva: toisto / Gabi Tuore

Kuva: toisto / Käyrät ja luottamusta

Kuva: toisto / Käyrät ja luottamusta