Panamki - Naiset vinkkejä

Kauan sitten, että hattu ei ole enää vain mies lisälaite ja alkoi tehdä naisten päät. Eri malleissa panamahattu on ollut esillä useissa muotinäytöksissä, on voittanut kuuluisan ja silti arasti, iskee kaduilla.

Hän alkoi näkyä viime kesän kokoelmia ja tänä vuonna on saanut enemmän voimaa, mutta siirtyy kaudella ulos kausi, panamahattu saa eri versioita vastaamaan uusimpia suuntauksia ja koskaan mene pois muodista.

Huolimatta nimi, Panamki luotiin Inkat yli tuhat vuotta ja todella tulee Ecuadorista. Oljet käytetään tekemään hattu ainoa syntynyt tässä maassa ja nimi tuli siitä, koska ranskalaiset ja amerikkalaiset jotka käyttivät lisävaruste suojautumaan kuuman auringon Kun he työskentelivät rakentaa Panaman kanavan.

Panaman hattu on muotoiltu olki punottu, on vaalea ja voi olla monenlaisia. Siellä panamahattu malleja pienemmillä katos katos korkea, pyöristetty, neliö, jossa muotoillun välilehti ja diskreetti tai värikkäillä nauhoilla.

Sen lisäksi, että lisälaite, joka tuo viehätysvoimaa ulkoasua ja antaa ripauksen stripattiin naisellinen ulkonäkö, Panamki malli on täydellinen suojata kasvot ja hiukset kuumina, aurinkoisina päivinä.

Käyttämällä Panamki

Panaman hattu pienempi ja pyöristetty kruunu jättää enemmän naisellinen ja voidaan yhdistää kukkainen mekkoja, jumpsuits, poikaystävä housut, tulppaani hame ja shortsit katkaista. Mutta Panamki malli neliön ja korkea katos antaa maskuliinisempia ilmeen ja näyttää hyvältä farkkujen leimahtaa, haaremihousut, räätälöity housut, bleiserit, leningit ja korkea-kavennettuja shortsit.

Panamki - Naiset vinkkejä