Sneaker sisäänrakennetulla hypätä - Naiset vinkkejä

Lenkkarit (tennis, portugaliksi) on läsnä naisten vaatteita, on tehdä pari näyttää päivittäin tai urheiluun. Mutta tällä kaudella, tennarit saa uuden muodon ja uudistettu, otsikko kuume suuntaus muotimaailmassa, liittyi monia kuuluisuuksia ja fashionistas.

Mitä enemmän viritetty alkoi hyväksyä sitä. Beyoncé käytti mallia sen video "Love On Top". Kuuluisuuksia, kuten Anne Hathaway ja hyvä osa enkelit Victorian Secret, koska Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio ja Doutzen Kroes yhdistettynä laiha housut tennistä.

Viime aikoina on kuitenkin, Kate Bosworth, viittaus henkilökohtainen tyyli yhdistettynä hänen kiila lenkkari mallin pitkä, vekkihame.

Kuitenkin lenkkarit hyökkäsivät muoti markkinoille tulee olla osa Isabel Marant, ranskalainen suunnittelija, joka, niiden kevät / kesä 2012 kokoelma, lisätään hänen esittävät snekaer kiila.

Tennis- malli tislattiin ja samettimainen, liioiteltu kielet, kirkkaat värit tai yksivärinen ja väliaineen putken Bekket versioissa tarranauhalla, Bobby ja Betty, sekä kengännauhat. Erona on kuitenkin valttikortti alemman naisille, jotka haluavat "kasvaa" muutaman senttimetrin. Mallissa on sisäänrakennettu alusta noin seitsemän senttimetriä.

Sneaker sisäänrakennetulla hypätä - Naiset vinkkejä

Miranda Kerr, Kate Bosworth, Alessandra Ambrósio, Sabrina Sato ja Beyonce

Aluksi uskalla muoti silmät, kiila lenkkarit Isabel Marant alkoi innostaa muita merkkejä. Tai mokkanahkaisista, useita värejä tai raittiina, on läsnä kokoelmista kauden suurten merkkien, kuten nuoret Marc by Marc Jacobs kevät / kesä 2012.

Brasiliassa Juliana Jabour esitteli mallin sen talvella Show 2012 ja Brasilian kenkämerkkinsä Schutz, investoinut myös tätä ajatusta, keräämisessä Sneaker City suljettu enemmän värejä, samettinen malleja ja koristeltu pieniä nastoja. Sekä Arezzo ja hänen Velcro lenkkarit, samettinen ja selkeä alustoille.

Kuitenkin suunnittelija Jeremy Scott, Darling Lady Gaga, Karl Lagerfeld, Katy Perry ja Rihanna, luotu rivi kevät / kesä 2012 Adidas tuotemerkki, epätavallinen ja eksentrinen lenkkarit, teema, nastoitettu Swarovskin kristalleja, siivet ja vastaavia malleja täytettyjä eläimiä.

Käyttäen kiila lenkkarit

Kiila sneaker malli on hyvä vaihtoehto naisille, jotka valitsevat entistä selkeästä tuotannon ja vaativat korot ja lenkkarit. Noudattamaan mallia, tietävät, että sääntö käyttää sitä on samanlainen kuin saappaat ja saappaat: antaa vaikutelman enää jaloissa, käyttävät tummia tai vastaavia värisävy tennis housut. Logo, nahkahousut tai vahattu katsomaan lisätä hienostuneisuutta.

Sneaker sisäänrakennetulla hypätä - Naiset vinkkejäSneaker sisäänrakennetulla hypätä - Naiset vinkkejä

Sisäänrakennettu kantapää, itse mallin aiheuttaa siluetti venyttely vaikutelman. Ihanteellinen on käyttää niitä sukkahousut, vastapainoksi suuren koon ja revitään tennis. Kuitenkin monet tytöt valitsevat mikro shortsit, hameet ja mekot. Valitse rento ja kaupunkien osia, sekä helpottaa look-up, valitse ensin kengät sinä kuluvat, ja niin, etsi ihanteellinen osat ja lisälaitteet.

Wedge Sneaker samettinen Arezzo.

Wedge Sneaker samettinen Arezzo.

Wedge Sneaker samettinen ja nastoilla Schutz tuotemerkin.

Wedge Sneaker samettinen ja nastoilla Schutz tuotemerkin.

Malli Swarovskin kristalleilla suunnittelija Jeremy Scott Adidas tuotemerkin.

Malli Swarovskin kristalleilla suunnittelija Jeremy Scott Adidas tuotemerkin.

Nahka Malli Marc by Marc Jacobs tuotemerkin.

Nahka Malli Marc by Marc Jacobs tuotemerkin.

Wedge värikäs Sneaker, Isabel Marant.

Wedge värikäs Sneaker, Isabel Marant.

Wedge Sneaker yksivärinen, Isabel Marant.

Wedge Sneaker yksivärinen, Isabel Marant.