Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

Esillä kansainvälisessä muotinäytösten leikattu kaulus lupaa tehdä tilaa jäähtyä lisävarusteena täydentää tuotantoja. Se on eräänlainen kauluksen käytettäväksi huivi tai jopa muunnelma huivi kylmimpinä päivinä.

Viileä ylimääräistä kaulus on, että se voi tehdä mitä tahansa tuotanto-, joka tilanteeseen, jos se yhdistetään tyyliin vaatteita. Sopii hyvin mekkoja, paitoja, paitoja.

vara kaulus - Naiset vinkkejävara kaulus - Naiset vinkkejä

Vara kaulus voi olla eri versioita, jotka voivat olla tavallista, kuviollinen, versiot kirjonta, applique, nastat, napit, nastat, siteet.

Kevyempiä kankaita, jäljittelemällä kaulus miesten kauluspaita puuvilla, se on ihanteellinen viileämmän päivän.

Koska leikkaus-kauluri ja raskaat kankaat villan kanssa, muuttuu ihanteellinen lisävaruste talvella ja sen alhaisissa lämpötiloissa.

vara kaulus - Naiset vinkkejävara kaulus - Naiset vinkkejä

Vara kaulus malli PET-print on tullut kuumetta siellä ja lupaa näy tässäkin piristämään mitään näyttää. Hyvä vinkki on yhdistää niitä perus ja tavallinen puserot.

vara kaulus - Naiset vinkkejävara kaulus - Naiset vinkkejä

Tehdä itse!

Tyylikkäin kaikesta tästä on, että sen lisäksi jättää koko visuaalinen tyyli, leikkaus kaulus voidaan tehdä kotona. Poista vain kaulus miesten kauluspaita ja muokata miten haluat. Vain sekoittaa luovuutta maku ja saada trendikäs vara kaulus.