Peittää polvihousut - Naiset vinkkejä

kehon epätäydellisyydet ovat suuria vihollinen naisten aika pukea. Ulkoneva vatsa, enemmän pullea aseiden ja notko rinnat aiheuttavat suurta epämukavuutta.

Puhumattakaan kertynyt rasva sivusuunnassa reidet, jotka vaativat merkintää Sekä housut ja hameet ja mekot, kauhea breeching.

Jokainen nainen edellyttää ottaa housuhame asemassa, ne voivat näkyä vuoksi geneettisten ominaisuuksien tai hormonien toimintaa. Vaikka se on erittäin vaikea piilottaa ne kokonaan, jotkut muoti temppuja auttaa naamioida housuhame kiinnittää huomiota muihin kehon osiin kautta käyttämällä sopivia vaatteita.

vaatteita peittää housuhame tulee tehdä suora elin, alkaen lonkan ilman kartion pituus. Pantaloons housut kun ei liian korkealle muurille antavat hyvin istuvat niille asemassa lonkat.

Hameet, investoida malleissa leikkauksia Soihdutettu. Muotoa "A" helma, lisäämällä vyötärö kohti nilkkojen ja kätkee pullistuma puolella reidet.

Ihanteellinen paita niille, jotka ovat housuhame asemassa oltava niska kanootti tyyli ja pituus, joka päättyy yläpuolella lantio. Yksi temppu kääntääkseen huomion pois breeching Se on investoida malleja, jotka muokkaavat vatsan, mutta mitään kovin reilua. Antaa pitemmän haaran tulostaa käyttämällä sukkahousut ja kengät ovat samanvärisiä.

muut vinkkejä peittää polvihousut Ne ovat välttää eniten hyötyä lävisti vyöt vyötäröllä, paeta takit, laiha tai liian suorat housut, kivettynyt puserot ja Low Cut oteta hameet ja mekot harhaa leikattu tai liian tiukka kankaita ja kulumista sukkahousut ja kengät samasta väri antaa vaikutelman pitkänomainen jalat.