5 tapoja käyttää oman ulospäinsuuntautunut puolella - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Tutkimus toteutettiin kesäkuussa 2013 ja julkaistiin Journal of Research in Personality osoittautuneet ulospäinsuuntautunut kun nuorempi saa ihmiset tuntemaan tyytyväisempi ajan myötä ja ikäisyyden. UK tutkijat haastattelivat yli 2500 ihmistä, kysymyksillä persoonallisuutta ja miten he käyttäytyivät viime 16-26 vuotta. Näiden tietojen perusteella, heidän tyytyväisyytensä arvioitiin elämää yli kolme vuosikymmentä myöhemmin, kun he olivat noin 60 vuotta, ja tulokset osoittivat, että mitä enemmän ulospäinsuuntautunut nuoret olivat tyytyväisempiä elämäänsä.

"Persoonallisuus on osittain määräytyy geneettisesti ja pyrkii olemaan melko vakiona varhaisessa aikuisiässä. Mutta jotkut tutkimukset osoittavat, että ihmiset, jotka ovat tyytyväisiä niiden väliset suhteet ja heidän työnsä on taipumus muuttua hieman lähtevän ajan ", sanoo Catharine Gale, kirjoittaja tutkimuksessa.

Seuraavassa muutamia tapoja rakentaa lisää ystävyyssuhteita ja investoida onnellisempi tulevaisuudessa:

  1. Tee hyvä ensivaikutelma
  2. He sanovat ensimmäinen vaikutelma on, että se on. Joten, vinkkejä voi olla hyötyä, kun tietää jonkun. Siirrä kulmakarvoja, kun seuraava henkilö ja sitten päästä ulos tervehtimään. Tämä auttaa heitä tuntemaan enemmän avoimia ja vastaanottavaisia, ja kertoa toiselle henkilölle, että olet ystävällinen, mukaan Patti Wood, kirjoittaja "Snap: ensivaikutelma, kehon kieli ja karismaa." Hän ehdottaa ensimmäisissä peiliin.

  3. Tee ystävälle
  4. Sillä extroverts on helppo tehdä aloite ja puhua ihmisille, saada uusia ystäviä. Ja jonka ystävät on myönteinen vaikutus terveyteen, koska ne tekevät hyviä aikoja vielä paremmin ja tehdä vaikeita aikoja on helpompi hallita. Mutta tavata uusia ystäviä ei ole luonnollista kaikille. Jos näin on, Patti Wood suosittelee asettamaan tavoitteeksi tutustua uusi henkilö joka viikko. Lähestyttäessä joku, esittää kysymyksiä kuten "Missä olet?" Ja "mitä teet?". Se saattaa tuntua yksinkertaiselta, mutta se on mahdollisuus löytää selvää.

  5. Balance keskustelut
  6. Ei liian puhelias tai liian hiljaa. Joten, lopettaa keskustelu ystävän kanssa, kysy itseltäsi, mitä ääni olet kuullut enemmän keskustelun aikana. Jos soittaja ei sanonut paljon, se johtuu luultavasti siitä puhut liikaa ja kuunnella vähän. Seuraavassa keskustelussa, yrittää kysyä kysymys kerrallaan ja kuunnella, mitä toisella on sanottavaa ennen kommentin. Tämä tekee henkilö tuntuu ymmärtää ja suhde kasvaa.

  7. Puhua töissä
  8. Katso, työpaikalla, jossa ihmiset usein kokoontuvat keskustelemaan. Aseta tavoite ja yrittää tehdä sen siirtymällä tähän paikkaan viisi minuuttia tiettynä viikonpäivänä. Käynnistä pieni, etsiä riidatonta aikana keskusteluja ja ajan myötä kysyä jos joku haluaa lounastaa kanssasi.

  9. Puhua positiivinen aiheista
  10. Kun menet ulos lounaalle työtovereiden tai uusia ystäviä, aina yrittää puhua positiivisia tarinoita. Jos vietät aikaa laskenta, esimerkiksi noin auton hajosi, tulee olemaan negatiivinen yhdessä sinulle. Sen sijaan puhua uuden ravintolan pidät, suosikki joogatunnille, ja muut asiat, jotka tekevät näytät ystävällinen vaiheessa, jossa ystävyys rakennetaan edelleen. Lopulta aina sanoa jotain "se oli erittäin mukava jutella, tehdään se uudestaan." Muista, että viimeinen asia mitä sanoa, mitä pysyy muistissa toisen henkilön.

Via Huffington Post