6 lauseita, jotka jättävät Mad Men (vihainen) - Naiset Vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Sillä olet vain muutaman sanan. Hänelle se voi olla jotain et koskaan unohda. Tässä muutamia viattomalta lauseita, jotka voidaan kääntää suhde:

 1. "Vatsa on niin söpö."
 2. Miehillä on samat ongelmat kuin naisilla suhteessa kehon kuva. Ylistys barrigudinha olutta, jopa leikillään, jättää ne vaarallisia.

 3. "Sinä toimivat kuten vauva kun hänen joukkue häviää."
 4. Miehillä jalkapallo on tärkeää. Ne ovat erityisen järkyttynyt kun naiset sanovat, että ikään viitataan lapselle.

 5. "Tee mitä haluat."
 6. Jos olet ajatellut jotain, tai mitään käsitystä tai ehdotuksia siitä, mitä tehdä, sanoa. Älä pelaa hänelle antaa oikea vastaus kuin arvailemaan. Paljon vähemmän niin olet arvostelevat päätöksen hän teki.

 7. "Luuletko uskon todella olet?"
 8. Mitä hyvää tehdä kysymyksiä kumppani jos syvällä, te ette usko mitä hän sanoo?

 9. "Olet aivan kuin isäsi."
 10. Vaikka he rakastavat ja jumaloida heidän vanhempansa, sanovat yhtäläiset ei ehkä kuulosta kovin hyvin, koska vertailun yleensä koskaan olla jotain positiivista. Sen sijaan olla suora ja kertoa mikä ominaisuus häiritsee sinua.

 11. "Oletko varma, että voimme varaa?"
 12. Sanoa tämän lauseen, varsinkin edessä myyjä, tekee miehen tuntea vika, se on ikään kuin olet osoittaa, että se ei ole onnistunut riittävästi. Sanoa, että kyseinen tuote ei sovi paljon teiltä koulutetumpia ja se voi olla parempi vaikutus.

Suhteissa yleensä, on ystävyys ja suhteita ja kohdella ihmisiä ja kunnioittaa sekä odotit kohdella sinua. ja valitse sanoja ei loukkaantunut ketään, mies tai nainen. Usein lause, joka näyttää viaton jättää satuttaa tunteita muiden.

MSN Shine