5 syyt juontavat paras ystävä - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Pari parhaita ystäviä New York, Timothy Goodman ja Jessica Walsh - sekä suunnittelijat, päätti käynnistää innovatiivinen kokeilu: selvittää, jos he voisivat rakastua 40 päivää.

He loivat sivusto "40 päivää Treffit" (portugaliksi, "40 päivää dating"), joka selostaa 40 päivän kokemus poikaystäviä. Sivusto käynnistettiin 10. heinäkuuta, ja siitä tuli nopeasti virusperäisen, joka herätti koko Blogosfäärissä lukien Hollywoodin tuottajat kiinnostuneita käyttämään historiasta luoda elokuvia.

Timothy ei koskaan voinut olla kestävä suhde, kuten aina pelkäsi puutu liikaa tytön kanssa. Jessica jo sanoa "toivoton romantikko". Hän oli etsimässä täydellinen mies, ja niin päätyi ottaa joitakin pettymyksiä heidän rakkauselämä.

Ongelmien ratkaisemiseksi ja lopulta löytää todellisen rakkauden, kaksi suostui yrittää ratkaista tämän ongelman yhdessä 40 päivää. Ja se toimi.

Tänä aikana ystävykset tekivät kaikkensa todellinen parit tekevät: romanttisia kohtaamisia, sukupuoli, tappeluita, viikoittain parit hoito, ja monia muita rutiini asioita yhdessä. Sitten he posted jokapäiväisessä edetä yhdessä Internetissä. Tästä kokemuksesta on viisi syytä, miksi tämä kokemus voi todellakin olla erittäin myönteistä, tutustu:

 1. Ei ole olemassa täydellisiä parit
  13. Timothy sanoi hän ei näe suhdettaan edistystä, varsinkin kun omituisuuksia kumppanin vaivannut häntä. Siitä, hän väitti, että kun hän näkee kaunis tyttö, niin keskittynyt, ja se ärsyttää. Niinpä he tajusivat, että ei ole olemassa täydellistä suhdetta.
 2. Ongelmista suhteen on ensimmäinen askel niiden ratkaisemiseksi
  Timothy havaitsivat, että Jessica oli jättää sivuun toimistaan ​​ja päätöksistään, ja tajusin minun piti muuttaa sitä, ja löytää tapa muuttaa tätä kantaa. Näin ollen, he ovat kyenneet ratkaisemaan ongelmaa, koska se on havaittu ajoissa Timothy.
 3. Ystävät oppia yhdessä tärkeyttä kerroit pienistä asioista syrjään
  34 päivää, Jessica taisteli Timothy koska ilmoitti, että hän oli päivätty tyttö, ja hän kielsi. Jälkeen kiertänyt tunnin, pari päätti keskustelun suukkoja. Hän kirjoitti: "Aloin ymmärtää että on tärkeää säilyttää rauhan sijasta haluavat olla oikeassa." Tämä merkitys ymmärretään ihmisten kokemukset, jotka ovat yhteisiä asioita, kuten hyviä ystäviä.
 4. Ystävyys on perusta mitään suurta uusien
  Käytyään terapeutti 31. päivänä romantiikkaa, Timothy kirjoitti: "Rakastan miten Jessica anna minun olla itseni. Lisäksi meillä on paljon ystäviä yhteistä, ja se, tunnen vapaasti olla seurallinen juhlissa. Vaikka varattu, se on erittäin hauskaa ja huvittaa minua, too. "
 5. Sukupuoli on hyvä, kun ei ole pois päästäni
  23 vuorokauden kuluttua hän kirjoitti Jessica: "Hän on loistava sängyssä. Olen ajatellut koko päivän noin intensiteetti sukupuolen välillä meille ja miten se saa minut tuntemaan. "

MSN Shine