12 faktaa kuukautiset sinun tarvitsee tietää - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Monet naiset kohtaavat kuukautisia kuin jotain pahaa, jota olisi piilossa ja välttää mitään kommentoida. Siksi verhottuja asenne se kieltää naisten kytkin tietää monia tekijöitä, jotka pitäisi olla tiedossa. Tietenkin, kuukautisia ei sovelleta mitään keskustelua, mutta se ei ole jotain vältettävä kaltainen tauti. Tsekkaa seuraavat 12 tosiasiat jokaisen naisen tulisi tietää kuukautisten:

 1. Saat raskaaksi kuukautiset, vaikka harvinaisia, voi tapahtua.
 2. Hedelmällinen aika esiintyy päivinä ovulaation, yleensä keskellä väli yhden jakson ja toisen.
 3. Kuukautisten epäsäännöllisyys kuten harppauksia sykli kestää yli seitsemän päivää, ei ole usein esiintyvät kuukautiset useammin kuin kerran samassa kuussa, voivat olla oireita sairauksien kuten syövän kohdun, stressi ja jopa erittäin suuria painonpudotusta lyhyessä ajassa.
 4. Vuonna 1946 Disney teki opetusfilmiksi aiheesta "The Story kuukautiset". Huhun mukaan se oli ensimmäinen Disney elokuva käyttää sanaa "pillu" script.
 5. Naiset, jotka ovat voimakkaampia virtauksia voi menettää jopa kupin verta jokaisessa syklissä.
 6. Kuukautiset ei pitäisi olla jotain, että tytöt pitäisi hävetä, ja aliakset naamioida kuin "elävä xico", tai vain sanoa "niinä päivinä" älä naamioida mitään.
 7. Sukupuoli kuukautisten aikana on tabu, mutta ei pitäisi ottaa tämä on jopa vain pari.
 8. Progesteroni, joka ohjaa libidon putoaa kuukautisten aikana, jolloin naiset alttiimpia. Niin, se on normaalia haluat paljon enemmän kuin karkkia, kun kuukautiset.
 9. Synkronointi muiden naisten ei ole tieteellisesti todistettu, mutta se tapahtuu. Saatat päätyä synkronointi päivämäärät kuukautiset niiden tyttöystäviä, sisaret, kumppani, äiti ja muut naiset, joiden kanssa asut.
 10. Useimmat naiset käsittelevät kuukautisia hyvin, mutta Intiassa tabu kuukautiset on edelleen erittäin suuri, ja tytöt voi edes kokata kaudella, koska uskotaan, että saastuttavat ruokaa.
 11. Aina oli ensimmäinen, joka rikkoi sääntöä ja osoitti veren printtikampanja vuonna 2011. Vaikka ei vielä ole jaettu televisiossa, ilmoitus toi veren sijasta kuuluisan sinistä nestettä käytetään mainosten näyttämisen imeytymisen.
 12. Tiedetään ja todistettu, että tytöt kuukautisten varhaisemmassa iässä. Keskimääräinen amerikkalainen ikä Ensimmäinen jakso on 12 vuotta.