Nainen juo kolme litraa vettä päivässä ja nuorentaa 10 vuotta - Naiset vinkkejä

Kuva: toisto / Warren Smith

Englanti, Sarah Smith kärsi päänsärystä ja ruoansulatushäiriöt. Kuultuaan neurologi ja ravitsemusterapeutin, hän alkoi juoda kolme litraa vettä päivässä niin, että laitos toimii paremmin, lääketieteellistä perustetta. Vedonlyönti tuloksena hän päätti Tallenna muutokset. Neljä viikkoa myöhemmin oli huomattavia eroja, Sarah näytti 10 vuotta nuorempi. Tutustu muuttuu joka viikko:

1. viikko

Paino: 53,4 kg

Vyötärö: 71 cm

Aluksi Sarah pelkäsi jyrkkä muutos veden saanti. Mutta kuulla lääkäriltä, ​​hän ilmoitti, että hän joi suuri purkki aamulla, toinen iltapäivällä ja illalla. Muutaman päivän kuluttua kokeen, hän jopa virtsasi viisi tai kuusi kertaa päivässä, mutta neste oli kevyempi, mikä osoittaa parempaa suodatus verta. Jo vuosia Sarah harjoitellut 10 minuuttia joogaa nousta ylös, mutta hän oli kovempia viimeisten kuuden kuukauden aikana, ja totesi, että sen joustavuus parani juotuaan enemmän vettä.

2. viikko

Paino: 53 kg

Vyötärö: 71 cm

Hänen ihonsa oli parempi ja tasaisempi sävy. Rypyt silmien ympärillä näyttivät vähemmän raskaita, ja kasvot paikkoja vähenivät. Hän joi puoli litraa, kun hän heräsi kahvilassa aamiainen, lounas, iltapäivä, päivällinen ja ennen nukkumaanmenoa. Hänellä oli päänsärkyä yli viikon, joka oli epätavallista. Se kävi ostoksilla ja tuona aikana piti mennä vessaan kolme kertaa viidessä tunnissa. Hänen miehensä myös huomannut eron ja kertoi, että heidän selluliittia reidet ja maalialue olivat poissa.

3. viikko

Paino: 53 kg

Vyötärö: 69,8 cm

Tummia ja ryppyjä silmiin alueelle on vähentynyt merkittävästi ja iho näytti enemmän ravintoa. Lisäksi se, että enemmän juomavesi tekee olosi tyytyväinen nopeammin aterioilla. Tutkimukset osoittavat, että 37% ihmisistä sekoittavat jano nälkään. Hän myös tunsi eron kuromiseksi, ihon silmänsä näyttivät vähemmän ryppyinen ja enemmän sammutettua.

4. viikko

Paino: 52,6 kg

Vyötärö: 68,5 cm

Sarah oli vaikuttunut muutos. Kasvot täplät ovat menneet, hän alkoi tuntea sovi, ohuempi (menetti lähes 1 kg) ja terveitä. Miehensä ja ystävät sanoivat, että hän näyttää 10 vuotta nuorempi. Muutosten jälkeen se varmistaa, että se jatkaa juoda kolme litraa vettä päivässä.

via Dailymail