Oralsex: 10 tips för oförglömliga stunder tillsammans

Foto: Thinkstock

Sex är bra, och hur! Men sex behöver inte och bör inte alltid vara densamma, är det inte? Här är en aktivitet som är bra för kropp och själ, och är bara glädje. En mängd olika lägen och spela kan göra det ännu mer intressant. Ju fler desto bättre intimitet och erfarenhet är också välkomna, men det viktigaste är att lämna åt sidan blyghet och njuta av allt som läcker möter kroppar.

För många människor oralsex är viktigt, oumbärlig. Som många tror är den hetaste av alla orgasm. För kvinnor som får oralsex är en av de bästa taktik för att öka spänningen och nöje. Män älskar också det ännu mer om det görs av dem som gillar och kan göra. En av de mest eftertraktade och spännande metoder för män och kvinnor, kan oralsex leda till ecstasy älskare spets. Sedan hur krydda ditt sexliv och låt din kärlek vill ha mer?

Det bästa tips är att initiativet. Någon har förmågan att känna när oralsex görs utan vilja eller nojinho. Det är mer spännande för mannen när kvinnan tar initiativ än när han behöver för att fråga eller föreslå.

Erbjudanden eller överraskning, sätta den i en bekväm ställning och glid kyssar och tunga hela vägen, halsen, bröstet, magen ... Detta kommer att ge dem säkerhet att du vill och du vill behaga honom samt öka självkänsla människans. Och ju mer självkänsla, desto bättre är de stunder av njutning.

Först av allt: skydd

Det väsentliga är att garantera deras säkerhet. Oralsex kan också överföra sjukdomar. För fasta partners, är det viktigt att en ny läkarundersökning för att utesluta några tvivel. Men oroa dig inte, är det fullt möjligt och roligt att öva oralsex med kondomer och mångfald av produkter såsom smaksatta kondomer och glidmedel är enorm.

Låt tips ...

1. Upptäck alla sinnen: Föreställ dig att det är du som tar emot oralsex. Vad vill du göra? Sätt dig i en annan plats och utforska allt du vill. Det har ingen plats för blyghet i oralsex. Detta är den bästa tiden att spela och för att frigöra all spänning. Och om du inte kan låta bli att bli lite generad, inte skada kommunicera. Ju mer naturlig, mer intimitet och njutning.

2. Sug: göra en alternerande sug att komma in i penis i hennes mun, suga som en klubba, fallande och stigande som i penetration. Detta hindrar inte dig från att slicka, leka och onanera, men säkerligen sug kommer att glädja mer än en mjuk mun med hög hastighet. Gör fina rörelser och inte bry sig om att komma in i hela penis i munnen, är det långt ifrån deras önskemål.

3. Variationer: varierar i rörelser, hastighet, slickar, suger. Konsten att oralsex kräver en verklig vilja att behaga sin partner. Växla hastigheten på sug, stanna en stund vid ollonet använder språket för att gå hela medlem, smeker din kropp. Allt går att göra det roligaste skämt.

4. Ögon till ögat: hålla ögonkontakt. Män älskar att titta på vad du gör och ser dem i ögonen lämnar mest spännande atmosfär och fungerar som en barometer för dig att inse vad som är mer tilltalande.

5. Kraften i händerna: använda händerna. Hans händer är stora allierade i oralsex. Används för att onanera honom i sug mellanrum för att flytta penis när du är med honom i munnen eller känner testiklarna och mellangården. Flera stimuli ofta galen värld.

6. Språk: använda den utan att spara. Det kommer att bidra till smörjning, vilket är mycket viktigt för hennes mun glida bättre och öka pjäsen. Slicka hela penis, testiklar och ollonet, kvardröjande i kanalen, samt ljumske och perineum.

7. friskhet: uppfriskande myntverk, isvatten och specifika produkter kan ge en stor känsla av friskhet vilket gör det ännu mer spännande.

8. Sperma: Du kan svälja sperma? Ja du kan. De älskar när kvinnan är inte rädd för att gå till slutet. Men på grund av konsistens och smak kan vara obehagliga för vissa människor. Det finns en grundläggande regel, så oroa dig inte om du känner dig osäker. Men om du vill, för att han kommer att älska.

9. Belysning: lämna ljuset på eller halv ljus. De kommer att vilja se allt som händer. Förbättra utseendet med en sexiga underkläder. Och låt inte ditt hår för att dölja den bästa delen.

10. Den berömda "69": Det är den position där de två kan ha oralsex samtidigt. Håll framsidan nedåt på din partner så att du kan uppnå penis med sin mun, och han din vagina. Nöjet är ömsesidigt och dubbel.

Oralsex tips med Tatiana Presser

I videon ger vlogueira några förslag som kan hjälpa dig att vara ohämmat och är i oralsex. Kolla in:

Glöm inte att oralsex är också en av de mest effektiva sätten att kvinnor känner glädje, så se till att uppmuntra dig att göra dig. Det första steget för att ta nöje är att känna och därigenom visa andra vad du gillar och vad ger dig njutning. Var inte rädd för att experimentera, känna din kropp och lära din partner vad pekar mer göra dig lycklig. Roligt!