Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Kasta första stenen som aldrig korsade snäv kjol från att komma helt föremål på några oväntade ögonblick. Vare sig i hissen, på en första dejt eller ens med personer som du redan vet, kan den berömda tystnad anländer oanmäld. Hur man får ut av detta? Vad ska man säga?

I själva verket behöver du inte vara en expert på att tala för att slå upp en konversation med någon. En av de enda faktorer som bör ta hänsyn till är om den andra personen verkar benägna att prata, vilket kan kontrolleras även av hållning. Armar och korslagda ben gör att personen inte är tillfreds. Ett leende och en mer avslappnad attityd kan tyda på att en strategi är välkomna.

Naturligtvis inte alla människor är lika, och visst ämne kan ge mer med en individuell och mindre till en annan. Detta lär du dig på det sättet: trial and error. Det häftiga är förses med bra ämnen för att göra samtalet och börja flöda. Inte säker på hur? Var beredd! Kolla in dessa tips för att förbereda och hur man dra föremål som en mästare.

12 ämnen som kan göra ett bra samtal

För att bryta isen, att närma sig någon att fortsätta samtalet. Vissa metoder tenderar att arbeta i de flesta situationer.

Med en främling på en daglig basis

Foto: Uppspelning / Giphy

Foto: Uppspelning / Giphy

Ibland är livet ger situationer där det är nödvändigt att du umgås med främlingar: vid busshållplatsen i en lång kö på bageriet och väntar på någon tjänst som helst. Här är några ämnen som du kan dra med någon du inte känner - men att vara tvungna att leva (även under en kort tid):

Läs också: 10 åtgärder som visar att det är i sin

1. taltid: Det kan tyckas mest kliché ämne som finns, men alltid fungerar. Kommentera hur vädret är varmt / kallt / täppt, och han såg väderprognosen är regn i att / är det dags att ändra / verkar det som helgen kommer att bli bättre.

2. Att tala om något för miljön: tala om vad som händer just nu kan arbeta. Om du väntar på att besvaras någonstans, till exempel, är värt att kommentera "Det tar, va? Det är alltid så här?". Det kanske inte genererar den största samtalet i världen, men åtminstone ger en bruten is. Om du är i snabbköpet kan du kommentera priset på en produkt, eller fråga där person tyckte deodorant X är i sin vagn.

3. Beröm: lugnt tid att berömma någon, inte alltid personen kommer att känna sig bekväma med det tillvägagångssätt. Det häftiga är att vara ärlig och tala om något enkelt, liksom skjorta, sko, hatt. "Så vackert denna skjorta, har du köpt?". Exit kommentera på kroppen av en annan person är inte lagligt.

Med personer som du ofta ser

Foto: Uppspelning / Giphy

Foto: Uppspelning / Giphy

Du kan vara en vän, en medarbetare, tjejen du alltid ser på gymmet eller ens någon som har studerat med dig: om du gillar personen, ibland verkar det som rinner av utan att titta tillbaka. I sådana fall, försök:

4. prata om någonting du såg på sociala nätverk: numera alla är ansluten, eller hur? Sedan ta upp något du kommer ihåg att se den person du chattar med Facebook! Exempel: "Jag såg på Facebook att du antog en valp! Hur du är? "" Jag såg dig var på festen X. Hur är det?".

Läs också: 5 sätt att utöva din sida extrovert

5. Berätta något av din dag: medan andra gillar att prata mycket om sig själva, kan du och ditt liv vara ett bra ämne att starta konversationen. Kommentera något coolt eller intressant som har hänt i dag, på en trevlig restaurang du var på lunch eller ens gym där han inskriven.

6. Fråga vänner gemensamt: infoga en tredje person i samtalet är en bra strategi. "Har du sett så och så?" "Jag talade aldrig Siclano, och du?" "Jag såg att du arbetar med Beltrana. Du pratar för mycket?" ...

Vid ett möte eller på disco

Foto: Uppspelning / Giphy

Foto: Uppspelning / Giphy

För att matcha Tinder och markera ett första datum är lätt. Svårt är att veta vad man ska säga till personen. Samma sak kan hända i klubben eller baren: att prata med målet av intresse? Några idéer:

7. På tal om musik: alla har ett band eller favoritmusik. Du kan prata om låten som spelas, en show som kommer att hända under de kommande månaderna eller ens en cool band hörde nyligen.

8. Snacka om platsen: Använd den plats där du är som ämne kan göra. Om det är för full eller tom, om det är för högt ... Fråga om det är första gången personen är det också cool. Bara inte använder manjada "Du kommer hit ofta?", Vilket kan tyckas lite klibbig.

9. Snacka om personen: Ja, folk älskar att prata om sig själva. Därför ber du flera saker: vad är hobby för den person, skylt, favorit smak av pizza, filmer, där du kommer att tillbringa Carnival, etc etc etc.

I det dagliga relation

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Relationer har dessa saker: paret är så vana vid att förekomsten av varandra verkar det även dialogen alltid upprepas. Du har inga problem med din kärlek? Ändra denna inställning! Deras samtal kan gå långt utöver som dagen är varm eller kall.

10. Fråga om dagen för personen: vill enklare sak än en "hur var din dag?".

11. Diskussion om nästa dag / framtid: göra upp planer med vilka du är en fröjd. Tala om dem kan vara stor. En enkel pizzeria för att möta under helgen till en resa nästa semester helgen, prata om planer du har och partnerns åsikt om dem.

12. prata om någonting som du känner personen gillar: flera månader (eller år) levnads gör du vet en hel del om vem du vill. Föra fram i ljuset några av de favoritämnen i hans kärlek. Det kan även vara en enkel bild på WhatsApp med meddelandet "Jag såg det och kom ihåg att du ♥".

Oavsett din strategi, kom ihåg att det inte alltid är att folk är villiga att tala. Så inte vara tråkig eller påträngande. Respekterar viljan och utrymmet i den andra.

Frågor att återuppta samtalet som avslutar ärendet

Samtalet gick bra tills bara ... dog? Ett bra tips är att ställa frågor, stimulera samtalet fortsätter. Det häftiga är att undvika frågor som kan besvaras helt enkelt "ja" eller "nej". Få inspiration:

roliga frågor:

 • Vad skulle du göra om du vann på lotto?
 • Vilken kändis skulle du vilja gå till klubben?
 • Vad skulle du ta till en öde ö?

Frågor om den dagliga:

 • Var brukar du ha lunch?
 • Vilken tid går du att sova under veckan?
 • När du går till jobbet?

Frågor om likes / inställningar:

 • Vill du fler katter eller hundar?
 • Vad tyckte du om filmen X?
 • Vilken är din favorit serie?

Frågor om mat och dryck:

 • Vilken är din favorit glass smak?
 • Kan du laga mat? Vad är din specialitet?
 • Vad dricker gillar du bäst?

Ett annat sätt att ta itu med pinsamma tystnader är inte oroande om det. Kom ihåg att ha några lugna stunder i en konversation är något övernaturligt - trots allt människor behöver tid att tänka på vad jag ska svara. Så misströsta inte för att fylla varje tystnad med prat oändlighet.

Se? Det råder ingen brist i denna värld är föremål för att prata. Och se till att du alltid är redo för en bra chatt, är det viktigt att mata daglig kultur och information. Läs böcker, tidningar, bloggar och webbplatser av intresse - och även ämnen som gör en stor del av sin dag till dag. Gå på bio, spion samtal från tidningar som finns på tidningskiosker, kolla vad är de mest hört låtar för tillfället! På så sätt har du alltid något trevligt att kommentera - att inte tala om det kommer att bli mycket mer intressant.