Hur man låta en galen man i sängen

Foto: Thinkstock

Hur ofta vi hör eller tänker på den berömda frasen "De tror bara vad?" Vi kan inte vara så enkelt. De inte bara tänka på det, men vi är överens om att tänka för mycket!

Sex är viktigt för alla och för alla kärleksfulla relationer. Och god och bra gjort sex är alltid en stor fördel. Befinner sig i ett stabilt förhållande eller en fling, kan din prestation i sängen göra stor skillnad när det gäller hans intresse för dig.

I långa relationer, är det viktigt att låta vår alltid nöjd partner. När sex hemma är inte bra, vi riskerar det söks på annat håll eller ens vara den utlösande faktorn för problem i relationen.

Redan i casual möten eller i början av en relation, kan kvaliteten på kön vara bestämd punkt så det du vill ha mer och mer. Vi säger inte att kön görs enbart för deras glädje. Naturligtvis inte. Men det är viktigt att ta hänsyn till hur mycket man tillfredsställelse i denna riktning kan påverka välbefinnande relationen.

7 surefire hemligheter att göra någon människa galen

Kolla in följande tips för att göra ett bra intryck på grund av kön. Antingen med sin make eller hennes älskare, sätta dessa rekommendationer i praktiken kommer definitivt att göra dig mycket intresserad av dig och alltid med en smak av "Jag vill ha mer!"

1. Satsa på förspel till otroligt kön

Hur man låta en galen man i sängenHur man låta en galen man i sängen

Foto: Thinkstock

En komplett sex ha en massa förspel. De hjälper till att värma klimat, erkänner kroppen av din partner och öka upphetsning. För det används i hela kroppen. Mun, händer, bröst, hud. Varför ha bråttom i taget så bra? Ge henne massor av pussar i munnen, halsen, örat och bröstvårtor. Använd dina händer för att smeka hans kropp, ben, bröst och rygg.

Den bästa primära är en gjord med vilja och intresse. Visa att du vill veta kroppen av din partner och hitta honom attraktiv, de älskar att få beröm.

2. Välj en super sexiga underkläder för att överraska honom

Hur man låta en galen man i sängenHur man låta en galen man i sängen

Foto: Thinkstock

En vacker och attraktiv underkläder gör hela skillnaden. Män älskar utseendet och chansen att njuta av din kropp. Men de analyserar bo om du har celluliter eller fett mest. Detta är verkligen inte vad de tänker just nu. En sensuell underkläder kommer att förbättra ditt självförtroende och att du känner mer kraftfull, medan det kan bli glad av spektaklet.

3. en erotisk massage för att aktivera kattens erogena zoner

Hur man låta en galen man i sängenHur man låta en galen man i sängen

Foto: Thinkstock

En trevlig säng massage kommer att värma upp spelet och låt honom galen i dig. Stimulera dina sinnen med en lätt halv rökelse eller en trevlig doft. Mjuk musik är också välkomna. Be honom att ligga ner och bläddra igenom hela kroppen med intresse och illvilja.

Börja med fötter, ben, axlar och rygg att lossa den och sedan värma skämt massera nacken och ljumske, tills mycket långsamt till penis. Efter ett tag använda sin egen nakna kropp att massera hans, hennes bröst och rumpa. Han går upp på väggen och är en bra förberedelse för oralsex.

4. Var inte rädd för att "falla of mouth" - det kommer att älska!

Hur man låta en galen man i sängenHur man låta en galen man i sängen

Foto: Thinkstock

Han kanske till och med vilja bli onanerat av dig, men oralsex är den allmänna preferenser. En kvinna utför oralsex med lätthet och naturlighet kommer knappast att glömmas snabbt. Men var försiktig, kan alla säga när oralsex görs av förpliktelse.

Tänk på vad du vill göra om du var i hans ställe. Öva oralsex på honom på humör lämnar du önskar galen och mycket nöjda. Om du inte vet vad de ska göra på den tiden, se våra tips för oralsex på honom. Caprice i det här läget och du kommer att se hur det kommer att bli galen om dig.

5. Talk sacanagens - före, under och efter sex

Hur man låta en galen man i sängenHur man låta en galen man i sängen

Foto: Thinkstock

Dyker upp och prata allt kryddig du kommer att ha. Du vet att när du tänker "Hmm, det läckra" eller "Han kunde fånga mig?" Sätt ut dem, prata och sensuellt i örat på din älskare och du kommer att se att effekten kommer att bli stor. Kostymer, ord, fraser erotiska, kan man säga att de älskar att höra. Några idéer som du kan använda:

  • "Jag får all molhadinha!"
  • "Vilken glädje!" (När han tar underkläder)
  • "Jag kan inte vänta med att känna dig inuti mig!"
  • "Idag är jag alla er! Du kan göra vad du vill! "

Glöm inte att förbereda den för den kryddiga natten för att komma. Skicka textmeddelanden med sensuella fraser för att locka dig och lämnar dig ännu mer galen i dig. Några idéer talar om vad du bär ( "Jag är som röda trosor du älskar!"), Ge en uppfattning om vad som väntar ( "Jag har förberett en pjäs att ta dig till de höjder idag!") Och säga vad du känner när man tänker på det ( "tanken på oss tillsammans i kväll, jag är alla torra jucka").

6. Ge dig själv till din kropp och själ man i sista minuten

Hur man låta en galen man i sängenHur man låta en galen man i sängen

Foto: Thinkstock

I sista minuten sex upphetsning är kung. Det är bäst att försöka göra den mest harmoniska möjliga skämt. Försök att slappna av utan större iver behöver inget att rusade och längre varaktighet av kontakten, desto bättre. Män gillar att kommando, men låt det inte lösa allt, du kan också ha dina inställningar och ge tips om vad du vill. Säkerhet och självkänsla är bra boosters av njutning.

Scrolla ner (ingen stand fortfarande väntar på honom att göra det) och låta honom se att du njuter av det. Håll hans kropp med benen och använda händerna för att hålla det väl limmade till din kropp.

Variera positioner för att göra upplevelsen ännu mer komplett och att ingen av dem blir trött. Det finns olika läckra positioner som är njutbart för båda. Sex behöver inte alltid vara densamma, är det inte?

Platsen för tiden kommer att se kan också variera. Ingenting någonsin vara i sängen regelbundet så att du kan lämna det tråkiga relationen. Stående i hallen hemma, i bilen, i badrummet. Varje plats serverar en bra sex. Naturligtvis varje plats har sina egenheter eller ställning, välj sedan en sval och försöka att inte bryta ett klimat som just har börjat förändras plats.

7. snabbis på morgonen är perfekt för att hålla den sexuella energin hos paret

Hur man låta en galen man i sängenHur man låta en galen man i sängen

Foto: Thinkstock

De älskar en förmiddag förvånad att vakna. Morgonen sex är en glädje och kommer att lämna dag två mycket lättare och stimulerande. Om oral då han tillbringa dagen helt förälskad och kåt för dig!

Hur man låta en galen man i sängen med smekningar

Se vilka delar av människans kropp där du kan spela och göra touch (med tunga, läppar, fingrar ...) för att göra dig galen med nöje.

Hur man låta en galen man i sängenHur man låta en galen man i sängen

Och glöm inte: det bästa sättet att göra bra sex är att vara i sin ordning. När du kapitulera och orsakar vilja utan nojos eller blygsamhet kommer sex vara minnesvärd och roligare.

Klicka för att se sökresultaten