Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Massage är redan trevlig och lugnande när det görs på konventionellt sätt, men när det har en mer intim karaktär och sexuella ändamål, kan det vara framför allt en bonus för att krydda upp relationen och stärka banden mellan paret.

Det finns flera typer av erotisk massage, tantrisk massage som till exempel, men alla syftar till nöje och avkoppling föregår sex med sensuella rörelser exakt, perfekt för detta ändamål.

Följande ger dig tips med allt du behöver veta för att lära sig att göra upp erotiska massage och krydda saker

Hur man gör en erotisk massage?

Innan erotisk massage är nödvändigt att planera för alla detaljer är perfekt, trots allt hålla engagerande och förförisk stämning från början till slut är av största vikt för oförglömliga stunder.

Fátima Moura, fri tränare, skaparen av underkläder och banbrytande te i Brasilien i kurser och föreläsningar om sex och sensualitet område, kom ihåg att det är viktigt att komma ihåg att syftet med denna typ av massage är att stimulera och inte slappna av, och hon är en intensiv utbyte av energi, är det viktigt att notera att du bara ska göra det när du mår bra.

Läs också: 20 saker om sex som du behöver veta förrän 20-årsåldern

Om du är på en dag "mer eller mindre", lämnar för en annan tid.

En annan viktig spets Fatima är inte avbryta kontakten så fort du rör din partner, inte skära energiutbytet.

Erotisk massage steg för steg

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

 1. Lägg den person som masseras med ryggen på Hjälparen;
 2. knä mellan hennes ben, sätta lite olja på händerna och skjut in dem i varandra försiktigt för att värma dem. Sedan stänger din partners kropp händer (a);
 3. Börja klättra på utsidan av benen med cirkelrörelse på knän och rygg med händerna inuti, utan att glömma fötter;
 4. Upp händerna på låret till ljumsken (utan att röra penis / slidan), alltid på utsidan och tillbaka inne;
 5. Följa med en massage med samma cirkelrörelse, bröst och armar;
 6. Dribbla lite drink i hans kropp (a) och slicka försiktigt. Gör ömhet i ansiktet, hår ... tar sig tid att ge de frukter som är skilda. Använd din fantasi;
 7. Häll lite olja på dina bröst (eller bröstet) och massera den andra med din kropp.
 8. Samtidigt glider händerna över hans kropp (a), gå kyssa brösten (eller bröstet), magen och fortsätter ner läpparna tills den når bäckenområdet.
 9. Avsluta massagen starta en oralsex med lugn och mildhet och missbruka sensuella rörelser med tungan.
 10. Att känna partnerns upphetsning (a) ökar är det dags att dra nytta av massage vrida den varma förspel i en trevlig och långvarig sex med energi vibrerande våningen.

Trots den erotisk massage har samma struktur för honom och henne, män och kvinnor har olika erogena zoner och spänningen kan förbättras när dessa skillnader beaktas. Här är några speciella tips för att höja nivån på din massage och öka njutningen av dig och din partner.

Massage i människan: Särskilda tips

 • Starta massage av fötter, sittande mellan benen på din partner måste ligga tittar på dig. Placera en av fötterna på hennes bröst och massera fingertopparna glida händerna försiktigt genom den inre delen av benet till ljumsken utan att röra penis.
 • Sedan sitta i hans knä och gör sitter också så att båda är vända mot varandra. Wrap benen om hans höfter och med hjälp av en fuktighetskräm ljus eller en ätbar oljemassage bröstet med cirkelrörelser och intensiv.
 • För att öka spänningen, stanna här med en dräkt eller någon annan del av kläder som du kan hålla på glänt, vilket ytterligare partner. Sitt på den indiska position med benen i kors, och lade huvudet på din partner om dem så att du kan göra ögonkontakt och att hans uppfattning är den delvis visade sina bröst och ansiktet. Detta är en bra tid att erbjuda frukt eller något annat element för att vässa gommen. Sedan ned händerna på bröstet eller benen, även utan att röra penis, så att hennes bröst vila mot hans ansikte.
 • Använd matolja är ett enkelt sätt att öka nöje. Ansök till partner buken eller något annat område och ta bort tungan.
 • Var inte rädd för att ha kul med tillbehör. Plumas särskilda ljus och geler kan användas för att ta din partner vild med små detaljer och rörelser.
 • Med din partner ligger med ansiktet nedåt, applicera gel eller kräm för att massera hennes bröst och på ryggen och gå omväxlande massage med händerna och med din kropp.
 • Utnyttja specialoljor för den intima regionen och avsluta massera penis från din partner med mjuka rörelser, men intensiv.

Massera in kvinnor: Tips att slå i kontakt

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

 • Börja med baksidan av sin partner, som sitter på höften tillämpa olja i hela ryggraden och massage med cirkelrörelser, genom armarna och gå till basen av ryggraden.
 • Sitt ner lägre på kalvar eller partner låret, och tar tid att massera skinkorna och ner hennes rörelser på insidan av benen.
 • Vänd sedan din partner så att den ligger på rygg, massera med cirkelrörelser i magen till hennes bröst, kyssar och smek hennes bröstvårtor i slutet.
 • Med din partner ligger på den tidigare positionen, ta ett ben och massera fötterna till låren och sedan upprepa processen med språket, och kan även sluta med en oralsex därefter.
 • Placera dig själv mellan hennes lår och börja massera insidan av benen för att nå höfterna. Använd fingrarna för att spela med stora läppar partner för att nå klitoris, medan den andra handen massage brösten.

Massage i badet steg för steg

 1. Börja med att förbereda miljön. Rosenblad, rökelse och doftljus ger en romantisk stämning och förförisk till badrummet.
 2. Om du har ett bad, förbereda ett bad med oljor och salter som hjälper till att spänningen genom lukten. Om inte, inga problem. Investera i mjuka svampar och krämiga skum att löddra partnern (a).
 3. strategiskt placera vissa frukter och dricka nära rutan för att använda under massagen. Placera vatten i en behaglig temperatur, sätta en sensuell musik och börja klä sin partner (a).
 4. Knäppa sina kläder (A) med lugn och tar tid att smeka de kroppsdelar som kommer att avslöjas när den följer rytmen i musiken.
 5. Sprid skum över hans kropp (a) från topp till tå med hjälp av svamp. Passa på att använda frukt eller dryck vid denna tidpunkt.
 6. Kör händerna över hans kropp och sedan använda en svamp för att tvåla över hela kroppen. När du får i de privata delarna, få lite mer tid för att ge mer njutning.
 7. Med händerna ta bort skummet från hans kropp (a) och torr med en mjuk handduk. Med drag av klimatet i luften, tar sig tid att låta fantasin flöda för allt som kommer.

Tillbehör och produkter för användning fantasi

Låt dig inspireras i vårt utbud av produkter för att göra dina stunder av intimitet och njutning ännu mer spännande.

Parfymerad Candle INTT för R $ 49, 90 i Pleasure Shop

Läs också: 11 filmer om sex att varje människa ska se

Parfymerad Candle INTT för R $ 49, 90 i Pleasure Shop

Kit Sensual Ätbara för $ 32,90 på Hot Pepper Fri Shop

Kit Sensual Ätbara för $ 32,90 på Hot Pepper Fri Shop

Vibrator Net Tok Shock Grape av R $ 15,20 i Erosmania

Vibrator Net Tok Shock Grape av R $ 15,20 i Erosmania

Doftande kronblad Aphrodisiac för R $ 14,16 i Milli

Doftande kronblad Aphrodisiac för R $ 14,16 i Milli

Smak Iced Acai med Guarana från R $ 12,90 i Hidden Desire

Smak Iced Acai med Guarana från R $ 12,90 i Hidden Desire

Pluma Förförisk av R $ 119,90 i Hot Pepper Fri Shop

Pluma Förförisk av R $ 119,90 i Hot Pepper Fri Shop

Syrup brigad Ätbara för $ 14,90 i Pleasure Shop

Syrup brigad Ätbara för $ 14,90 i Pleasure Shop

Ingen erotisk massage kommer att vara fullständig om du inte investera i produkter och specialtillbehör för tillfället. Du hittar den på marknaden idag, så vässa din fantasi promenera butikerna fre. Du kommer alltid att hitta viss förvåning.

Secrets att krydda erotisk massage

FRI coach Fátima Moura förklarar att ett stort antal ringar kan användas under massagen. Man kan använda sina händer, kropp och en mängd tillbehör. Fatima minns också också att innan massage, det finns en hel förberedelse för att hållas. Från det ögonblick du välja var du kommer att uppnå det, måste du förbereda miljön för att väcka de fem sinnena. Kolla in andra hemligheter du behöver veta för att krydda upp massagen.

 • Sätt ett täcke på golvet och några rosenblad (kom ihåg att använda konstgjorda blad som du riskerar att färgning);
 • Omger den plats där den person som masseras kommer att ligga med kuddar för att hålla atmosfären i mysigt. också sätta en kudde för att stödja huvudet så att personen kan se det samtidigt massera;
 • Sätt lite plats av doftljus (om sovrum, vardagsrum, etc.);
 • Har till hands under massagen, att en bricka med några röda frukter och glasögon med en ädel dryck (vitt vin, champagne, sprit, etc.) behandla dina smaklökar;
 • I sensuell massage eller erotisk, det finns ingen enskild punkt eller bara ett fåtal som bör uppmärksammas; hela kroppen bör masseras.
 • Välj en lätt musik, new age stil. Det kommer att skapa alla väder att involvera paret.
 • Glöm inte att använda kreativt tillbehör och produkter finns för att göra det roligaste skämt. Oljor, ljus som smälter men inte bränna, ätliga krämer, nedåt, erotiska uppgifter och andra objekt kan göra allt mer intressant.
 • Sätt mer olja på händerna när det behövs, men att alltid hålla en hand på personens kropp. För att sätta oljan, vrid handflatorna uppåt, hålla baksidan av handen i kontakt med huden hos en annan.

4 filmer för att lära och bli expert i ämnet

Kom ihåg att njuta av ögonblicket och njuta. Fátima Moura föreslår följa dina instinkter och oroa dig inte om du glömmer något, bara kapitulera. Massage har tid att starta, men inte till slut. Se fler idéer som du kan dra nytta av de två:

Massage ljus som inte brinner för Boca i Boca

FRI butik i Boca Raton ger en väldigt cool tips för dem som vill krydda upp en fantastisk skämt på den tiden. Ljuset som inte bränner smältan förvandlas till en kräm som kan användas för att massera din partner.

Extrem glädje av människan, av professor Regina Racco

Även om det fortfarande ses som tabu i vårt samhälle, är prostata en stark manlig erogen zon. I den här videon läraren Regina Racco talar om massage ligger i denna region och hur paret ska gå tillväga.

Tantrisk massage för Hayato Tatsuo

Se hur man gör en tantrisk massage som kombinerar mjuka rörelser med en mer intensiv tryck, vilket otroligt sensationer.

sensorisk indisk massage med Rosí Garcias

Lär andra tekniker för att överraska din partner i tid för att göra en erotisk massage. I den här filmen kommer du att se en avkopplande och kraftfull massage för att krydda upp tillfälle

Använd alla de tekniker som i kombination med din fantasi för att stärka banden mellan dig och den person du älskar. Den erotisk massage är mer än ett sätt att slappna av din partner, är det också ett sätt att visa tillgivenhet, kärlek och omsorg, att bevara längre lågan av passion i er relation.