10 onlinebutiker med svala och billiga kläder - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Om du fortfarande tror att endast värdefulla kläder har kvalitet, det är ett koncept som behöver ses över. För närvarande många online och butiker få bra kvalitet och priser som är överkomliga. Från och blusar för $ 15 till jeans för $ 50.

Därför är det viktigt att göra omfattande forskning om du vill spara pengar på din shopping för kläder. Det finns många affärer, varumärken och alternativ, sedan filtrera bort de som är riktigt bra är det hårt arbete, men det är värt det och kommer att göra en skillnad i dina utgifter.

Att spara in på nätet handla kläder

Ett tips för att spara när du handlar på Internet är att alltid kontrollera din utbyte och återvändande, om den del som inte tjänar eller har några defekter. Om butiken erbjuder fri retur och utbyte, är det redan en mer fördel jämfört med andra ta betalt för tjänsten.

10 onlinebutiker med svala och billiga kläder - Kvinnor Tips

En annan sak att kontrollera är sjöfarten. Vissa har fri frakt för ett visst belopp på shopping, medan andra har fast pris för leverans. Sök, göra matten och se vad det lönar sig mer för ditt ärende och din plats.

Om du behöver spara i en viss grundläggande pjäs är tips: gå till nätbutiken väljer Part kategori (t.ex. klänningar) och alternativet "Sortera efter" välja alternativet "lägsta pris" eller "pris lägre -> större. " Så du kommer att ha en lista över de billigaste delarna av butiken och kan välja att köpa som passar dig. Samma tips är att leta efter billiga produkter från någon butik på nätet, eftersom de flesta av dem erbjuder den här funktionen för att beställa det lägsta priset.

Var man kan köpa billiga kläder på nätet?

Nedan kan du se en lista över nätbutiker som säljer prisvärda produkter och erbjuder kvalitet delar och följa trender för tillfället och ge grundläggande och tidlösa bitar som släta regatinhas och jeans för dag till dag. Några av dem har även skor, accessoarer och kläder för män. Kolla in:

1. Dafiti c / 30% rabatt

10 onlinebutiker med svala och billiga kläder - Kvinnor Tips

Foto: Reproduktion

Dafiti - erbjuder alla typer av produkter som täcker kläder, skor, väskor, skönhetsprodukter, hem objekt och sport praxis möta den kvinnliga publiken, män och barn. Frakt: Fritt över R $ 99,99.

Använd kupong "DICAS30" och få 30% rabatt på Dafiti

2. Undervattens Mode

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Underwater Mode - kläder, skor och accessoarer för män och kvinnor. Frakt beräknas till kassan.

3. olook

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Olook - damkläder, skor, väskor och accessoarer. Frakt: gratis för order över R $ 99 (södra och sydöstra).

4. Catwalk

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Catwalk - kläder, skor och accessoarer för män och kvinnor. Frakt: Fritt över R $ 99,99.

5. Aremo

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Aremo - kvinnors kläder, tillbehör och bijoux i stora modetrender. Frakt: Fritt över $ 150.

6. Renner

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Renner - nätet varuhus med män, kvinnor och barns segment. Frakt beräknas till kassan.

7. Fiveblu

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Fiveblu - på nätet snabbt mode med kläder, skor och accessoarer för män och kvinnor. Frakt: Fri från R $ 149,90.

8. Viablu

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Viablu - damkläder och som traditionella band, med storlekar upp till plus size. Frakt: Fritt över R $ 99,99.

9. Posthaus

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Posthaus - mode portal som samlar olika kvinnors och mäns varumärken. Frakt: gratis för order över R $ 199,99 (södra och sydöstra).

10. Marisa

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Marisa - kvinnors klädaffär, män och barn. Frakt beräknas till kassan.

Varför köpa i butiker på internet?

Underhållskostnader för en fysisk butik i allmänhet är högre än att upprätthålla en e-handelsbutik. Det har vanligtvis en effekt på priserna, vilket normalt leder till värdena för en produkt på internet är billigare än densamma i en fysisk butik. Men garanterar ingenting att produkten i nätbutiken kommer att bli billigare, men det förekommer ofta.

Studenten Debora Cristina (21) brukar köpa över internet och exponera din åsikt i ämnet: "De främsta fördelarna, tror jag, är priserna och sort. Ibland är det svårt att hitta i fysisk butik exakt vad du vill, Internet har allt. Och priset är ibland mycket mindre Internet, som hjälper en hel del. Nackdelen är överlägset, som tvivlar på att du alltid måste köpa en klänning utan att försöka: det kommer att bli bra? På bilden ser det bra ut, men kommer att tjäna mig? ger alltid att medinho ... kläder är komplicerat, är en modell inte är väl i världen. Att köpa på internet, måste du ha tur. "

Således är beslutet att köpa Internet mycket personlig och beror till stor del på vilken typ av produkt du vill köpa, eftersom vissa är lättare att köpa utan att uppleva, att minnas igen vikten av att kontrollera utbyte och återvändande av företaget.

Den goda nyheten är att många nätbutiker investerar för att förbättra kundupplevelsen, så det har en bättre känsla för vad produkten är, sätter video och ge specifika informationsposter, och låta människor som redan har köpt produkten skriva en recension om det och om att köpa i allmänhet.

Dessutom närvarande nätbutiker har olika sätt att betalning och skydd för att ge mer säkerhet till konsumenter som köper online med betal- eller kreditkort användning.

Med tanke på detta scenario har Internet shopping blivit mer fördelaktigt dag, särskilt för dem som vill spara, så var inte rädd för att köpa på nätet.