Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Vare sig för hans födelsedag, för Alla hjärtans dag, för jul eller annan särskild tidpunkt som förtjänar en gåva, avslutar alltid slå det tvivel när man väljer minnet av sin pojkvän, eller hur?

De nyckfulla flickvänner som vill förnya sig i nuet, kan ge tips om detta område kreativa gåvor för att para sig och kan också inspireras av mer traditionella alternativ för gåvor för män.

Det är värt att komma ihåg att medan en del män tycker om att göra kläder och skor, föredrar andra att få gåvor som har att göra med din livsstil och preferenser, som föremål med anknytning till sport eller tv-spel. Så det är mycket viktigt att uppmärksamma den typ av objekt som han värdesätter, om han gillar en viss sport, om han har några fritidsintressen, vilka typer av böcker och filmer han gillar och så vidare.

16 alternativ för gåva att ge sin pojkvän

För att hjälpa dig att välja den perfekta behandla för din partner, kolla galleriet nedan för mer än tjugo alternativ och se vilka de flesta passar smak av din älskade och budget du har fastställt för denna gåva.

DVD eller Blu-ray film eller serie: för älskare inglasad sitcoms och filmer, detta verkligen kommer att göra så mycket framgång.

Köp nu!

titta på: En annan idé som kan vara mycket användbara och det är lätt att matcha med smak av någon pojkvän är armbandsur.

Köp nu!

Tablet: för alla hjärtans kunniga inom teknik, eller för dem som behöver alltid vara ansluten, det är en gåva förslag som kommer säkert vänligen.

Köp nu!

Solglasögon eller glasögon ramar Om din pojkvän inte avstå en sol glasögon eller om han är trött på graden av ram du har, är detta ett bra alternativ för detta.

Köp nu!

Rakapparat: ger ett incitament för honom att trimma att skägget så att bry dig i tid att kyssa presentera katten med en elektrisk rakapparat.

Köp nu!

Importerat öl: Om din pojkvän gillar att prova olika ölsorter, hantverk och importerade presenterar honom med en öl som undgår de vanliga märken är ett bra alternativ.

Köp nu!

kaffebryggare: för dem som har en missbrukare pojkvän i en kopp kaffe, kommer detta alternativ behaga utan tvekan.

Köp nu!

cap: om locket är en del av kläder pojkvännen, välj en som han ännu inte har unna dig och honom.

Köp nu!

bok: detta är ett bra alternativ för dem som vill uppmuntra sin pojkvän för att läsa mer. Ta reda på vad hans favoritämne och investera i en samling eller en enskild bok att presentera honom.

Köp nu!

Spelplanen: tanken är att presentera älskare som gillar att spela med vänner, med sin flickvän och familj. Brädspel är alltid ett bra alternativ.

Köp nu!

Team tröja: detta är vår rekommendation för dem som har en pojkvän som älskar fotboll.

Köp nu!

Casual Skor: gåva för de som älskar katten med modeplagg till en sko är ett intressant alternativ.

Köp nu!

shirt: Ett annat alternativ är att presentera honom med en skjorta eller skjorta. Investera i något han kan använda i dag till dag.

Köp nu!

Tennis för fysisk aktivitet: för alla som har en pojkvän som åtnjuter fysiska aktiviteter såsom styrketräning och löpning, är denna gåva perfekt.

Köp nu!

Ryggsäck eller laptop fallet: om han inte har en väska att bära din laptop, är detta en mycket användbar gåva för din pojkvän.

Köp nu!

parfym: låt hennes pojkvän ännu mer doftande presentera honom med en maskulin doft. Men kom ihåg att för att ge en parfym är viktigt att veta mycket väl kattens preferenser.

Köp nu!

7 kreativa gåva idéer för pojkvännen

Oavsett det datum då du vill fira presentera det, vara kreativ. Kreativitet är nyckeln till att få en trevlig och annorlunda gåva samtidigt passar den tillgängliga budgeten.

Du vet att din pojkvän, du vet vad han gillar och ogillar, då du redan har den information som krävs för att tänka på en bra kreativ present till din kärlek, se några mycket olika inspirationskällor och välja hur nuvarande du:

1. En bok full av uttalanden

Gåvor till pojkvän: idéer och Presenttips

Foto: Reproduktion

Välj en bok att ge till sin pojkvän och öka den nuvarande grifando eller prytt några ord för att bilda meningar och kärleksfulla meddelanden. Eller så kan du markera några utdrag som rör dejta dig eller som hänvisar till några läckra minne. Om din pojkvän tycker om att läsa, för att han kommer att älska mini överraskningar längs läsning.

2. Ett anpassat objekt

Gåvor till pojkvän: idéer och Presenttips

Foto: Reproduktion

Vissa egna objekt kan vara mycket charmiga närvarande. Särskilt de delar som inte har en mycket tydlig och anpassa ditt meddelande eller namnet på din pojkvän gå och hämta en liten kamouflerad, att vara en överraskning för leverans av detta. Satsa på objekt som har något att göra med artister som hennes pojkvän, som musikalisk eller sport preferenser.

3. En ovanlig program

Gåvor till pojkvän: idéer och Presenttips

Foto: Reproduktion

Ring din pojkvän att göra något annorlunda, de gjorde aldrig. Det kan vara en picknick, en kort resa, en ballongfärd, en resa till motell eller något han alltid velat göra och du behöver aldrig kom över. I det här fallet, till capriche sätt bjuda in dig till programmet. Sätt en liten lapp i fickan utan att han märker eller lämna en convitinho på skrivbordet på jobbet. Bara vara noga med att inte invadera hans privatliv, vissa män inte gillar det.

4. dalarna

Gåvor till pojkvän: idéer och Presenttips

Foto: Reproduktion

Denna dal kan vara en mycket kreativ och roligt minne. Kan vara en kyss dal, bio, värt umgås med vänner, du fotboll eller så kan du vågar med kuponger för intima stunder. I denna typ av gåva kan flickvän också gå ut vinna och båda kan ha en chans att få speciella stunder tillsammans. Vad sägs om en kupong kit? Med flera olika dalar?

5. oväntade attityder

Gåvor till pojkvän: idéer och Presenttips

Foto: Thinkstock

Om du inte är en av de flickvänner som är hela tiden tjafsa mate, njuta av den speciella dagen du vill presentera honom att överraska dig med olika attityder. Du kan ta frukost på sängen eller frukost kalla honom innan sängen bara för att ge en bra speciell kväll. Det viktiga här är att förnya med något som du vanligtvis inte göra för honom.

6. Scrapbook

Gåvor till pojkvän: idéer och Presenttips

Foto: Reproduktion

Behandla sin pojkvän med en vacker klippbok med minnen av historien om par eller underhållande stunder av dating. Du kan kombinera fraser och inspirerande citat med fraser som minns speciella ögonblick av de två, allt detta utsmyckning sidor med bilder av dig.

7. super kväll av kärlek

Gåvor till pojkvän: idéer och Presenttips

Foto: Thinkstock

Detta är en gåva som någon man kommer att älska. Välj en vacker underkläder, förbereda klimatet och ta initiativ till att ta dig till sängs. Slappna av och låta nöjet att tala högre. Gör smekningar det och om möjligt försöka positioner och saker du aldrig gjorde. Överraska honom med en natt som tar dig till vansinne.