Varför kvinnor stöna under sex? - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

snabb andning och stön finns två olika sätt att visa njutning under samlaget. Varje person har en typ av beteende i dessa stunder. Dessutom kan dessa reaktioner vara frivilligt eller ofrivilligt, beroende på vilken typ av stimulans som du har. Naturligtvis finns det män som flämta eller stöna när de har ett förhållande, men suckar i synnerhet är varumärken som tillhör kvinnor.

Sanningen är att kvinnor är mer "teatraliska" under sex. Så tenderar de att dramatisera mer vad de känner, uttryckt genom moaning, ord eller ens skriker glatt erhålls. Allt detta medan män förblir något stabilt. Det är den typ av kön och det sätt som båda är att visa att de har roligt.

Den wail är för något annat än bara nöje?

När du tränar en sport eller aktivitet som kräver en hel del koncentration, varje människa är fortfarande extremt fokuserad på vad du gör fram till det ögonblick som avslutar uppgiften. Det är vanligt i idrottstävlingar, idrottsmän se skrikande vid målet, som om att släppa all den energi som, fram till det ögonblicket, var att undertryckt och drivs till sporten. Kön är inte annorlunda.

Naturligtvis båda är där för att njuta av stunden och njuta av upplevelsen, men det finns också koncentration för sex. Av denna anledning skulle jämmer och rop vara ett utlopp för dem som deltar i verksamheten, vilket frigör den koncentrerade energin såsom idrottare gör genom skrik.

Varför, trots allt, kvinnor låtsas nöje?

Det är den kvinnliga naturen för att försöka tillfredsställa din partner, som visar hur mycket han ger njutning i sängen. Enligt en studie som genomförts vid University of Lancashire i Storbritannien, suckar och andra ljud som avges av kvinnor är en del av detta scenario.

Forskning har visat att fyra av fem intervjuade frivilliga medgav att använda falska en orgasm jämmer under deras förhållande, bara för att de vill att sex var över snabbt. Detta är en viktig punkt att förstå män och kvinnor relationer.

När det gäller män, är sex en viktig del av relationen, vilken statistik visar att de flesta kvinnor inte bara ger så mycket vikt vid frågan. Det är dock klart att det är en specifik forskning, vilket inte betyder att yttrandet av de intervjuade representerar i själva verket synen på kvinnor som en helhet.

Statistisk blev ännu större när forskarna frågade dem de skäl som ledde till låtsas ett nöje att de i själva verket inte upplever. 92% av kvinnorna att de använde jämmer att behaga partner, vilket gör honom tro att han var den bästa älskare under sex.

Om detta är ett giltigt eller inte i sista minuten strategi är sanningen att de flesta män fortfarande i det eviga frågor om sanningshalten i glädje framgår av sin partner och även om vissa hävdar att även simulera en överdriven nöje att träffa dem, konst skede i sängen finns även en mer feminin fält.