Sexig utan att vara vulgär - Kvinnor Tips

Vid tidpunkten för flirta, utseende, sättet att förföra, hur kvinnor agerar kläder, accessoarer, smink, kan varje detalj berätta positiva eller negativa punkter. Det beror helt på hur varje åtgärd ses av män. Och mellan sexig och vulgär det finns en fin linje, lite slarv, en föråldrad millimeter kan innebära en verklig katastrof.

Det sätt en kvinna beter sig visserligen drar mycket uppmärksamhet och kan avgöra om det är sexigt eller vulgärt. Det betyder inte att du behöver för att mäta varje rörelse försiktigt, men när spontanitet är naturliga, glädjande män. De njuter vänliga, roliga kvinnor. Vad är besvärligt är när en kvinna skrattar högt, ökar sin ton och börjar agera orimligt, gör allt för att märkas.

Sensualitet när utformad blir en kvalitet. Det är bara ett sätt att släppa in luft, den underförstådda gränsen en viss illvilja som bara i fantasin hos betraktaren är, sensualitet inbjuder fantasi.

Balansen är nyckeln. Och när dressing, ingen vill visa alla på en gång, inte är lagligt. Prova: om du har valt en genomskinlig blus, bära en topp under, när du föredrar en decotão, välj en enklare bit för att matcha, jeans, till exempel. När allt kommer omkring, det finns ingen anledning att lämna axlar, ben och mage att visa om toppning halsen redan lämnar en kropp i bevis, är tillräcklig. Vem ska vara sexig är du, inte kläderna.

Vulgaritet väcker hos män samtidigt, känslor av värdelöshet och erotisk spänning. De gemensamma attityder till manliga ögon, fungerar som en flagga gränslöshet. Den stora utmaningen för kvinnor är att våga utan att överskrida gränser, vara sexig utan att vara vulgär. Tricket är att utforska sinnlighet med måtta, ibland, en gest, en trevlig pratstund med häftiga idéer kan fungera bra mer än en kort kläder. Intelligens och elegans är också sexig.

Uppfattningen om vad som kan vara sexig eller individ är dock inte innan många olika åsikter om något som alla kommer överens om: vem som helst kan vara attraktiv och påkostade sensualitet där. Därför är förtroende en nyckelfaktor för att hitta de kvaliteter och värdera dem. Och tror inte att vara attraktivt måste du vara inom de estetiska mönster som vi ser det. När välbefinnande finns, slutar upp att fångas av dem som närmar dig.