Vad män verkligen tycker om den kvinnliga kroppen? - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Många av oss tror att män vill ha en kvinna som har en perfekt kropp, en modell kropp och som har allt rätt på plats. Breast fed, attraktiva butt. Men det finns andra saker som betyder mer för män än denna perfektion vi föreställa oss i våra huvuden.

Se nedan vad de verkligen förväntar sig kroppen av en kvinna och bli överraskad med manliga avslöjanden i ämnet.

Men vad de förväntar sig av en kvinnas kropp? I allmänhet, män vill de med en naturlig och feminin kropp. Det vill säga, ingen överdrift i plast och gym. En kropp som är proportionell. Vissa kvinnor är naturligt smalare och andra mer "knubbig" och män respekterar det och som denna mångfald.

Det finns alltså ingen anledning att vilja förtvivlan försöker vara vad du inte är. De behöver inte ha en flickvän eller hustru med modellen kropp, för dem det viktiga är att ha en kvinnas kropp. Och vi får inte glömma att den bästa makeup som en kvinna kan bära är förtroende. Och för män, är en kvinna som tror på dess potential mycket mer attraktivt.

Det är värt att komma ihåg också att varje människa är attraherad av en typ av kvinnans kropp. Några som en modell kaross Gisele Bundchen, några lika kvinnor med en skyltdocka mellan 40 och 42 eller en fylligare kropp kurvor, liksom den sensuella Juliana Paes. Det finns också män som gillar mer atletisk stil, som kroppen av presentatören Sabrina Sato och som föredrar de fylliga kvinnor, som sångaren Adele. För varje kroppstyp, kommer det att finnas män som gillar honom och njuta av.

Och vad de tycker om celluliter och hudbristningar? Jo, de bör inte känna sig vacker, men absolut binder mindre till detta än oss kvinnor - och inte märker sådana små detaljer lika mycket som oss. Men på något sätt ska vi försummar. Celluliter krämer kan undvikas och minskat intag av drycker, till exempel. Och revben kan avlägsnas med behandling och med minskad undvikas bära snäva byxor och driva dragspelseffekten.

Vad som är säkert är att när han ser sin kropp i sina underkläder eller utan dem, kommer han att märka är hennes kurvor, deras attribut och egenskaper av kroppen och inte den fruktade celluliter och hudbristningar.

Vad sägs om smink? För dem är mindre mer. En naturlig look, korrigera bara de små defekter i huden och som visar de bästa egenskaperna hos hans ansikte är det uppmanas att behaga och locka en man ideal. De gillar inte hype på make.

Vad vi tycker är viktigt är att vara frisk och lycklig med vår kropp - vare sig det är en dummy 38 eller 44. Om du vet att värdera och upprätthålla sin självkänsla, det finns ingen människa som inte märker du går förbi honom. När allt kommer omkring, som redan nämnts ovan, den bästa kräm som en kvinna kan använda för att se bra ut för en mans självförtroende. Tro på dig själv är sexig.