Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Bland nyheterna om den andra sidan av världen av söta djur filmer och tips som gör våra liv enklare, möjligen också visas på Internet överraskningar, uttalanden och hyllningar till människor som är viktiga i ens liv.

Lyckligtvis dessa åtgärder har så mycket potential som någon viralized sensationalist rubrik, så att lite kärlek kan alltid visas på sociala nätverk när du minst anar det.

Är att bli inspirerad att ge din partner; eller att glädjas med spänningen människor lika vanligt som någon av oss tar sig tid att fylla dagen med en liten bit av kärlek till var och en av dessa verkliga historier!

1. Daniel visar världen som älskar Veronica

För att fira den tredje årsdagen av den första kyssen av paret, Daniel tog hjälp av personer från olika delar av världen för att berätta Veronica att han älskar henne. Trombocyter med orden "sommaren hittills vet att Dani älskar dig" fotograferades framför monument såsom Louvren i Frankrike, och vacker natur, som i Finland.

2. Begäran om dejting par ögonblick

Den YouTube-användare Andrew och Izabella började dejta efter fem månaders relation. Den officiella utnämningen kom från en Santa Catarina överraskning: en video med slumpmässiga stunder som paret tillbringade tillsammans visade sig flickan och en allians avslutade nuet.

Läs också: 10 tips för att ha en positiv attityd i relationer

3. Hunt frieri

Vinicius tog påsk att överraska ganska utarbeta sin flickvän Renata. Efter nio år av dating, kom frieri i form av skattjakt - ett påskägg fyllda med den fråga som rörde flickan!

4. Begäran bröllop med trombocyter

Under ett möte med sina vänner, var Monalisa överraskad av sin pojkvän Rafael, som bestämde sig för att be henne att gifta sig med honom efter tre år av dating. film värdig överraskning med motiv uppdelade i plattor hänvisar till kärleksförklaring "Love Actually" (2003).

5. Simulering av höjdpunkterna

För att fira sin ettåriga årsdagen av dating, Robertha förberett en mycket speciell överraskning för Caio. Med hjälp av personer som deltog i historien om paret var en rekonstruktion av de bästa ögonblicken i dejting registreras och upplevs av två.

6. Förklaring av kärlek i äktenskapet

Redan vid altaret, Rafael förklarar sin kärlek till bruden Rafaella förutsatt att det är motsatsen till allt han någonsin velat, men det kunde inte vara bättre. "Keep flytta, eftersom då du hålla ändra mitt liv", frågar han.

7. Kort med diktning

Recitera texter "halv" Oswaldo Montenegro, Thales förklarar Mayelle flickvän för att hedra sin andra årsdagen av dating. Videon producerades av mannen som skapade manus till en berättelse där han söker vägen att älska det.

Läs också: 10 fakta som kommer att förändra ditt sätt att se relationer

8. Hyllning till meddelandedelar

Idén om thailändarna var mycket nära överraskningar med blodplättar. Men denna hyllning till Yuri har videon ett meddelande dividerat med ord som skrivits och utformats med former, färger och bakgrunder.

9. Begär bröllop i filmen

För att överraska sin flickvän Leila bjöd Andrew sina vänner och familj för en film session. På skärmen i stället för film, kvinnan såg en vacker kärleksförklaring, komplett med parets berättelse om minnen. Den frieri åtföljdes av ljus lyser upp och glada applåder av de närvarande.

10. överraskning Wedding

Renata beslutat att fira sin bröllopsdag med Australian James på ett helt annat sätt. Efter smärre justeringar klänningen bärs i sin första ceremoni, Youtuber repeterat med sin son Nick en förnyelse av löften som en överraskning till sin man.

11. Förklaring av kärlek på födelsedagen

För att fira födelsedagen av sin flickvän, beredda Anderson en överraskning. När han kom hem var Barbara inför hjärt ballonger, budskap om kärlek och massor av bilder på paret sprida ditt rum. Uttalandet dök upp i video formen och all hyllning spelades in på video.

12. Begäran wedding i bar

Efter fem år av dating, beslöt Rodrigo fråga Naia i äktenskapet med stil. I en bar, i närvaro av vänner och anhöriga till paret, var en video som produceras av de unga som visas på en stor skärm. Erinrar smak gemensamt och egenheter i relationen, är begäran tjänsteman med en offentlig kärleksförklaring och utbyta ringar.

Läs också: 10 spännande filmer att titta på med din älskade

Dessa filmer, förutom att vara bra exempel på firandet av kärlek, bara visa vikten av att vara tillsammans du bryr dig om. Därför är det förebild och vara kreativa berättelser att överraska den person du älskar, men ta hänsyn till att dess förslag bör anpassas till den stil du: en väldigt blyg person, till exempel, kanske inte gillar att bli centrum för uppmärksamheten på en offentlig plats.