Fördelar att relatera till äldre män - kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Äldre män har en viss charm i den kvinnliga imaginära, eftersom vanligtvis det förväntas att, eftersom de har mer erfarenhet, dessa män redan vet vad de vill, även på älskog.

Denna typ av beteende förtrollar många kvinnor som söker mer stabila relationer och som är trötta på män med barns beteende.

Säkerhet och mognad

Även om inte en standard, äldre män är oftast mer säker på sig själva. Klinisk psykolog Pamela Magalhães konstaterar att män över ålder kan få en mer fredlig och stabil relation. "Det finns ingen regel, men det finns större chanser att hitta mer känslomässig mognad hos äldre män, vilket avsevärt underlättar den känslomässiga relationen", tillägger han.

För administratören Rebeca Novelleto som började dejta den verkställande Ricardo Novelleto (nu hennes make) vid 23, 28-åriga skillnaden var aldrig ett hinder. Chefen medger att förhållandet bara fört bra saker: "Jag ser inga nackdelar. Det finns ingenting som hindrar vår relation ", säger han.

bättre sex

Med tanke på den större erfarenhet, mer kontrollerade hormoner och ångest, män i högre ålder tenderar att vara bättre i ett mycket viktigt område: sex.

Psykologen och sexolog, Carla Cecarello avslöjar skälen till att dessa män kan ha en bättre sexuell prestation "(Äldre män) är ingen brådska att komma någonstans, eller är mer respekt sexuell tid kvinna" konto.

Förhållandet är ännu bättre?

Rebecca berättar sin erfarenhet: "Om flickan gillar elektronisk musik, visor och pool party varje vecka kommer det att bli svårt att hitta samma saker hon gillar i en mycket äldre person. Jag sökte en lugnare person, hade tröttnat på hype ", minns han. "Jag hade aldrig tålamod för pojkar i min ålder. Alltid trott dårar. I grund och botten, utan att ens veta om det, letade jag efter en fokuserad person, romantisk, erfarna och när jag träffade min man såg allt detta och mycket mer på det ", säger han.

Affiniteten mellan paret är en förutsättning för att relationen fungerar "Ricardo har alltid varit mycket unga huvud, kropp och själ, gillar att ha kul, men utan överdrift. Vi har alltid gjort allt tillsammans, som samma saker. Han är super partner. "Säger Rebecca.

En annan stor fördel som Rebekah se i din relation med en man 28 år äldre var ett stort problem för hälsa: "Idag är jag lugnare, han lärde mig en hel del, särskilt när det gäller hälsa. Han bryr sig mycket och jag visste redan att. " Han tillägger: "Det fanns många förändringar, från mat, fysisk aktivitet, öva tålamod, tolerans och annat som just lade mig att vara människa. Idag är jag en miljon gånger bättre och 35 år till 23. "

För att räkna ut ett antal faktorer måste vara i harmoni, planer, mål och önskningar. Enligt Carla "Allt beror på vad det kommer att hämta i relationen med den andra." Pamela delar samma idé: "Ålder är den minst viktiga när det gäller hjärta," råder psykolog.

Relationer kräver ömsesidiga ansträngningar och samarbete för att se, liksom kompatibilitet mellan partners: "Varje relation behöver flexibilitet, dialog, generositet planerar kompatibilitet och grundläggande: en stark önskan att få det att fungera", säger Pamela. Carla delar samma åsikt och tillägger: "Lycka är relaterad till hur vi tar livet, enligt den vision vi har i världen, eller känslomässig mognad"

vård

Fördelar att relatera till äldre män - kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Även om också förekomma i relationer med män i samma ålder, är det bra att ta lite noga med att inte skada denna typ av relation.

I vissa fall, äldre män upprätthålla trauma eller missbruk från tidigare relationer som kan äventyra den nuvarande relation.

En annan fråga gäller moderskap. I vissa fall, män redan har barn från tidigare relationer, och inte vill bli föräldrar. I dessa fall är beslutet mycket känslig, enligt instruktionerna Pamela: "Om att vara mamma är något viktigt för dig, prata mycket med din partner och komma överens med det bästa alternativet. Och om du ger upp den drömmen på grund av begränsningar i relationen, inte värt senare klandra honom för det. "

Partners i alla åldrar kan vara svartsjuk men äldre män tenderar att ha denna känsla oftare. Den energi och vitalitet av partnern bör inte hota honom och bra samtal om detta ämne är avgörande.

En annan mycket viktig fråga: den äldre mannen inte är hans far och är mycket viktigt att ha denna skillnad mycket väl definierade. Carla uppmärksamma på den här typen av situation "Många kvinnor leds av attityder överbeskydd och säkerhet som en man i denna ålder kan ge och sluta överföra honom en broderlig kärlek, far, och då saker får förvirrad helt."

fördomar

Nackdel för samhället är ett annat hinder som kan uppstå och det är mycket viktigt att inte låta det störa deras relation: "Tyvärr lära sig att ta itu med fördomar och dribbla det kommer att bli en utmaning. Men det viktigaste är att tro att den valda vägen är det som gör dig glad och redo! "Säger Pamela.

Rebecca säger att i början, gjorde en del människor inte relationen med bra ögon, "Min far lite svårt, men var snart löst. Somliga ville ge mig råd men ingen hörde "hans beslutsamhet att upprätthålla relationen gett goda resultat :. En solid äktenskap som har varat i 12 år.

Varje relation för att lyckas, båda parter måste utöva förståelse, förståelse och önskan att vara tillsammans, oavsett ålder. "Lite tålamod, omtanke och intresse för att dela ett liv tillsammans kommer att göra stor skillnad", säger Pamela.