7 hemligheter som män dölja kvinnor - kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Vissa säger att alla män är lika, eller ens om de är förutsägbara och därför kvinnor förstå dem lätt. Å andra sidan, levande män klagar över att kvinnor är mycket svårt att förstå. I själva verket, bland de stora skillnaderna mellan de kvinnliga och manliga universum, det kommer alltid att finnas mer att lära. Även de mest förutsägbara män har några hemligheter som inte delar med sina partner av olika skäl.

1 - Det måste också känna sig trygga i relationen

Kvinnor tenderar att vara mer osäker än män när det gäller relationen, men de måste också känna starkt vad de engagerar. Detta är relaterat till många uttryck, men också en fråga lite mer "primitiva". Sanningen är att din partner förmodligen ska känna upp till par som en man. Han vill veta att du överväger starkt och kunna försörja familjen.

2 - Han ser på andra kvinnor

Sanningen är att när du inser att din partner såg en annan kvinna, såg han förmodligen samma. Men det betyder inte att han är intresserad av det, eller om du inte vill vara med dig. Poängen är att den manliga hjärnan är mycket instinktiv - och han ser på andra "kvinnliga" utan att ens inse det.

3 - Han gillar sex "utan känsla" från tid till annan

Naturligtvis är handlingen att "att älska" en av de erfarenheter mest uppskattade av kvinnor. Män gillar också humör för romantik, men ibland de bara vill ha en trevlig sex session. Och den bästa nyheten är att det inte behöver vara med en annan kvinna, kan det vara precis som han har hemma, dvs du. Förstå detta behov och så dela stunder med honom, med andra ord ha kul.

4 - Det har sexuella fantasier som inte berätta

Men det betyder inte att inte vill berätta för dig. Det visar sig att det ibland kan betrakta dessa offensiva kostymer för dig. Om din nyfikenhet är stor eller om du vill behaga honom, dela dina egna fantasier med honom. Detta kommer att uppmuntra dig att göra detsamma.

5 - Han ligger till inte diskutera

Ibland, för att skydda dig från en ful argument, föredrar man att ljuga. Detta sker främst efter några bekännelser honom få alltför reaktioner på din sida. Så när din partner berätta något, oroa dig inte för mycket med det. Ta ett djupt andetag och försöka förstå hans motiv.

6 - Han gillar när du tar hand

Även den mest avslappnade av män som när deras partner tar väl hand om sig själv. Det är inte nödvändigt att bli besatt av skönhet, men från tid till annan, det kostar ingenting att fullända den produktion för att behaga katten.

7 - Han är rädd för att inte få tag du

Sanningen är att din partner lever i rädsla för att inte kunna hålla den ekonomiska standard dig. Även om du arbetar, känns det naturligt ansvarig för ekonomiska välbefinnande. Om du visar honom att du är tillsammans i detta uppdrag, kommer allt att bli lättare. Engagera dig i ekonomiska frågor i huset, vet hur mycket du spenderar varje månad och försöka hjälpa på alla möjliga sätt. Detta kommer att spara en hel del huvudvärk till din partner.