9 hemligheter som män vill du veta om sex - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

När det gäller sex, att inte alla böcker i tillräckligt världen förklara allt att män och kvinnor som bäst, men det skadar aldrig att försöka. Var uppmärksam på nio hemligheter om sex att de skulle älska att du ska veta.

1 - En bit av "aggressivitet" är välkommen

Var försiktig när det gäller att "aggression" citattecken måste tas på allvar. Ingen tycker om att slå eller fånga faktiskt. I själva verket män som sex lite oförskämd, från tid till annan. subtila kramar, lätt att dra hår, bland annat är tillräckligt för att nå denna kategori.

2 - Varje människa vill prova analsex

Okej, kanske inte varje människa, men 99,99% av dem gjorde. Vissa talar inte eller antyda att - kanske för att de inte känner har de att frihet, kanske för att de är rädda reaktionen av deras partner - men om du har också nyfikenhet, föreslår katten prova analsex och titta på: han kommer förmodligen språng av lycka.

Du ser, se till att inte göra bara för att tillfredsställa honom, måste man vara riktigt i ordning.

3 - Storleken verkligen betyder något för dem

Nej, det är inte bara en dum jämförelse med penis av hans vänner. Pojkar, i själva verket vill veta om din penis har en tillfredsställande storlek. Naturligtvis är denna fåniga, eftersom storleken stör inte alltid nöjet ges till partner, men för dem är en viktig data.

Därför när det är möjligt, beröm prestanda hans kärlek, prisar, bland annat storleken på "följeslagare" av det.

4 - De gillar det när en kvinna känner sig tillfreds med sig själv

Inget mer irriterande än en kvinna som inte är accepterat. I sängen, då denna faktor blir mycket större proportioner. Var tillfreds med din kropp innebär att sex kommer att bli mycket mer naturligt. Kvinnor som bryr sig mycket om sina bästa vinklar, bland annat få tiden att bli mindre njutbart och alltför artificiella.

5 - Män berömma

Det är enkelt: du producerat och vill höra att "se vacker dag." Män också. Naturligtvis är den maskulina naturen lättare att berömma, men det skadar aldrig att ta en mass ego av pojkarna. En enkel "Du ser bra ut i det skjorta" eller "Jag älskar att hennes parfym" redan ger dig extra poäng med dem.

6 - bilder med dina meddelanden välkomnas

Enkelt, flicka, är det inte nödvändigt att vara sexiga bilder. De möjligheter som tekniken är fantastisk och det kommer att älska det om du nonchalant skicka en bild på dig själv eller opretentiöst kul för hans mobiltelefon.

Kan vara ordentligt klädd, gå till jobbet eller ens titta på TV, och det bästa: behöver inte vara vacker eller produceras, är tanken att bilden är bara ett sätt att säga "Jag var här för ingenting och kom ihåg dig." Inte värt fylla sin meddelanderuta med sina poser hela tiden, för då spelet förlorar sin nyhet.

7 - Det är trevligt att se dig "start"

Även underkläder är både extremt sexig, män också kan uppskatta när en kvinna är "ändå". Du vet de kläder för att stanna hemma? Har sin charm, tro mig. Ger en oskyldig luften "var det inte för dig att se mig så" och kan göra stor skillnad i den manliga imaginära.

8 - De behöver känna önskad

Osäkerhet är inte enbart kvinnor, män kan också känna mycket osäker när det gäller sex. Så när din partner vill att insinuera att signalerar tillbaka som också är i sin ordning. Samma sak gäller för när du är på humör: ta initiativet. Annars kan han finna att problemet är med honom.

9 - Allt de vill ha i sängen är en förtrogen

Blyghet i sängen, är synonymt problem. Exponera dina önskningar, ha roligt och tveka inte att föreslå nya upplevelser. Män älskar att testa olika positioner och situationer, så var inte blyg. Det visar att förutom glädje, är där för att dela med honom stunder med massor av kul.