10 regler för en varaktig äktenskap - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Trots att antalet skilsmässor som registrerats av folkräkningen har ökat från 1,7% 2000 till 3,1% år 2010 och gjorde officiellt antalet äktenskap har minskat från 49,4% till 42,9% under denna period på tio år, men vissa tror på "tills döden skiljer oss åt."

Äktenskapet är ett mycket viktigt steg, som i nästan oåterkalleliga natur måste vara väl genomtänkt innan den var klar. Om du redan har bestämt "ja", kolla in våra tips för att hålla i många år, som du alltid drömt om.

1 - inte sluta arbeta

Du kanske har gift arvtagare till en stor förmögenhet eller medarbetare, oavsett. Låt inte ditt yrke att leva endast äktenskap. Arbete är inte bara viktigt för dem som vill tjäna pengar, men också att upprätthålla individualitet. Det är viktigt att du har dina pengar för att hantera som du tycker passar.

2 - Väder tillsammans

Helst paret ta lite tid minst en gång i månaden för att bara njuta av varandras sällskap. Det kan vara en kort resa över helgen eller en middag som speciell restaurang. Det viktiga är att båda kan slappna av och prata om frågor som inte inbegriper ekonomi eller barn, till exempel.

3 - inte beroende av varandra

Detta gäller alla gifta livsområden. Man kan inte lita på en annan känslomässigt, ekonomiskt och även fysiskt. Par vars relationer utföra arbete är bara tillsammans eftersom livet är bättre på det sättet. Beroendet på någon nivå, kan allvarligt skada relationen.

5 - Försök att planera

Var på förvärv av en fastighet, en bil eller ens beslutet att skaffa barn, är det viktigt att paret är i full överenskommelse och medveten om konsekvenserna. Även om överraskningsmoment (i fallet med ett barn, i synnerhet) kan vara en stimulans för förändring, är det alltid bättre att de två parterna prata och fatta de beslut tillsammans.

6 - Håll vänskap

Allteftersom tiden går, är trenden att antalet vänner minskar. Ändå försöka hålla några för livet av de två är inte begränsat till vad som händer inuti. Friends är bra att ventilera och be om råd när förhållandet går igenom vissa svårigheter och, ja, alla relationer gå igenom dem.

7 - Dialogen kan inte sluta

Även om du redan har talat om alla angelägenheter i världen, inte sluta att dela åsikter och utbyta idéer. Par tenderar att dialog ständigt faller ut mindre.

8 - inte vill styra en annan

Din man är med dig, med få undantag, varför han valde att vara. Det betyder att du inte behöver veta varje steg han tar när bort. Ingenting hålla ringer frågar var du är, vem du är, vilken tid tillbaka. Om han ger dig verkliga orsakerna, försök att kontrollera sin svartsjuka.

9 - Var följeslagare

Du får inte stödja fotboll, men från tid till annan, inte kosta företaget till sin kärlek på soffan medan han tittar en match. Du behöver inte förstå reglerna eller ens vrida, det enkla faktum att dela en passion det redan visar att du bryr dig. Samma sak gäller för öl helgen och andra program som han bjuder dig, men du aldrig snubblar.

10 - Investera sexualliv

Sex är en viktig del av kvaliteten på relationen. Utan att vara vulgärt eller invasiva, du be preferenser din partner och avslöja deras. På tal om ämnet kan hjälpa dig att utveckla intimitet mellan er. Känslan av att utfodra varandra är också en avgörande faktor i detta sammanhang, så försök inte att lägga undan romantiken.