10 nyårslöften som är värt att göra

Foto: Getty Images

Går in år ut och år in och löften verkar alltid vara samma, eller hur? Har ni märkt det?

Ett sätt att ändra detta mönster lite och försöker verkligen följa och genomföra dessa löften eller livsförändrande beslut söker idéer som faktiskt har en personlig mening och är inte baserade på förväntningar på företaget eller dess umgängeskrets.

Till exempel, för många löften gå ner i vikt, men kommer detta är ett personligt beslut eller endast ett löfte om att behaga andra eller följa ett mönster? Är det verkligen vad du vill? Varför det har misslyckats med att uppfylla detta löfte?

Det är mycket svårare att följa beslut som inte är det som vårt hjärta verkligen vill. Men när vi fattar beslut på egen hand och är dedikerade till sanningen blir allt är möjligt. Så, vad sägs om en liten förändring din nyårslöften den här gången?

1. Välj något att sluta göra nästa år

I stället för att lägga till en annan verksamhet att göra nästa år, vad sägs om att ta bort en och fokusera mer kvalitet i den andra? Kanske det är precis vad du behöver för att ta fart i sin verksamhet.

Läs också: 25 sympatier du har vad du vill ha i det nya året

2. Ta en paus för människor

Ofta vill vi hjälpa och slutade mycket "hård" med de människor vi bryr oss, men ibland är det bra att ge en vapenvila, kritiserar mindre och låta personen gör vad du tycker bäst. Detta gäller även för fiendskap och agg. Det är dags att lägga det åt sidan och fokusera på bra saker.

3. Inse de saker som människor gör i sitt dagliga

Tack för lunch hennes mamma gjorde resan att hans bror gav dig genom att enorm fördel att hennes vän gjorde och bad om någonting i gengäld, tacka box marknaden för servering, tacka dem som ger dig passage under transporten. Dessa små åtgärder ger ännu mer makt till nyår.

4. Informera dig bättre innan du delar nyhetsnätverk

I kristider, för att informera sig ordentligt är en plikt för varje medborgare. Inte sprida falska nyheter. Kontrollera dina källor i storskaliga tidningar och kontrollera om källan inte är i tvivel.

5. Förbättra är på något du redan vet hur man gör

Om du redan vet hur man spelar ett instrument, vad sägs om att investera i att höja sin kunskapsnivå i den? Träna mer, studera mer? Idén går för någon verksamhet. Simning, automaquiagem, ett språk, slutligen, investera i något du redan vet, men har möjlighet att ytterligare förbättra.

6. Var inte "espertão" och gå över lagar och människor

Detta är en mycket viktig löfte och som kan förändra livet för många människor. Det verkar ofta att det enda sättet att få saker är att vara smart att den personen är full av tricks komma först i någonting, men det är en riktigt ädel attityd? Skulle det inte vara bättre att vara sanningsenlig, ärlig och följer de lagar och regler som alla andra? Till exempel, använd inte föredra rutan om du inte verkligen en del av den grupp som har rätt att använda den. Tänk på det.

7. Lyssna att förstå, inte bara svara

Oftast hör vi vad andra har att säga att bara kunna svara på det, eftersom även med svaret innan höra vad personen säger. Men vad händer om i stället vi verkligen höra vad personen säger och försöka förstå och inte bara reagera?

8. Var inte vårdslös med dina utgifter

Du vill börja året rätt? Börja sedan vara mer ansvarsfulla med hur du spenderar dina pengar. Inte spendera mer än du har, spara åtminstone en del att vinna och undvika att göra kontantköp - främst objekt som inte är av stort behov, eftersom det ögonblick trendiga kläder.

9. sluta bry sig så mycket om utseende och materiella varor

Och om du låter det släppa lite status och njuta av livet utan att behöva oroa utseende, bilar, kläder, etc? När du fokuserar på det, ingenting verkar vara tillräckligt. Det kommer alltid att finnas någon som har mer, visar mer. Inte värt att investera endast i status. Njut av ditt liv och skjutas upp.

10. Promise mindre, göra mer

Trots att en något ironiskt idé för en lista över löften förslag, verkligen är det vettigt och är viktig. Istället för att säga "jag gör det", vilket är en fras som genererar en hel del oro och förväntningar, bara gå och göra det. Inte prata med någon, inte lova att inte själv. Bara gör det.

Promise och kunna möta är inte så lätt, men om dessa beslut gör verkligen meningsfullt för dig, inte vara så svårt. Det är svårare när du lovar något att tänka på andras förväntningar, men när drömmar och löften är vår, är trenden att det händer saker mer naturligt.