Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Relationer bygger på börser och aktier: känslor, erfarenheter, goda och dåliga tider. Så det är nödvändigt att du och din partner är i linje och enligt de maximala möjliga problem som kan innebära en dating.

Men eftersom detta inte alltid är en realitet i romantiska förvecklingar, kan det vara så att vissa åtgärder hennes pojkvän är skadligt både för dig och för relationen själv. Ofta är dessa problem kan identifieras, till en början, svårare än det låter, eftersom många åtgärder kan komma förklädd till "för mycket kärlek".

I andra kan det vara så att engagemang är så stor att du bara sluta glömma några viktiga saker både för dig och för din partner och din dating.

För att hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur en relation kan ändra sina vanor, kolla in en lista med 12 saker du bör inte misslyckas med att göra kravet på sin pojkvän, eller till och med på grund av en sed som du förvärvat efter du började att relatera till.

1. Lämna inte dina vänner

I början av relationer är det mycket vanligt att unga par som vill tillbringa så mycket tid tillsammans som möjligt. Ofta innebär detta en avvikelse från sociala grupper där varje infogas eller till och med gemensamma vänner. Även om detta är en naturlig och även omedvetna beteende, är det klokt att undvika det, så att bevara vänskapsband för att säkerställa att paret fortsätter rör med andra människor, som är hälsosamt.

Läs också: 10 tecken för att identifiera en kontrollerande man

Förutom att bli en kvävande relation, kan avlägsnandet av konsekvenserna variera från KVÄLJA din partner på grund av mycket överdrivna samexistens även i mer drastiska fall hamna ensam efter en eventuell uppsägning för alla hans vänner gav upp försöker att hålla det runt.

2. Var noga med att träffa nya människor

Jag umgås med vänner är också ett sätt att hämma utvecklingen av nya band eller helt enkelt misslyckas med att få kontakt med nya människor. Expandera umgängeskrets, inte nödvändigtvis föra nya bekantskaper för personlig interaktion, är det ett av de enklaste och praktiska sätt att få nya erfarenheter och lära sig mer om världen, om bara miljön runt omkring dig.

Varje individ ger en annorlunda livserfarenhet, var träffade olika människor och platser, var och en gick genom en unik utbildningsprocessen. Relationer är mycket rik så på grund av utbyte av erfarenheter och kunskap som de tillhandahåller. De fördelar som kan avnjutas antingen individuellt eller av paret för att presentera både (om bara du har haft kontakt med den nya personen och sedan bara berätta för din partner om vad du hörde den dagen) nya modeller i livet.

3. Var noga med att veta bättre

Livet är en process av självkännedom. Vissa säger till och med att större blir din kontakt med dig själv, desto högre inre frid. korrekt känna din kropp och din personlighet kan rädda dig från flera oönskade situationer eller till och med besvikelser.

Att veta väl du veta vad deras gränser och bättre förstå vad som gör dig lycklig, så du kan också försvara mer egendom sina åsikter och skapa större självförtroende, både i utseende och i sina attityder.

4. Var noga med att göra vad du vill

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Vare sig med svartsjuka, för att ge mer tid till dating eller bara för att han frågade, är det viktigt att du utvärdera om de misslyckas med att göra vad du vill ens värt det. Denna typ av återhämtning kan komma i många former, och för dig att ge upp några hobbies eller sluta delta vissa platser.

Om du håller med hans skäl och lösa CeDe också värt undrar om det inte skulle vara rättvis handel så att den också avsätta något du gillar att göra och bry dig. Men man måste vara mycket noga med att denna uppsättning av förhandlingar är inte skadligt för individuell utveckling av var och en av er, både professionellt och personligt.

5. Ändra inte ditt utseende om du inte vill

I ett förhållande, acceptera kritik är mycket viktigt, men det är också nödvändigt att veta filtrera dem och ens märker när din partner kommentarer är inte hälsosamt för dig. Kom ihåg att du inte behöver banta eftersom han vill ha en smal flickvän eller räta hår eftersom han inte gillar lockar, eller att sluta använda tillbehör eftersom han inte gillar dig garnering. Prioritera dina känslor, bara göra de ändringar du vill och låt det inte ändrar förfrågningar skaka din självkänsla.

6. Var noga med att klä sig som du vill

Relaterat till kritik, är det också vanligt att partners att ingripa i vägen för dina väninnor man klär sig, men knappast övervägandena i detta avseende är fria från habegär och svartsjuka.

Om det i er relation, begäran till dig att byta mini-kjolar för byxor är återkommande, prata med din pojkvän och förklara att detta är din stil och ditt sätt att dressing ändrar inte dina känslor och respekt för honom.

7. Ge inte upp din personlighet

Trots att vara i en relation innebär att dela, betyder det inte att du och din partner måste dela, alltid, varje minut av dagen som du tillbringar tillsammans. Du kan fortfarande gå ut med dina vänner och låt honom gå ut med sina vänner, som ni också kan lagra dina egna hemligheter - förutsatt att det inte är något som sätter dating och ditt förtroende i riskzonen, naturligtvis.

8. Låt inte som begränsar dig

I giftiga relationer kan det hända partnern för att få din flickvän eller hustru tro på allt som paret lever tillsammans är en stroke lycka, eftersom det i själva verket skulle det inte vara värt mycket hans företag.

De attityder pojkvän eller make som utlöser denna process av manipulation - också känd som gaslighting - är listiga och inte lätta att identifiera. I allmänhet kan det manifesteras i tal som inferiorizem dig eller få dig att ifrågasätta och tvivla på dig själv, vilket kan visa sig hindra dig att uppnå professionella mål eller känna sig vacker, till exempel.

9. Var noga med att resa

Njut av en otrolig möjlighet, ett flygbolag befordran med vänner eller besöka en släkting i en annan stat: Om din pojkvän inte kan följa med dig eller resa förslag omfattar inte det, prata med honom och se till att njuta av.

Men du bor tillsammans och dela väldigt många gånger nu, kan du ändå tillbringa lite tid utan att se det personligen. Om problemet är det faktum att du inte kan leva detta äventyr tillsammans, säger du kommer att innebära många nya historier att berätta för honom, och om du gillar destination kan du besöka den tillsammans en annan gång.

10. Ge inte upp dina drömmar

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Framför någon funktion, är det viktigt att en relation är full av gemenskap, som innebär ömsesidigt stöd. Så låt inte pessimism eller stående på golvet i din partner fungerar som en hink kallt vatten och se till att kämpa för vad du tror kommer att göra dig lycklig.

11. Inte förråda

Precis som det är inte rättvist att du slutar att göra vad du älskar eftersom hennes pojkvän frågade, det är inte rättvist att du skickar att göra något som inte håller eller anta vanor som inte matchar din livsstil för att passa bäst till din partner.

Alltid bedöma om vad du inte kommer att vara anledning till ånger i framtiden eller äventyra din hälsa eller självkänsla. Det verkar att slå att säga det, men man alltid giltigt råd är att påpeka att din partner måste acceptera dig som du är, inte som du skulle kunna vara. Självklart, det är inget fel med att försöka vara en person alltid bli bättre, men det är ett beslut som måste komma från dig, det är vem som ska vara nöjd med resultatet.

Därför är det viktigt för relationen att varje Skydda din personlighet och inte svika dig själv eller låta andra försöka göra dig någon du inte.

12. Var noga med att dra nytta av detta

Tipsen som presenteras ovan kan sammanfattas i en stor grupp: njuta nu, antingen med din partner eller ensam, men framför allt ensam. Låt aldrig taget om din personlighet för att behaga andra, särskilt om det stör dig. Respektera din essens och prioritera din lycka innan funderar du lämnar din pojkvän lyckligare. Även om det är kliché, det är också möjligt att bekräfta att du bara kan vara lycklig i ett förhållande när din lycka är garanterad, eftersom du kan bara verkligen älskar någon när den största kärleken är själv.

När människor skiljer sig mycket från varandra, är det mycket svårt att lista mönster i relationer, men det är att säga att bara förtjänar din tid och din omsorg partner som älskar dig för vem du egentligen är och inte med förändrade villkor. Om du känner undermineras, devalverat eller upphävas i sin uppvaktning, är det viktigt att tala öppet om det och överväga om det verkligen lönar sig att insistera på ett giftigt relation. Att komma ihåg alltid att din egen lycka kommer först.