Tips för att arbeta par tillsammans - Kvinnor Tips

Det är mycket vanligt par arbetar tillsammans, särskilt i små och familjeföretag. Men att arbeta med sin man har sina för- och nackdelar.

Det värsta är när hemuppgifter eller arbete påverkar den andra sidan av livet för båda. Men när det finns en mycket stark professionell samverkan mellan de två, resultaten är vanligtvis mycket positiv.

Om du arbetar eller tänka arbetar sida vid sida med sin make, kolla in några tips för att få ut det bästa av denna situation utan att skada eller yrkesliv och även privatliv.

När du är hemma, båda behöver vila och vara fri att arbeta när de är utanför kontoret. Därför kombineras med varandra att inte tala om arbete eller arbeta hemifrån utanför servicescheman.

Om du behöver arbeta eller diskutera professionella frågor hemma, försök att göra detta på ett tag eller avgränsad tid och även, om möjligt, göra det på en lokal hus som är lämpligt - som ett kontor eller grupprum - aldrig i rummet av dig .

Ett annat tips är att inte låta professionell relation kyla kopplingen mellan er. Båda bör sträva efter att behålla smekningar, ömhet och intimitet de två, även om det finns ett problem på jobbet.

För att undvika att du kör ut de frågor och i slutet av dagen vistelse utan att behöva tala om, eller ens trött på frågor från varandra, försök att utöva olika aktiviteter tillsammans. Investera i en hobby, fysisk aktivitet och göra turer tillsammans så att du kommer att se i olika situationer i dag till dag arbete. Detta kommer att ge dem och hålla intresset både relationen.

På jobbet, bör du behandlas med professionell respekt som medarbetare. Denna typ av attityd bör uppmuntras och tillämpas för att undvika problem mellan dig, undvika pinsamheter på andras kollegor och också så att din relation inte skadar utvecklingen av arbetet.

Därför bör du inte kyssa, flirta eller har någon form av intima beteende inom företaget. Klart de inte har att göra med kallt, men med artighet och vänlighet som du skulle behandla någon annan medarbetare.

Den totala guld tips är inte Blanda arbete och privatliv. Detta är inte alltid möjligt att uppnå, men du kan alltid försöka. Så om polisen, inte att ta arbete och hemma att arbeta. Så du inte tillåter yrkesliv stör personal och vice versa.