4 böcker för dem som vill gå ner i vikt hälsosamt - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Gå ner i vikt med hälsa: det verkar ett enkelt koncept, men det är en av de största svårigheterna för dem som behöver eller vill gå ner i vikt. Ett stort antal dieter visas varje dag, lovar att utföra denna svåra uppgift, men dietister att, eftersom varje kropp skiljer sig från de andra, även den rätta är att följa ett livsmedel program som utformats speciellt för dig.

Om tid att konsultera en dietist är kort eller pengar räcker inte, det finns andra billigare alternativ, men inte ersätta professionell ackompanjemang, kan ge en god hjälp i viktminskning. Böcker, till exempel, är ett bra val, eftersom de kan ge dig god vägledning om sammansättningen av kost och övningar som lämpar sig för viktminskning.

1 - "Jag kan göra dig gå ner i vikt"

Om du är av dem som tror att allt går för en perfekt kropp, är denna bok ideal. Författaren, Paul McKenna, föreslår en behandling baseras främst på det praktiska arbetet för deras attityder och tankar när det gäller livsmedel och kropp. McKenna är en hypnotisör och använder visualisering och avslappningsövningar för att programmera din självkänsla och sina matvanor därför. Detta förslag hjälper inte bara att gå ner i vikt, men också för att ta kontroll över olika delar av ditt liv. Boken har också några spännande historier.

2 - "5 väsentligheter att gå ner i vikt"

Boken, skriven av nutritionist och kock Maria Cecilia Corsi, har ett antal knep för att gå ner i vikt utan att lämna hälsosidan. Som författare är också mästare på god mat, behöver riktlinjer "fem viktiga punkter för att gå ner i vikt" inte offra nöjet att provtagning några delikatesser. Perfekt för dem som vill gå ner i vikt utan uppoffringar smärtsamma.

3 - "Jag kan inte gå ner i vikt"

Tro det eller ej, har denna diet följts av mer än 30 miljoner människor runt om i världen. Det visar sig att kosten föreslagits av Dr Pierre Dukan har antagits av många viktiga människor, däribland Kate Middleton, hertiginnan av Cambridge. Att fyra grundläggande steg för att gå ner i vikt utan att svälta använder Dr. Dukan sina mer än 35 års erfarenhet av näring för att uppnå den perfekta kroppen av lust.

4 - "Hälsosam kost dag till dag"

Ian Marber, en ledande expert Storbritannien näring, ger i "Hälsosam kost dag till dag" en kombination av närings vägledning och förklaringar om hur människans ämnesomsättning påverkas av födointag. Marber fokus på närings utbildning för att hjälpa läsarna gå ner i vikt att hålla kroppen frisk. Metoden är mycket flexibel och kan tillämpas på vardagliga situationer, som författaren gör det klart. Den extra fördelen av arbetet är upp till hundra enkla och lätta recept för att förbereda, redo snabbt - så att läsaren kan tillämpas i själva verket Marber tekniker till sin egen dagliga rutin.

Kom ihåg att förlora eller gå upp i vikt med hälsa beror i grunden särskild vård för varje organism. Ta reda på vilka punkter ni fel och vad man ska göra för att gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt är ett jobb för en professionell. Även böcker och andra tekniker kan hjälpa till i processen, är det mycket viktigt råd från en dietist.