Äktenskapet är över, och nu? - Kvinnor Tips

Många är de skäl som leder människor att engagera sig i förbindelse, och snarare än vi tror, ​​är det inte alltid den passion som förenar par.

Vi ser att passion är det första steget i relationen, men att utvärdera mer noggrant berättelser om fackföreningarna, skälen är olika, eftersom de innebär ett antal olika sammanhang, från person till person, även delar av ett par.

Lämnar föräldrahemmet, hård eller kall regimen, där bristen på kärlek råder fortfarande en stark orsak till att många människor att ansluta i en annan, vid andra tillfällen, behovet för någon att känna sig trygga att fortsätta sin liv, eftersom endast utbyta beroende av föräldrar, make (a).

Här kan vi ta upp ett antal situationer, men det viktiga är att förstå hur detta sker.

När vi möts i ett äktenskap, tror vi att vi har hittat den perfekta personen och leva ett fullt extatiska tillstånd, tro att vi på något sätt tilldelades, att universum har valt oss att leva denna oändliga kärlek. Denna process ofta sista månader, ibland år, tills en dag vi slutat, och som nästan magiskt, inser vi att allt faller sönder.

Vissa människor visa förbindelse som den sista sträckan till ett antal svårigheter, men detta är det första felet av signalen. I förhållande till två, kan vi inte bortse våra personliga problem, brister och svårigheter, går de tillsammans, och långsamt blir mycket tydligt.

Vi inser att ingenting har förändrats, bara vi fick ut ur ett hus och gick till en annan, och vi måste titta närmare på denna process. Vår syn på förändringarna partner, idealisering av det perfekta paret faller och vi står inför den verklighet som vi skapar.

När dessa frågor summeras partner svårigheterna blir det komplicerat, och förhållandet kommer att kräva paret en hel del mognad för att kunna titta och se vilka möjligheter till förändring det.

Det är dock klart att i dag med de kulturella och sociala förändringar som vi lever vi inte längre instängd i äktenskap som tidigare, eftersom vi har möjlighet att börja om, hitta nya vägar.

Antalet skilsmässor slog ett nytt rekord i landet under 2010, vilket visar att par som väljer att avsluta äktenskapet väljer allt för direkt skilsmässa, i stället för att först gå igenom processen att separation. Det är slutsatsen folkbokförings Statistics undersökning släpptes onsdag av IBGE (Brazilian Institute of geografi och statistik).

Utöver de vanligaste orsakerna som förekommer i separationsprocesser som svek, fysisk och verbal aggression, förlust av sexuellt intresse, alkoholism, övergivenhet, idag ser vi att människor har mer mod att lösgöra sig från sin partner, eftersom de ser att inte gå parallella, men var och en har sina egna intressen, och tappade ofta till länken som upprätthåller kommunikationen mellan paret.

Bedöma hur är äktenskap och inser att det finns fler band av kärlek, respekt, eller ens av intresse, är det första steget att tänka på den verkliga separation.

Som vår kultur har förändrat synen på separationen kvinnan inte längre bär mer stigma av att skiljas, Det möjliggjorde öka graden av nya äktenskap. Omgiften (bröllop vari minst en make var skilda eller änka) uppgick till 18,3% av leder, tillväxt jämfört med 2000 (11,7%), enligt IBGE.