När allt kommer omkring, vilken typ av man kvinnor föredrar? - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Du är den typ av kvinna som gillar män läkt, full av muskler och att när du kramar, ger en känsla av att du är helt skyddad mitt i det berg av kött? Men vet att det finns en stor del av den kvinnliga befolkningen tror inte en sådan man som perfekt. Vissa är till och med kunna köra iväg när en kille som detta synsätt. Tro det eller ej, enligt en undersökning, kvinnor föredrar knubbig.

Utseendet är omedvetet kopplat till hälsa

Först skulle egenskaperna hos den "macho" vara potentiellt attraktiva för kvinnor, eftersom de tyder på en hög nivå av testosteron i manliga kroppen. Teoretiskt skulle kvinnan lockas till muskulösa män genom att associera deras fysiska egenskaper för hög manlighet.

Men en färsk forskning som bedrivs vid University of Pretoria i Sydafrika, tyder på att kvinnor faktiskt tänka mer om mannen är tjock eller smal det ordentligt om det är fysiskt "manlig" eller inte. Enligt författaren av studien, efter doktorsexamen vetenskapsman Vinet Coetzee, "är ett självklart val som immunitet meter, på grund av dess starka association med hälsa och immunitet." Fett

Naturligtvis är denna förening inte är korrekt, eftersom överviktiga människor är inte alltid det mest hälsosamma. Fetma är en av de viktigaste faktorerna som är ansvariga för hjärtsjukdomar, till exempel. På samma sätt kan alltför tunn ha problem såsom låg immunitet och brist på vissa viktiga näringsämnen.

forskning

Forskningen leds av Coetzee var ganska bred. Först fotograferade hon och hennes assistenter 69 män bär endast underkläder, som också har uppmätts deras nivåer av fett och testosteron. Då forskarna mätte immunsvar av volontärer, tillämpa dem ett vaccin mot hepatit B.

Efter en grupp av 29 kvinnor fick i uppdrag att titta separat på fotografier av ansikten och kroppar för dessa män, klassificera dem i enlighet med graden av attraktion de kände för dem. Slutligen, en grupp av 20 andra män och kvinnor betygsatt fotografierna enligt maskulinitet, medan en tredje grupp, som består endast av kvinnor, utvärderade ansiktet fett i de frivilliga.

Resultaten var avslöjande. Både ansikts fett som kroppen var direkt kopplade till attraktionskraft och bra immunförsvar svar. Maskulinitet i sin tur inte var relaterad till någon av dessa punkter, enligt de insamlade svar.

Likaså testosteron var mer relaterade till vikten av de manliga frivilliga. "Vi fann att en mans vikt fungerar som en bättre indikator på ett bra immunförsvar än manlighet. Därför är det mer sannolikt än kvinnor att använda vikt istället för manlighet i deras undermedvetna domar immuniteten för en man ", säger Coetzee.

Även de fysiska egenskaperna inte kan tas som utgångspunkt för hälso försök föreslår studie av Dr. Coetzee, kommer vissa kvinnor finns det insistera på att män vars buk gör räkna gominhos bildas av muskler verkar oändligt mycket mer attraktiva än de som använder sina magar som öl tank.