Cup sång gynnar kropp och själ - Kvinnor Tips

Foto: Reproduktion / TV Globo

Skämt som var en stor hit i USA tack vare filmen Pitch Perfect, Consite koppen låten återverkningar på en låt med bara ljudet av munnen och mal glas på ett bord.

I Brasilien, skådespelerskan Bruna Marquezine reproduceras framgång i din Instagram och Mariana Rios snubblade ansluta en utmaning på Hulk Cauldron program på Rede Globo.

"I cup sång, använder den bara kreativitet och ljud som vår mun kan spela, ger många fördelar för kroppen, ökar välfärden och hjälpmedel i samordning motor", säger konstnären Silvana Santos. Titta på videor och träffa 7 skäl att anta praxis att deras dagliga liv:

1 - Motor Coordination

"Det faktum att en person sjunger samtidigt slår glaset och händerna på bordet för att få ljud i enlighet med förslaget av musik, gör det möjligt för motorisk koordination förbättras", förklarar Silvana.

2 - Welfare

Helst är utmaningen erbjuds mellan vänner, på det sättet, det är större avslappning. "Vi anser också som ett sätt att lindra stress i vardagen och arbetsrutin. De första gångerna är det vanligt att göra misstag, men med tiden kommer det att finnas förbättring ", säger konstnären.

3 - Bättre Kommunikation

Vissa studier stöder tanken att musik ger större lätthet när det finns exponering för allmänheten. "Det är sant att musik hjälper också i kommunikation, eftersom det är hon som gör det möjligt för en person att vara mer tillfreds i att tala inför publik", säger Silvana. Det gynnar också uttrycksfullhet och känslighet av individer.

4 - Bra

Du ser knappast en person som dansar som ledsen eller mot, eller hur? Detta beror på att frisättningen av endorfiner, ett ämne som är kopplat till njutning. "Dance, även om hans läppar innebär samtrafik fördelar det innebär för kroppen och särskilt sinnet", föreslår Silvana.

5 - Fördelar för äldre

Både utmaningen cup låt som någon annan typ av musik är lämplig för äldre, eftersom det stimulerar också tänkande. "Vi tror också att musik lindrar ångest, ensamhet och uppkomsten av depression. Därför är det super lämplig för äldre eller som känner sig ensamma, "rekommenderar konstnären.

6 - Förhållande

I fallet med en tävling, en kopp sång hjälper också inter utveckling. "Ju fler människor deltar, desto bättre! Spelet är mycket roligt och det är större samspel offentligt, "Silvana alert

7 - Du kan lindra smärta

När man sjunger eller dansar tar aktiviteten fokus från smärtan och stimulerar personlig kunskap. "Det är inte smärtan passerar, men personen känns bra och bara stirrar på henne på ett annat sätt. Det gör också att du kan testa gränserna för var och en ", avslutar konstnären.

Video som gav upphov till utmaningen cup song

Mariana Rios deltar i utmaningen i kittel av Hulk