Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Det finns ingen förneka att kvinnor tänker annorlunda än män. De bryr sig mer och är alltid ifrågasätta de rörelser som sker omkring dem. För dem, inte vad som sades egentligen betyder det och det finns alltid en avsikt, och nästan aldrig positivt, bakom dessa ord.

För Sidneia Freitas, psykolog, skapare av Mind programmet lätt kamerahus Lätt och grundarna av Syntropy Clinic, med modernitet, är kvinnors liv omvandlas och nu måste de ta itu med olika krav på samma gång, och därför hamnar bli orolig. "Som ett resultat absorbera smärtor och njutning av denna moderna omvandling."

De moderna kvinnor spelar många roller och de flesta av dem på samma gång. De är mödrar, fruar, bo-at-home arbetare, döttrar, vänner, och när alla dessa funktioner tillsammans, sluta överbelastning därmed tillväxt olika problem.

Förutom alla dessa problem, kan kvinnor fortfarande ses runt de olika dilemman som gör dem undrar om olika ämnen, från de mest triviala till den mest reflekterande. Med hjälp av en psykolog, var de frågor anges att de flesta berör dem och varför skulle de slappna av mer i förhållande till dessa frågor:

1. Vilka kläder går jag?

Foto: Uppspelning / Giphy

Foto: Uppspelning / Giphy

Vem har inte ställde denna fråga kasta första stenen. Oavsett plats, de alltid fråga om de bästa kläderna, en som passar platsen, tillfället. Behovet av att vara med rätt kläder, som föll väl i kroppen och som passar förhållandena är alltid ett bekymmer. Och oavsett hur många kläder du har i garderoben, de tror alltid att de behöver mer. Finns det ett behov av att ständigt oroa sig de kläder du kommer att bära?

Läs också: 12 frågor som varje kvinna bör göra åtminstone en gång

2. Är mina barn växer upp glada och friska?

Foto: Uppspelning / Giphy

Foto: Uppspelning / Giphy

Det är omöjligt att inte oroa sig för barnen. Detta är bara en av flera frågor som mödrarna göra för sina barn. Varje dag, en ny oro och de äldre, desto större rädsla för sina barn. Inte undra på att många mödrar hamna förlora sova på oro sina barn. Förutom att ta hand om dem, de måste inse vad som kommer att äta lunch, ta en snack, om den enhetliga är ren, gjorde det jobbet, gå i skolan möten, köpa mat de gillar, bland många andra funktioner som berör dagligen. Oroa mindre bör kvinnor tar större ansvar för sina barn och aktie oro barnens far.

3. Varför mitt hår aldrig vaknar bra?

Foto: Uppspelning / Giphy

Foto: Uppspelning / Giphy

Ja, är håret en viktig fråga för kvinnor. Vare sig det rakt, lockigt eller vågigt, aldrig kommer det att enligt önskan kvinnor. Och med det, måste de berörda att göra strykjärn, locktång, progressiv borste, fuktgivande, färgning och många andra funktioner som hår kräver kvinnor så att det är minimalt som de vill. Kvinnor bör värdera mer din naturliga hår, trots allt, som sade hennes hår är inte vacker som du är naturligt?

4. Varför sa han det, han vill avsluta?

Foto: Uppspelning / Giphy

Foto: Uppspelning / Giphy

Allt sagt av mannen utan sammanhanget är tillräckligt för att få kvinnliga oro översvämningar och undrar vad som är fel i sina relationer. Varför gillar alltid att "diskutera relationen" är ett sätt att besvara dina frågor och lägga alla punkter I- talet. Och för det mesta, det meningslösa frasen inte att betyda något annat än en meningslös fras, vilket orsakar en oro över att det inte finns något behov.

5. Min chef är galen ansikte, jag undrar vad jag gjorde fel?

Foto: Uppspelning / Giphy

Foto: Uppspelning / Giphy

Kvinnor gillar att göra alla nöjda och lämna allt innehåll tillbaka. "Beteendet för att behaga någon, i de flesta fall är kopplat till ett sökande efter erkännande och godkännande. Kvinnor i allmänhet är mer aktiva i detta beteende är mer fokuserade internt tidigt att ta hand, för att ge erkännande och när det händer kan inte utveckla en känsla av frustration, missnöje och besvikelse ", säger psykologen. Så även när din chef är arg på killen ditt fel och det är inte alltid att man kan göra något för att förbättra hans humör.

6. Någon såg mig upp och ner, har något fel med mina kläder?

Foto: Uppspelning / Giphy

Foto: Uppspelning / Giphy

Förutom att vilja behaga, kvinnor bryr sig för mycket om vad andra tycker om det. "Alla vill göra ett intryck på det här sättet undrar hur andra ser på många sätt: i utseende, intelligens, beteende, bland annat", förklarar Sidneia. Problemet är för värde vad andra säger och gå vidare för att ta alla beslut i enlighet med vad de flesta kallar "konventionella". Vad någon annans problem inte gillar dina kläder om du tror att det var vackert med henne? mer uppskatta din åsikt och tror att om du mår bra och vacker, kommer alla andra också densamma (om inte den person som alltid kritiserar andra).

Läs också: 16 frågor som föräldrar göra för att Google

7. Att klädsel inte föll mig väl, kommer jag upp i vikt?

Foto: Uppspelning / Giphy

Foto: Uppspelning / Giphy

Det finns inget sätt, om kvinnan inte är samma kropp modell av omslaget, kommer sannolikt att vara missnöjda. Så någon kläder som inte faller väl finns anledning att oroa sig för de extra kilo (eller mindre) och vad som bör eller inte bör äta. Men vissa kläder egentligen inte riktigt faller i vissa kroppstyper och det finns inte att kvinnor kan göra det. Oroa mindre, bör kvinnor ger mer värde kläder som passar bra på din kropp och släppa av de trender som bara ser bra ut på landningsbanan modeller.

8. kommer att sätta hoppa?

Foto: Uppspelning / Giphy

Foto: Uppspelning / Giphy

Shine, en annan stor angelägenhet för kvinnor. Samt kläder, är det alltid svårt att bestämma den bästa sko för ett visst tillfälle. Kommer jag att kunna hålla mig på hälarna hela natten? Men vad händer om jag längre än honom? Och om jag vrider foten med detta hoppa, falla och hela partiet titta på mig? Ja, många problem och behovet av att alltid vara vackra och perfekt bara orsakar många kvinnor att bära en obekväm sko och som har att göra med personlig stil. Så oroa dig mindre om din sko och mer med din komfort, kan det ofta göra stor skillnad i slut visuella.

9. Idag är min horoskop sägs vara försiktig, skulle jag inte gå till mötet?

Foto: Uppspelning / Giphy

Foto: Uppspelning / Giphy

Kvinnor är i stort sett mycket vidskeplig och tror på horoskop och påverkan av stjärnorna i ditt liv. Det är okej om ditt horoskop föreslår att du använder grön idag och du accepterar förslaget om dagen färg. Det som inte är att låta ditt liv hanteras av den dagliga horoskop säger och påverkas av negativa punkter som de pekar. Ta ditt liv lätt och naturligt, utan att behöva oroa prognoser och göra stjärnorna verkar positivt på sin tid.

10. Ingen tycker mitt foto på Instagram, någon som gillar mig?

Foto: Uppspelning / Giphy

Foto: Uppspelning / Giphy

Han tillbringade fem minuter och ingen hade fotot på Instagram eller Facebook, det är anledningen till kvinnor att oroa sig på olika sätt. Kommer gjorde bra i bilden? Människor inte gillar mig längre? Varför ingen tycker om? Ska jag tycker fler bilder av andra? Sociala nätverk fungera som en termometer för kvinnor, desto mer garvade, mest älskade och vackra de känner. Men är det en solbränd något förändringar i sitt liv? Kvinnor bör lägga undan oron sociala nätverk och stärka sina band i verkliga livet och i stället för att ifrågasätta om dess popularitet i nya medier, lever längre som är off-screen datorer och smartphones.

11. För mer än 20 minuter som skickade meddelandet till honom och han svarade inte. Vad hände?

Foto: Uppspelning / Giphy

Foto: Uppspelning / Giphy

Om personen inte svarar direkt, det är kvinnans anledning att ifrågasätta och vara säker på att något fel händer. Eller han inte vill prata med mig, eller han inte gillar mig eller sa något personen inte vill. Återigen alltid skylla och alltid oroande om något som inte borde. Personen svarade inte eftersom du var tvungen att gå till ett möte, eller för att han körde, eller bara för att de blev distraherad av något. Det finns många fler anledningar som inte involverar dig än du skulle vara i mitten av problem. Så sluta oroa så mycket och ha tålamod så att personen kan kommer hon svara.

Läs också: 10 frågor som alla borde göra under livet

12. För en månad sedan jag i gymmet, varför inte se några resultat?

Foto: Uppspelning / Giphy

Foto: Uppspelning / Giphy

Återigen oro utseende och strävan efter perfektion. Om du gör gym regelbundet och äta hälsosamt i ett ögonblick din fysiska visa resultaten av deras engagemang. Det finns ingen mirakel och ingenting händer från dag till natt. Det viktiga är att hålla sig frisk och inte vara bråttom eftersom, som ordspråket gick, är brådska fiende perfektion. Ta hand om dig själv och älska din kropp som den är, utan att söka mirakulösa resultat. Gå till din gräns och respekterar deras individualitet. Oroa dig inte för mycket om den perfekta kroppen, inte alltid den du tycker är enligt din kroppstyp.

Vissa vård som kvinnor ska behöva oroa sig alltför mycket för

Genom att ha så många funktioner, kvinnor hamna ansvarig för många saker, ibland mycket mer än de kan hantera. Alla dessa problem och ansvar kan orsaka flera problem i en kvinnas liv. "En kvinna utan att inse det absorberar alla aspekter av inhemska rutin och förvaltningen av skollivet för barn. Det är mycket viktigt att stänga av den automatiska och tänka lite om hur livet är på gång ", guider Sidneia.

En kvinna ska sätta gränser, dela och dela dagliga sysslor med de andra medlemmarna i huset så att alla känner sig delaktiga och ansvarig för prestanda, prestationer och resultat. "Men för att detta ska ske och etablerar en aktiv roll kvinnan är skyldig att uthärda utvecklingen av dessa aktiviteter och undvika skuld om resultaten inte hända perfekt sätt idealiserad", säger psykologen.

Om de fortsätter med alla bekymmer och känner sig överväldigad med sina uppgifter, kan leda till stress och fysisk och emotionell utmattning. "Under tiden kan ge flera konsekvenser som depression, panikångest, ångest, bland andra", säger Sidneia.

Så sluta oroa så mycket, ta den lättare livet är mer accepterat, stärka deras självkänsla och dela ansvaret. Du är inte ansvarig för allt som händer runt omkring dig. Gör allt du kan på bästa möjliga sätt och om det inte göra alla nöjda, tålamod.