5 tecken på att han är bra i sängen - Kvinnor Tips

Det finns goda män i sängen, andra som ger jobbet gjort och fortfarande några mycket fattiga som inte kan möta kvinnan. Lyckligtvis, de ger vissa tecken på hur de är som sexuella partners i deras handlingar dag till dag. Kolla in våra tips och lära dig vad du ska titta på det för att se om katten har en chans att vara mycket bra i sängen.

Han är snäll och respekt

Om han behandlar dig som en riktig gentleman, är det mycket troligt att det kommer att bli så i sängen. Han kommer att respektera dig och överväga deras önskemål och inte bara honom. Om det har varit vänliga med dig i möten, chanser att det är bra i sängen och ge dig njutning.

Den har en oemotståndlig beröring

Den mannen som vet hur man spelar dig på ett sensuellt sätt, utan ser ut att vilja "ta bort kon" är en man som förmodligen också röra dig vet den rätta vägen vid tidpunkten H. Om han har en kram för att ge goosebumps, du vet hur man kan fånga din hand när man lämnar bilen, är det mycket möjligt att det kommer att erbjuda dig oförglömliga stunder när du har ensam.

Det är inte könsdiskriminerande

Om han är macho det finns stor chans att vara självisk i sängen. Men om han behandlar dig med respekt som jämlikar, är det möjligt att han kommer att veta att behandla dig som du förtjänar fyra väggar. Om han anser sin åsikt när man väljer en plats för en middag, verkar det som om det också kommer att överväga vad du vill och vad du vill i sängen utan att döma dig.

Han är inte alltid bråttom

Om han visar större intresse för att gå till sängs med dig snart, än tillbringa några timmar att prata och lära känna, vad som väntar från honom? Om han var verkligen intresserad av dig inte bara i kroppen, inte skulle ha något emot att spendera tid med dig, tvärtom, skulle han gärna vara med dig och träffa dig. Så om det är förhastad, inte kan ge dig läckra stunder mellan fyra väggar.

Det känns väldigt nära honom

Pojken som kan få dig att känna sig helt tillfreds, må bra och vacker bredvid honom är säker på en god natt tillsammans. Om du tycker detta bredvid den i situationer som vid ett möte, är det mycket troligt att samma sak kommer att hända i sängen och vara bekväm, må bra, det är en av nycklarna till lyckliga par.

Slutligen, se hur han är i triviala situationer kan visa en hel del om hur han är i sängen. Så håll ögonen och märker om det har potential att bli en stor älskare.