4 tecken på att du bara tillsammans för sex - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Eftersom äktenskap och traditionella dating, rullade förbi relationer som tar ett engagemang och även night stands en natt och aldrig igen finns det ett brett spektrum av möjligheter för relationer. Den moderna världen tillåter män och kvinnor relaterar på olika sätt, utan behov av officiella åtaganden för samhället, men om du inte vill lämna skada en av dessa relationer, är det viktigt att bestämma exakt vad du letar efter själv.

Vad som är känt som "friends with benefits" kan verka mycket lockande vid första anblicken, men det kräver en hel del tålamod och avskildhet. Om du misstänker att du är i ett sådant förhållande, ta en titt på nedanstående frågor. De är alla tecken på att din "romance" är faktiskt baseras endast på grund av kön. Om du fyller mer än en, var försiktig: det kan vara att killen är i en relation med dig av detta skäl.

1 - länkar, meddelanden och e-post

När det är i ett "öppet" förhållande, där alla inblandade har frihet att möta och även att relatera till andra människor, inte ger mycket uppmärksamhet på textmeddelanden, telefonsamtal, e-post och även meddelanden på Facebook.

Så observera din kommunikation med katten, om du bara komma i kontakt för att ordna kön eller dejting sessioner som uppenbarligen hamnar i sängen, är det troligt att detta är en färgstark vänskap.

2 - vänner och familj

Om dina vänner inte vet killen och du har inte för avsikt att de som vet, kan det vara involverad med någon som inte skulle vara ditt första val när man antar en relation. Om man i stället, det är du som inte vet sina vänner, sirener blaring - det är möjligt att du inte är den person som han skulle vilja göra ett åtagande. Familjen är en annan viktig faktor. Om du går ut det redan finns en lång tid och han verkar inte intresserad av att presentera det för dem, kan det vara dags att omvärdera relationen.

3 - Hans vilja och hans vilja

Ibland kan en uppriktig konversation kan lösa problemet. Om du är rädd för att skrämma dig, prova en mindre direkt strategi. Ge förstå att du funderar på att göra ett åtagande att det - och uppmärksamma pojkens reaktion. Om tanken gör honom kräkas, har klåda eller stamma, rött ljus. Å andra sidan kan det vara så att du inte är intresserad av att ta den. Tänka djupt om ämnet och om du tycker att du ska få ett slut på flirt.

    Läs också: 10 tecken på att han inte är redo att begå

4 - Samtal och fotavtryck

Var uppmärksam på hur du relaterar. Det finns par som har fantastiska kemi i sängen, men kan inte hålla en fem minuters samtal - om något ämne - när de är klädda. Försök att svara på några grundläggande frågor om killen i fråga: att veta vilken typ av musik han föredrar, vad favoritfärg, filmer du gillade att titta dem som hatade dem, berättelser om sin barndom och sin ungdom, allt som kan det har nämnts i konversationen. Om plötsligt inser du att du inte vet mycket om hans liv, kan det vara ett tecken på att du bara förstår mycket väl när de inte talar.